Home » Dit is de nieuwe collectie van Søstrene Grene

Dit is de nieuwe collectie van Søstrene Grene

 

Ja, ja, ja! De nieuwe buitenleven collectie van Søstrene Grene komt er aan en ik kan jullie vertellen dat ik “Totally in love” ben! In deze collectie vind je allerlei producten voor een betoverend buitenleven en ‘hygge’. En dat is precies waar ik van houd! Mooie, zachte kleuren, veel gezelligheid en leuke producten als plantenpotten, vazen, balkonbakken, kussens, kleedjes en gewatteerd dekens, zodat je ook ’s avonds lekker lang van je tuin kan genieten. Daarnaast vind je in deze nieuwe collectie ook hele toffe spellen voor buiten, zoals hoelahoepen, grote dobbelstenen en schommels. Hoe tof!

Ik kan zelf niet wachten tot de collectie in de winkel te vinden is. Er zijn namelijk al zeker een paar dingen die ik graag zou willen hebben, waaronder de kleedjes en en de kussentjes. En aangezien ik erg enthousiast ben, kan ik het natuurlijk niet laten om ook jullie een preview van deze collectie te geven. Benieuwd geworden? Scroll dan verder!

 

 

Wanneer is de Søstrene Grene buitenleven collectie 2019 verkrijgbaar

We moeten nog heel eventjes geduld hebben, maar vanaf 28 maart zal de nieuwe Søstrene Grene buitenleven collectie verkrijgbaar zijn. Je kan de collectie vinden in één van de 13 winkels (Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht). In België zijn er winkels in Brussel en Antwerpen te vinden.

Delen:

3 Reacties

 1. 12 maart 2019 / 3:51 PM

  Wat ziet het er allemaal prachtig uit! Krijg meteen zin in de zomer.

 2. Annelies
  12 maart 2019 / 3:54 PM

  Wauw! Wat een prachtige, nieuwe collectie van Søstrene Grene.

 3. chucky1012
  13 maart 2019 / 6:15 AM

  Leuke winkel met zoveel moois.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.