Home » Try This | Amerikaanse s’Mores met Rolo!

Try This | Amerikaanse s’Mores met Rolo!

Een tijdje geleden plaatst ik een video waarin ik liet zien hoe je heel gemakkelijk en snel Amerikaanse s’Mores kunt maken. S’Mores zijn koekjes gevuld met gesmolten chocolade en geroosterde/gesmolten marshmallows. Ik vind deze combinatie echt heerlijk! Ik heb ze vandaag nog een keertje gemaakt, maar dan nog net wat specialer. Ik heb er namelijk iets speciaals aan toegevoegd!

Naast chocolade ben ik ook dol op karamel. Dit bracht mij op het idee om wat karamel aan het s’Mores recept toe te voegen. En wat is er nu beter dan hiervoor Rolo te gebruiken.

Wat heb je nodig:

Marshmallows

Rolo

Biscuitjes (2 per s’Mores)

Hoe maak je ze?

1. Het is zo gemakkelijk om ze te maken! Je volgt eigenlijk het recept om de gewone s’Mores te maken, alleen vervang je de Milka chocolade door Rolo. Easy Peasy! Wel moet ik zeggen dat je beter eerst een koekje met daar bovenop een Rolo in de magnetron kan doen. Een Rolo smelt namelijk wat langzamer. Dit hoeft maar iets van 20 seconden.

2. Vervolgens doe je er een marshmallow op en doe je het nog even in de magnetron. 5 tot 10 is voldoende. Houd de marshmallow wel in de gaten, want hij kan van de Rolo afvallen. Valt hij er af, probeer hem dan voorzichtig terug te leggen.

3. En dan nog even een koekje er boven op en klaar is je s’Mores!

Heb jij al eens s’Mores gemaakt of geproefd?

Houd jij ook zo veel van Rolo?

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.