Home » Onze mini slaapkamer make-over

Onze mini slaapkamer make-over

Jeej! We hebben een nieuwe hanglamp op onze slaapkamer hangen! Het is totaal een andere lamp dan we eerst hadden. Hij is een heel stuk kleiner en het is echt een heel ander model. Dus het is gelijk een hele grote verandering. Als je het niet zou weten, dan zou je haast denken dat we meer in onze slaapkamer aangepast hebben. Zo zie je maar weer wat een lamp al wel niet kan doen. Hihi!

Mijn man was eigenlijk helemaal weg van onze vorige hanglamp en eigenlijk vond ik hem ook wel heel erg mooi. Hiervoor hadden we namelijk een grote, zwarte lamp van IKEA. Hij zag er uit als een lamp uit een hotelkamer en op zich is dat natuurlijk prachtig. Maar toch was ik toe aan iets nieuws. Iets luchtigers. En aangezien onze dochter de vorige hanglamp toch wat eng vond, was dit een goed moment om hem te gaan vervangen.

Goed licht vind ik heel erg belangrijk. Zodra de zon schijnt wil ik de gordijnen open hebben. Maar zodra het schemerig wordt wil ik goed licht in huis hebben. Ik word gelijk humeurig als het te donker in huis is. En natuurlijk hoef ik geen bouwlamp, maar goed licht maakt het interieur compleet.

Onze nieuwe lamp is een gaaslamp. Hij is van het merk Light & Living. De kleur is goud en de diameter is 42 cm. Kleiner dan onze vorige lamp, maar dat vind ik perfect! Door het mooie materiaal is deze lamp als het ware een eyecatcher voor ons ze slaapkamer. Helemaal als je hem laat branden, wand oor de gaasdraden ontstaat er een heel mooi effect. De slaapkamer oogt sfeervoller, warmer en ook al vast ik al heel blij met onze slaapkamer, deze lamp maakt het nu helemaal af!

Deze prachtige, unieke gaaslamp van Light & Living is verkrijgbaar bij Directlampen en kost €63,95.Delen:

5 Reacties

 1. 4 juli 2019 / 6:28 AM

  Een prachtige lamp! En hele mooie foto’s ook.

 2. 4 juli 2019 / 7:09 AM

  Wat een prachtige lamp, zeg! Heel sfeervol en licht – ik vind hem echt heel mooi.

 3. 4 juli 2019 / 8:21 AM

  Ooooh deze lamp is écht goals! Ik ga hem op mijn wishlist zetten voor mijn woonkamer. Super mooie foto’s ook.

 4. 7 juli 2019 / 9:00 AM

  Heel herkenbaar haha;-) Iets eigenlijk nog wel leuk vinden, maar toch iets nieuws willen;-) Mooie lamp, hij staat ook echt prachtig in jullie serene slaapkamer. En wat een mooie bloemetjes heb je staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.