Home » Mijn verlanglijstje voor de feestdagen #2

Mijn verlanglijstje voor de feestdagen #2

Een tijdje geleden deelde ik mijn verlanglijstje voor de feestdagen. Er stonden veel leuke items op en stiekem heb ik mijzelf in middels al getrakteerd op de spiegel van de Zara. Het was daarom tijd om mijn verlanglijstje weer een beetje aan te vullen. Hihi! Ik heb weer wat leuke items bij elkaar gevonden die ik heel graag onder een stukje cadeaupapier tevoorschijn wil halen. Kijk je mee?

Hoe lief is deze theepot! Er staat een verwilderd haasje op en ik vind hem geweldig! Er zijn ook nog leuke mokjes van dit merk verkrijgbaar met hele lieve andere dieren erop. Zo lief!

Dit leuke, kleine cabinet zou heel erg leuk op mijn make-uptafel staan. Je kan er sieraden in doen, maar ook kleine dierbare spulletjes. Het is jammer dat hij best duur is, anders had ik hem gelijk besteld.

De engelcarrousel zag ik twee weken geleden al bij de IKEA staan. Ik vond hem toen al geweldig, maar toch heb ik hem niet meegenomen. Super balen, want nu heb ik spijt. Hopelijk kan ik hem alsnog een plekje geven in mijn woonkamer.

Het is misschien niet helemaal goed te zien, maar op dit bord zijn een paar vogeltjes afgebeeld. Mijn zusje heeft z’n bord en hij is heel schattig. Ik zou er daarom ook graag één of twee (of nog wat meer) aan mijn servies toe willen voegen.

Ook heb ik twee hele leuke deurbellen gevonden. Nu hoef ik er natuurlijk maar eentje, maar ik kan nog steeds niet kiezen. Welke vinden jullie het leukste? Nummer 5 of nummer 6?

En tenslotte staat dit metalen broodmandje op mijn verlanglijsje. Het zou heel erg tof zijn om hier allerlei verschillende kerstballen in te leggen. Zo heb je gelijk een unieke eyecatcher voor op de eettafel.

1. Worcester Wrendale theepot – €47.95 // 2. Cabinet – €41,00 // 3. Engelcarrousel – €7,99 // 4. Bord met vogels – €6,50 // 5. Deurbel eekhoorn – €11,95 // 6. Deurbel vogels – €12,95 // 7. Metalen broodmandje – €14,99

mijn verlanglijstje zoeken, verlanglijstje inspiratie, verlanglijstje intertoys, verlanglijstje verjaardag ideeen, verlanglijstje baby, online verlanglijstje kraamcadeaus, verlanglijstje baby voorbeeld, verlanglijstje kerst 2018, verlanglijstje kerst 2018, verlanglijstje inspiratie, mijn verlanglijstje zoeken, verlanglijstje intertoys, verlanglijstje sinterklaas kerst, verlanglijstje verjaardag ideeen, lootjes trekken, verlanglijstje sinterklaasjournaal

Delen:

9 Reacties

 1. 21 november 2019 / 6:30 AM

  Ik ben ook verliefd op het cabinet. Die zet ik op mijn verlanglijstje 🙂

 2. 21 november 2019 / 8:17 AM

  Deurbel nummer 5! En verder is die theepot ook zo leuk, ik zat zelf laatst ook te denken dat ik een theepot wil. Ik drink op dagen dat ik thuis ben heel veel thee, en nu zet ik dus steeds de waterkoker opnieuw aan tussendoor. Met een theepot hoeft dat dus niet meer.

 3. 21 november 2019 / 11:03 AM

  Het ziet er zo goed uit, dat cabinet is onwijs mooi.. hebben!!!!

 4. 21 november 2019 / 11:14 AM

  Dat glazen cabinet is echt super leuk! een mooie investering kan het zijn 🙂

 5. 21 november 2019 / 4:06 PM

  Ohhh die eekhoorn bel. Jij verleid mij altijd met eekhoorn spullen hahaha!

 6. 21 november 2019 / 6:42 PM

  Wauw, superleuke items! Vooral die deurbel met vogeltjes is geweldig. Het is dat ik niet zo’n deurbel kan ophangen in ons appartementencomplex, maar anders zou ik die zeker gekocht hebben. Dat cabinet is ook echt prachtig trouwens.

 7. 30 november 2019 / 7:50 PM

  Deurbel nummer 5 vind ik wel érg leuk! Het is dat ik er geen nodig heb… anders lag ‘ie nu in mijn winkelmandje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.