Home » WIN | Alle 8 lipsticks uit de “This is me” collectie!

WIN | Alle 8 lipsticks uit de “This is me” collectie!

Hee meiden, hebben jullie mijn nieuwe winactie op Instagram al gezien? Ik ga namelijk in samenwerking met make-up merk Essence 3 pakketten weggeven, met daarin alle 8 lipsticks uit de “THIS IS ME” collectie.

Essence heeft begin dit jaar de “THIS IS ME” Trend Edition uitgebracht. Wegens het succes zijn acht lipsticks in deze collectie in het vaste assortiment gebleven en dat moet natuurlijk gevierd worden! Achter deze collectie zit namelijk een mooie boodschap die wij met z’n alle over moeten brengen, oftewel “This is me!”

Tegenwoordig worden we steeds vaker geconfronteerd met het ‘ideale beeld’ waar veel mensen het gevoel van moeten krijgen aan te voldoen. Vooral op Social Media zie je vaak het “perfecte plaatje”. Met deze campagne willen we jou eraan herinneren dat iedereen speciaal is op zijn eigen manier en een eigen verhaal heeft. Zo was ik altijd al wat onzeker over mijn lichaam. Ik vond mijzelf altijd te dik. Maar gelukkig heb ik dit los kunnen laten. Bij mijn Instagram post vertel ik er meer over.


Wat moet je doen om kans te maken op de lipstick collectie met alle 8 kleuren?

Natuurlijk zijn Essence en ik ook benieuwd hoe jullie ‘jezelf’ blijven. Daarom willen we je vragen jouw persoonlijke verhaal te delen in een comment onder mijn Instagram post. Op deze manier inspireer je anderen en maak je gelijk kans op één van de drie lipstick pakketten met alle 8 de kleuren!

Ga naar mijn Instagram account, zoek mijn inspirerende foto op en volg de instructie!

#thisisme #Poweredbyessence.

Delen:

2 Reacties

  1. 19 november 2019 / 3:16 PM

    Ik heb teveel lipsticks, dus ik sla deze actie eventjes over.. ik gun het iemand anders!

  2. Marian
    21 november 2019 / 3:45 PM

    Wat een gaaf pakket, echt hele mooie kleuren. Helaas geen IG…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.