Home » DIY | Designers fotolijstjes voor maar €1,49

DIY | Designers fotolijstjes voor maar €1,49

DSC_0486 copy

 

Oh men, wat is het vervelend als je geen internet hebt. Ik heb het nu twee dagen niet gehad en wat baal je dan als je lekker met je blog aan de gang wilt gaan. Maar goed, gelukkig heeft het maar twee dagen geduurd en kan ik nu gewoon weer lekker aan de slag!

Ik heb namelijk vandaag echt een super leuke DIY voor jullie. We gaan Designer fotolijstjes maken die er erg chique uit zien, maar lekker low budget zijn. Het zijn echte eyecatchers voor je kamer en heel gemakkelijk om te maken. Kijk mee!

 

DSC_0492 copy

 

Het enige dat je voor deze leuke DIY nodig hebt zijn fotolijstjes en een stapel oude tijdschriften. Voor mijn vorige DIY, waarbij ik een Stijlvol lipstick schilderijtje maakte, gebruikte ik een heel mooi goudkleurig fotolijstje van de Action en aangezien deze ook perfect bij deze DIY past, heb ik er weer twee gehaald. Ze kosten maar €1,49 en door de goudkleurige rand ziet het eindresultaat er nog mooier uit.

 

DSC_0496 copy

 

Naast de fotolijstjes heb je ook een stapel tijdschriften nodig. In veel tijdschriften vind je vaak sponsorpagina’s met mooie foto’s. Vooral in tijdschriften als Vogue en ELLE heb je veel kans dat designers als Dior of Chanel hierin staan. Deze pagina’s knippen we uit en gaan we gebruiken om in onze fotolijstjes te stoppen.

 

DSC_0500 copy

 

Vooral de afbeelding met de Chanel Backpack vind ik perfect voor in mijn kamer. Ik zit zelf nog te twijfelen welke afbeelding ik van Dior het mooiste vind. De afbeelding hierboven past heel goed bij de afbeelding van Chanel. Maar de afbeelding hieronder vind ik ook wel heel elegant. Hmm…

 

DSC_0502 copy

 

Leuk zijn ze hè?! En daarnaast is het ook nog eens heel leuk om te doen. Je pakt een grote stapel oude tijdschriften, een kopje thee en bladeren maar. De ideale manier om lekker te ontspannen.

 

Wat vind jij van deze leuke DIY?

Welke Dior afbeelding vind jij het mooiste?

 

Leuke DIY

Delen:

12 Reacties

 1. 25 april 2015 / 5:41 AM

  Mooie fotolijstjes.
  Ik gebruik ze niet.
  Zal er zeker iets van kopen want het is toch leuk om ouderwets foto’s in te lijsten 😉

  Fijn weekend Xoxo

 2. 25 april 2015 / 6:49 AM

  Leuke DIY, zoiets wil ik binnenkort ook eens maken.

 3. 25 april 2015 / 7:45 AM

  Het is zo leuk hoe makkelijk je een lijstje kunt opleuken. Tof bedacht!

 4. 25 april 2015 / 9:25 AM

  Wat een super leuk idee weer! De laatse twee vind ik het mooist!

 5. 25 april 2015 / 2:24 PM

  Heel leuk en simpel en: je fleurt er de ruimte mee op in een mum van tijd 🙂 En ik zou voor de Miss Dior foto gaan 😉 Liefs! x

 6. 25 april 2015 / 11:45 PM

  Heel mooi, zal inderdaad in veel kamers mooi staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.