Home » De (Paas)eitjes van Tonymoly

De (Paas)eitjes van Tonymoly

Tonymoly

TonymolyTonymoly

 

Het is Pasen! Pasen blijf ik een heel gezellig en vrolijk “weekend” vinden. Eitjes zoeken, lekker brunchen en het gevoel hebben dat de lente nu echt begonnen is. Ik heb heel er veel zin in deze leuke dagen. En daarom heb ik speciaal voor vandaag iets heel schattig dat heel goed bij Pasen en bij de lente past. Ik heb namelijk voor vandaag 3 hele schattige eitjes en neus pads voor super zachte gezichtjes.

Toen ik deze schattige beauty producten zag, werd ik helemaal verliefd. Mijn zusje zei gelijk; “Het lijken net echte eitjes!”. En hier heeft ze helemaal gelijk in. Ze zijn alleen net wat groter dan gewone eieren en je kunt ze gemakkelijk opendraaien. In de eitjes zit een beauty product verstopt dat speciaal ontwikkeld is om je mee-eters mee te bestrijden. Ik heb er zelf een paar op mijn neus zitten, dus ik kijk er naar uit om deze producten te testen. Want wie wil er nou niet een super zacht en schoon huidje hebben!

 

TonymolyvTonymolyv

 0

Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm (wit)

 0
We beginnen bij het witte eitje. Dit is ook gelijk de eerst stap. Dit eitje bevat een zachte, jelly-achtige balsem die de huid verwarmt en de poriën opent. Bij het ontwikkelen van de steam balm is er gebruik gemaakt van eier-extract, zeezout, houtskoolpoeder en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen voor een gehydrateerde, schone huid en verminderen mee-eters.
0
Bij het aanbrengen van de balsem veranderd de gel-achtige structuur in een warme balsem. De balsem is op basis van olie, waardoor je maar een klein beetje hoeft te gebruiken en het heel gemakkelijk over je huid verdeeld wordt. Je gebruikt het als een masker door het ongeveer 5 minuten in te masseren op je neus of andere plekjes van je gezicht. Doordat je poriën open gegaan, zijn ze gemakkelijker te reinigen en zullen die zwarte puntjes verwijderd worden. Ik heb het product op mijn neus aangebracht waar ik ook wat mee-eters had zitten en ja, ze zijn echt een stuk minder geworden. Mijn huid ziet er veel schoner uit, voelt zacht aan en veel zwarte puntjes zijn weg. Wow! Dat begint goed!
0
 Egg poreICI Paris XL
Egg poreICI Paris XL
 0

Tonymoly Egg pore Tightening Cooling Pack (roze)0

De tweede stap is voor het “gewone” eitje en heeft als taak de opengezette poriën weer te sluiten. Dit gebruik door de huid een cooling down te geven. Daarnaast wordt eventuele overtollige talg ook meegenomen, waardoor je schone huidje minder snel weer vuil gaat worden en er dus niet zo snel meer nieuwe mee-eters zullen ontstaan. Net als de Blackhead Steam Balm is ook de Tightening Cooling Pack gebaseerd op ei-extract en werkt als een masker. Dit zie je ook gelijk als je het eitje openmaakt. Het lijkt namelijk enorm op een klei masker. Toch is dit masker wel een beetje anders, want bij het aanbrengen merk je gelijk dat het masker aanvoelt als een soort van mousse. Dit breng je aan op de plekjes op je huid waar jij het graag wilt hebben en vervolgens wordt je huid gekoeld, gezuiverd en verzacht door het gebruik van speciaal Alaska water.0

Na 10 minuutjes is het opgedroogd en kun je het weer an je gezicht afwassen. En ja, mijn huid voelt heerlijk fris, schoon en zacht aan. Mmm… Wat een fijn gevoel is dit!

