Home » Beste boybands jaren 90 op een rijtje

Beste boybands jaren 90 op een rijtje

Was je vroeger een echte boybands fan of vond je de boybands jaren 90 gewoon weg leuk om naar te luisteren? Dan is deze lijst ideaal voor jou! We hebben de beste boybands voor je op een rijtje gezet, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar je favoriete tune uit de jaren 90. 

7x beste boybands van de jaren 90!

Backstreet Boys

Wie kent ze niet? De Backstreet Boys is een boyband uit de jaren 90. Van alle boybands jaren 90 is dit misschien wel de bekendste. Het is een Amerikaanse band die bestaat uit vijf knappe heren die heel wat vrouwenharten veroverd hebben.

Boyzone 

Boyzone is een Ierse boyband die eigenlijk pas echt groot werden toen ze uit elkaar gingen. In de jaren 90 werden ze pas aan het einde van de eeuw echt populair. De vijf heren zijn uit elkaar gegaan, omdat één van de vijf zangers had besloten om solo te gaan. 

3T

Alle boybands jaren 90 hadden hun eigen karakter. De 3T zijn hier ook zeker in geslaagd. Het zijn neefjes van Michael Jackson en ook deze drie mannen hebben een top stem. Taj, Taryll en Tito vormen met z’n 3e de 3T. 

The New Kids On the Block

The New Kids On the Block worden door velen omschreven als de eerste echte Boyband. Ze waren in de jaren 80 al bij elkaar, maar in de jaren 90 zijn ze echt doorgebroken. Alle boybands jaren 90 werden dan ook vanaf deze boyband afgeleid. 

NSYNC

NSYNC is een boyband die ontzettend populair was in de jaren 90 en nog in het begin van 2000. Justin Timberlake zat in deze boyband, waardoor hij uiteindelijk een solo carrière heeft kunnen opbouwen.

Take That 

Deze boyband bevat twee erg grote artiesten. We hebben het dan over Gary Barlow en Robin Williams. In de jaren 90 was deze boyband erg groot en zo zijn deze twee artiesten ook steeds verder gegroeid. Door hun solo carrières zijn ze nog groter geworden. 

Five

Five is één van de boybands jaren 90 die ook zeer populair was. Hun eerste nummer was meteen een hit en ze moesten overkomen als een stoere band. Dit is zeker gelukt, want er zijn heel wat meiden in die tijd geweest die het geweldig vonden om naar deze band te kijken en luisteren.

 

Alle boybands jaren 90 hebben de muziekindustrie bepaald 

Als je gaat kijken wat de boybands jaren 90 allemaal betekend hebben, dan zie je direct dat het allemaal de echte grondleggers zijn van de muziekindustrie. Iedereen heeft op zijn eigen manier een steentje bij gedragen. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende boybands, maar dit is toch zeker wel de top van de boybands uit de jaren 90. Wil jij je een keer weer echt jong voelen? Luister dan weer eens naar één van deze boybands.

Delen: