Home » Van meisjes naar jongens babykamer

Van meisjes naar jongens babykamer

Het is echt grappig, want 9 weken geleden begon ik met schrijven van dit artikel. De eerste zin van dit artikel was dan ook “Nog maar 9 weekjes en dan is ons kindje er waarschijnlijk al!”. En ja inmiddels is hij er. De tijd is toch wel echt voorbij gevlogen. We zijn nu een weekje met z’n vieren en langzaam probeer ik alles weer een beetje op te pakken. Waaronder het afmaken van dit artikel over het veranderen van onze babykamer.

Ik gaf al eerder aan dat wij de babykamer een klein beetje veranderd hebben. Hij was bij Nora al vrij neutraal en met wat lieve decoratie hebben we het toen meisjesachtiger gemaakt. Deze lieve zachtroze spulletjes zijn inmiddels verhuisd naar een andere kamer en is er plaats gekomen voor babykamer decoratie die wat beter bij een jongetje pas. Het leek mij leuk om de kleine verschillen te fotograferen en ze aan jullie te laten zien. Dus mocht je benieuwd zijn, kijk dan gezellig verder!

Babykamer voor een jongen

Zoals jullie zien zijn de meubeltjes op hun plek gebleven. Het is niet een heel groot kamertje, dus is het een beetje passen en meten hoe je de meubels neer zet. Dit vonden wij allebei een fijne opstelling en daarom hebben wij het zo gelaten. Ook heb ik de schilderijtjes laten hangen, want deze hangen er best wel leuk en zijn prima voor een jongenskamertje. Wel heb ik wat andere dingen op het wandplankje gezet. Een leuke grote olifant knuffel van Done by Deer, een houten tractor van Little Dutch (Deze kregen we van mijn schoonouders) en een lief prentenboek. Naast het wandplankje heb ik ook het wandrek wat veranderd met andere lieve boekjes, heb ik twee leuke kussens van Zara Home op het houten bankje en de rotan stoel neer gelegd en hangen er leuke katoenen vlaggetjes aan de houten ladder. Deze kocht ik ook bij Zara Home. Het is nog steeds een fijn rustig kamertje maar dan net wat meer voor een jongen. 🙂

Delen:

3 Reacties

  1. 30 augustus 2020 / 1:13 PM

    Wat een snoezig kamertje, dat was het natuurlijk al;-) Volgens mij ken ik dat boek ‘ Raad eens hoeveel ik van je hou’ zelf ook nog van vroeger trouwens!

  2. 2 september 2020 / 9:55 AM

    Wat een lief en schattig kamertje is dit zeg! Oogt ook heel rustig!

  3. 28 september 2020 / 12:12 PM

    Wat een lieve en gezellige kamertjes, zowel eerst voor je dochter als nu voor je zoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.