0

 BlackheadsBlackheads
0

Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm (goud)

The golden egg! Dit eitje viel natuurlijk gelijk op. Dit eitje is bedoeld als finishing touch en minimaliseert de zichtbaarheid van de poriën en zorgt voor een extreem zachte huid. Door de aanwezigheid van eiwit zal je huid heel zacht worden, olie vrij blijven en de hele dag gehydrateerd zijn. Ideaal ook als basis voor je make-up of als een heerlijke dag- of nachtcrème. Daarnaast bevat de Silky Smooth Balm selenium en kamille-extract die ervoor zorgen dat poriën minder zichtbaar zijn.

Bij het aanbrengen van de balsem realiseer je je gelijk waarom dit in een goud ei verstopt is. De balsem is namelijk zó fijn! Het voelt zo luxe en zacht, waardoor je je echt een beauty queen voelt. Het lijkt wel alsof er een soort van “Real life blur filter” over je huid is gegaan. Het voelt zo zacht, glad en alle oneffenheden zijn verdwenen. Wauw! Nu snap ik ook wat ze bedoelen met een goede onderlaag voor het aanbrengen van je make-up.

0mee eters verwijderenmee eters verwijderenmee eters verwijderenmee eters verwijderen

Nose Pack Package

Het laatste product dat ik wil laten zien zijn de Nose Pack Package. Deze neusstrips zijn een aanvulling op de drie eitjes en geschikt om wekelijks te gebruiken. Er zitten 7 sheets in één doosje en je brengt ze op een vochtig neusje aan. Vervolgens laat je hem ongeveer 15 minuutjes zitten en dan kun je hem weer van neus afhalen. Je zal merken dat hij wat droger geworden is en dat mee-eters en dode huidcellen verwijderd zijn. Nu moet ik wel zeggen dat ik na de eitjes het idee heb dat mijn huid al super schoon is. En misschien zijn deze neusstrips dan een beetje overbodig, waardoor je ze beter op een andere dag kunt gebruiken. Maar goed, we gaan het gewoon wel proberen!
 0
De strip is gemakkelijk op je huid aan te brengen, hij blijft goed zitten, waardoor je gewoon nog goed kan bewegen. De strips zijn verrijkt met eigeel waardoor je huid wordt voorzien van proteïnen en eischaalpoeder om je huid te te verzachten en te verzorgen. Na het afhalen van de strip voelt mijn huid inderdaad lekker zacht (dat deed het natuurlijk al) en straalt mijn huid nog net iets meer.
Tony Moly
 0

Mijn ervaring met Tonymoly

Wauw, wat een goede producten! Ik ben helemaal weg van de eitjes en dan met name het witte en het gouden ei. Wat een toppers zijn dit! Maar ook het roze ei is erg fijn als aanvulling om je poriën weer mee te sluiten. Dt is dit niet eerder ontdekt heb! De neusstrips zijn ook fijn, maar als ik ze vergelijk met de eitjes dan vallen ze een beetje weg. Het is handig om ze te hebben, maar dan zou ik ze gebruiken op een dag dat ik de eitjes niet gebruik.
 0
Je vindt de Egg Pore lijn onder andere bij ICI Paris XL, bij de Bijenkorf en in de webshop van TonyMoly.

 

Prijs: 
Egg Pore Blackhead Steam Balm (wit) €16,99
Egg pore Tightening Cooling Pack (roze) €16,99
Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm (goud) €16,99
Tonymoly Egg Pore Nose Patches €5,99 (7 stuks)

 

Ben je op zoek naar nog een ander product tegen mee-eters? Neem dan een kijkje bij: Clinique Skin Care

Delen:

2 Reacties

  1. 1 april 2018 / 7:40 PM

    Klinken als hele fijne producten die ik zeker wil proberen.

  2. 2 april 2018 / 9:50 AM

    Wat een schattige verpakking zeg! Daar word je meteen verliefd op. Ik ken het merk Tony Moly niet, zal de webshop eens gaan bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.