Home » De leukste IKEA Hacks voor kinderen

De leukste IKEA Hacks voor kinderen

Ik vind de IKEA helemaal geweldig! Ik vind het ontzettend leuk om eens in de zoveel tijd door de IKEA te lopen en iedere keer kom ik eigenlijk wel weer iets tegen dat ik mee naar huis neem. Het lijkt wel alsof IKEA de laatste jaren steeds vaker nieuwe producten in haar assortiment heeft en dat ze ook steeds leuker worden. Blijf zo doorgaan, IKEA!

Want niet alleen voor leuke items voor in huis kun je bij IKEA terecht, ze hebben ook een heleboel leuke producten voor kinderkamers. Sommige producten zijn misschien een beetje “gewoontjes”, maar met deze volgende hacks worden ze helemaal geweldig!


Bekväm – Kruidenrekje

Dit kruidenrekje is de laatste tijd enorm populair. Hij is namelijk niet alleen heel tof om kookboeken en kruidenpotjes in de te doen, hij staat ook erg leuk in de kinderkamer als boekenrekje. En geef je hem een ander kleurtje, dat is hij natuurlijk nog toffer!


Kura – Keerbaar bed + Trofast

Hoogslapers zijn voor kinderen he-le-maal geweldig! Ik wou dat ik er vroeger eentje had en helemaal als je weet dat je ze heel gemakkelijk zelf kan maken. IKEA heeft namelijk een bed die je als hoogslaper kan maken en door er de Trofast kast tegen aan te zetten heb je gelijk een trapje. Hoe leuk!


Regolit – Hanglampenkap

Toen ik deze Hack zag werd ik gelijk helemaal verliefd. Van deze hanglampenkap is namelijk een luchtballon gemaakt. Super schattig om daar vervolgens allemaal kleine knuffeltjes in te doen!


Duktig – Kinder keukentje

Het kinder keukentje is ook erg populair onder kinderen. Maar zeg nu eens eerlijk, hij kan toch veel leuker gemaakt worden? Met een beetje verf en een behangetje heb je gelijk een heel ander en lief keukentje die je vast nooit meer weg wilt doen.


Mala – Tekenbord

Vroeger vond ik het erg leuk om schooltje te spelen. Dat was natuurlijk nog veel leuker geweest met dit leuke tekenbord. En voor die prijs is hij perfect om hem vervolgens nog extra leuk te maken met een likje verf en een stukje behang.


Flisat – Speelgoedkist

Ik vind het er zo schattig uitzien als kinderen met iets door de kamer lopen. Ik ben daarom ook helemaal weg van deze leuke speelgoedkist. Je geeft hem een leuk kleurtje en vervolgens kun je al je favoriete knuffels overal mee naar toe slepen. Cute!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.