Home » Tweedehands vondsten #1

Tweedehands vondsten #1

Ik ben dol op winkelen en vinden van mooie spullen, maar tijdens de Corona heb ik het ook wel erg gemist om even naar een kringloopwinkel te gaan. Lekker struinen tussen spulletjes waarvan je van tevoren nog niet weet dat je ze tegen kan komen. De ene keer vind je er iets leuks en de andere keer valt het tegen. En toch is het mij al vaak genoeg overkomen dat ik iets kocht waar ik he blij mee was.

Tweedehands shoppen wordt steeds populairder en daarom leek het mij een leuk idee om eens in de zoveel tijd mijn Tweedehands vondsten aan jullie te laten zien. Het worst waarschijnlijk wel een beetje lastig om het vervolgens ook te gaan kopen, maar toch kan het je misschien inspireren om ook op schattenjacht te gaan.

Hier komen mijn kringloopvondsten van de afgelopen tijd!

Kop en schotels

Bij kringloopwinkel vind je vaak heel veel kop en schotels. De meesten vind ik niet zo heel mooi, maar deze kon ik echt niet laten liggen. Ze staan prachtig in mijn buffetkast en de schotels zijn ook erg mooi om als gebakschoteltjes te gebruiken. Ik betaalde in totaal €2,50.

Lieve schoteltjes

Ik ben dol op mooi servies. Ik werd daarom helemaal blij toen ik deze super schattige schoteltje tegen kwam. Ze zijn lekker “tuttig” en perfect om kleine gebakjes op te serveren. En het allerleukste is dat ze maar 0,25 per stuk kostte, omdat er geen kopje meer bij zat.

Sprookjesboek

Stiekem vind ik sprookjes nog steeds heel erg leuk. Ik werd daarom ook helemaal verliefd op dit mooie, klassieke sprookjesboek. Het staat vol met mooie verhalen als “Sneeuwwitje”, “De schone slaapster” en “Het tinnen soldaatje” en is voorzien van prachtige illustraties. Mijn hart maakt helemaal een sprongetje bij het zien van dit mooie boek en heeft daarom een speciaal plekje gekregen. Ik betaalde €2,00 voor het boek.

Chocolade vormpjes

Hoe schattig zijn deze chocolade vormpjes! Ik had er al een paar, maar toch kan ik hier geen genoeg van hebben. Ze zaten gewoon nog ongebruikt in de verpakking. Ideaal! En ik betaalde er maar €0,50 voor. (De vormpjes die ik al had zijn te vinden in dit artikel uit 2015(!) en zijn super lief!)

GA JIJ WEL EENS NAAR EEN KRINGLOOPWINKEL?

Delen:

8 Reacties

 1. 7 augustus 2021 / 7:34 AM

  Wat een leuke spulletjes heb je weer gevonden, vooral die kop en schotels zijn leuk. Die vind je inderdaad volop bij de kringloopwinkel. Ik kom er ook graag, net als op de rommelmarkt en ik zoek er altijd naar Delfts blauw.

 2. chucky1012
  7 augustus 2021 / 8:39 AM

  Zoveel moois…..
  Ik hou er ook van om te shoppen in kringloopwinkels.

  Xoxo

 3. 7 augustus 2021 / 9:01 AM

  Hele mooie spulletjes, vooral het sprookjesboek. Ik ga ook graag kringloop shoppen maar is alweer een tijdje geleden dat ik dat gedaan heb.

 4. www.Glamview.nl
  7 augustus 2021 / 11:01 AM

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Ja, ik ga ook zeker wel eens heen, maar je moet het wel treffen vind ik. Soms is er helemaal niets, ene keer dan kom je met een handvol thuis. Ik kijk meestal ook wel bij de kookboeken of dingen voor in huis. Die schoteltjes met kopjes zijn zeker schattig. Mijn Beppe (oma) had ook altijd een soort look-a-like van deze in huis waar we de thee in kregen.

 5. 8 augustus 2021 / 8:18 AM

  Oh wat een leuke items allemaal! Die vormpjes zijn zo leuk. Ik blijf het ook geweldig vinden om tweedehands te shoppen en kom altijd wel weer met iets thuis.

 6. 9 augustus 2021 / 9:04 AM

  Oe, die chocoladevormpjes zijn wel een heel goede deal! Ik heb echt weer zin om te gaan kringloopshoppen. Hopelijk binnenkort!

 7. 9 augustus 2021 / 9:39 AM

  Ik houd ervan om naar de kringloop winkel te gaan en daar lekker rond te neuzen!
  Het servies dat je hebt gevonden is mega schattig! en hoe leuk ook die chocoladevormpjes. ik heb nog nooit zelf chocolade gemaakt maar lijkt me heel leuk om te doen 🙂

 8. 10 augustus 2021 / 8:16 PM

  Jaa, ik ben dit weekend nog geweest! Wat een goed idee trouwens om die schoteltjes als gebaksbordjes te gebruiken. Ik ga ook op zoek de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.