Home » 12x De leukste Halloween decoratie

12x De leukste Halloween decoratie

De leukste Halloween Decoratie! Ooit ga ik een Halloween feestje geven. Ik zei eigenlijk dat ik niet zo veel met Halloween heb, maar nu het steeds dichterbij komt vind ik het wel wat hebben. Een echt Halloween feest lijkt me namelijk best wel leuk! Toffe versiering, grappige drankjes, geweldige Halloween recepten en iedereen verkleed. Hoe gezellig! En als je op internet gaat zoeken naar Halloween decoratie, recepten en DIY’s, dan kom je de leukste dingen tegen. De 12 leukste Halloween decoratie ideeën heb ik opgeslagen en voor jullie onder elkaar gezet. Hier komen ze!

12x Leuke Halloween Decoratie

Leuk zijn ze hè? Ik vind vooral de pompoen met het verband en die met kattenhoofdjes heel leuk. Heel simpel en toch heel origineel. Die met die katjes is trouwens gemaakt door middel van uitsteekvormpjes. Super handig! Want waarom zou je met een mes in de weer gaan, als je het ook gewoon veilig met van die uitsteekvormpjes kan doen. Veel veiliger.

Maar ook de vlinders op de haard vind ik heel tof bedacht. Deze zijn geknipt uit een zwart stuk papier en vervolgens wat gevouwen, zodat het net echte vleugeltjes lijken.

Eigenlijk is alles heel gemakkelijk om te maken. Vervolgens moet je alleen nog opzoek naar lekkere hapjes, drankjes en een griezelige outfit en je Halloween feestje kan niet meer stuk!

Delen:

4 Reacties

 1. 19 oktober 2020 / 6:21 AM

  Dit ziet er heel leuk uit! Vooral die vlinders zijn heel tof.

 2. 19 oktober 2020 / 9:17 AM

  Haha, oh, ik kan bijna niet kiezen, ze zijn allemaal zo tof en origineel! Die met de doodskop en de vlinders is wel een beetje scary;-)

 3. 20 oktober 2020 / 9:17 AM

  Wat een leuke ideetjes allemaal! Ik krijg nu vooral heel veel zin om een keer een pompoen uit te hollen en daar iets moois van te maken 🙂

 4. 23 oktober 2020 / 1:31 PM

  Ooooh, wat een leuke ideeën! Ik vind die pompoenmummie heel cute, haha, maar eigenlijk vind ik ze allemaal echt tof. Elk jaar denk ik: “Dit jaar ga ik een pompoen uithollen voor Halloween”. Dat is tot nu toe nog nooit gebeurd, maar misschien deze week wel (als ik er zin in heb, haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.