Home » Mijn TK Maxx aankopen

Mijn TK Maxx aankopen

Je houdt van deze winkel of je vindt het helemaal niets. Ik heb het over de TK Maxx. Ik vind het onwijs leuk om een bezoekje te brengen aan deze chaotische en verrassende winkel, want iedere keer als ik er kom vind ik toch wel weer iets leuks. Vaak is het iets van servies, maar ook woonaccessoires, kaarsen en zelf boeken heb ik er kunnen vinden.

Mocht je er nog nooit geweest zijn, dan is het misschien leuk om te zien wat je er zoal kan kopen. Mijn aankopen van de laatste tijd heb ik daarom onder elkaar gezet. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie dit ook een leuke winkel vinden.

Cacao potje

Hoe lief is dit cacao potje! Hij is zacht roze van kleur en er kan best veel cacao in. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik natuurlijk helemaal niet zo’n potje nodig had. Maar ach, het staat wel heel erg leuk! Helemaal als je vriendinnen op bezoek hebt en samen van een warme chocolademelk gaat genieten.

Geurkaars

Bij TK Maxx heb je heel veel lekkere geurkaarsen. Ik moet mij altijd inhouden om niet een paar geurkaarsen in mijn winkelmandje te doen. Maar (gelukkig of helaas) zijn ze best nog wel prijzig, waardoor is ze vaak laat staan. Deze geurkaars van Olivia Blake viel qua prijs nog wel mee. Ik geloof dat hij iets van 7 euro kostte en hij ruikt naar lente. Mmm…!

Schaaltje

Dit schaaltje heeft het perfecte formaat voor nootjes, popcorn en voor bijvoorbeeld bananenpannenkoeken beslag. Haha! Ik kon hem daarom echt niet laten staan. Hij kostte wel iets van €10.

Honingpotje

Dit super lieve honingpotje heb ik niet zelf gekocht, maar heb ik gekregen van mijn zusje. Ze kwam hem een tijdje geleden tegen bij de TK Maxx in Groningen en aangezien ze zelf al een honingpotje had, mocht ik hem hebben. Zo leuk!

Kussen

Ik vind kussentjes altijd zo gezellig! Een bank, stoel of bed zonder kussens vind ik maar saai. Ik werd daarom ook helemaal blij toen ik dit leuke kussen tegen kwam. Hij is groen van klein, heeft een lief bloemetjes printje en aan beide zijden zitten kleine bolletjes. Het kussen kostte €16,99.

Ga jij wel eens naar TK Maxx?

Delen:

11 Reacties

 1. chucky1012
  11 maart 2020 / 4:19 AM

  Zulke prachtige aankopen had je gedaan in die shop

 2. 11 maart 2020 / 6:35 AM

  Mooie items. Vooral het honingpotje, wat een leuk item! Ik ga ook eens kijken bij deze winkel.

 3. 11 maart 2020 / 8:30 AM

  Wat een leuke aankopen allemaal! Ze passen volgens mij stuk voor stuk perfect in jouw interieur. Vooral het honingpotje vind ik geweldig.

 4. 11 maart 2020 / 8:44 AM

  Wat een leuke aankopen, allemaal helemaal Iris-proof;-) Vooral het honingpotje is te leuk, ik eet alleen nooit honing;-)

 5. 11 maart 2020 / 10:29 AM

  Wauw, wat een prachtige aankopen! Dat cacao potje en die schaal zijn mijn favorieten, prachtig. 🙂

 6. 11 maart 2020 / 11:49 AM

  Dat honingpotje staat zo leuk! Ik vraag me alleen af je de honing er vers in blijft en of je er geen insecten mee aantrekt doordat het niet helemaal afsluit …

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   11 maart 2020 / 8:40 PM

   Haha, ja dat is een goeie. Ik heb er nu gewoon suiker in.

 7. 12 maart 2020 / 9:48 AM

  Wat heb je er leuke dingen gescoord zeg! Ik moet ben er echt nog nooit geweest haha! Al wil ik er nu wel echt heen hoor!

 8. Lisette Kleiweg
  13 maart 2020 / 6:14 AM

  Snoezige spulletjes heb je gescoord, past bij je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.