Home » Super leuke Kerstpakketten

Super leuke Kerstpakketten

 

Dit jaar heb ik de kerstpakketten samen mogen stellen voor mijn werkgever. Super leuk! Al moet ik wel zeggen dat het uiteindelijk een pakket is geworden vol met lekker eten. Ook leuk, want ik heb er natuurlijk allemaal dingetjes ingestopt die ikzelf ook heerlijk vind. Voor mij is het nu geen verrassing meer, maar toch kijk ik er erg naar uit om dit pakket in ontvangst te kunnen nemen. Lekkere hapjes en drankjes (en chocolade) zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Maar als ik eerlijk zou moeten zijn, gaat mijn voorkeur eigenlijk toch uit naar een non-food pakket. Dit is natuurlijk wel lastiger om samen te stellen als je verschillende soorten collega’s hebt, maar stel ik zou zelf mijn kerstpakket mogen kiezen, dan wist ik het wel.

Momenteel zijn er zoveel leuke kerstcadeautjes, giftsets, adventskalenders en andere geweldige cadeaus in de winkel te vinden. Voor veel bedrijven is deze tijd van het jaar dan ook het moment om extra uit te pakken en de verpakkingen nog mooier te maken. Voor types als ik is het heel lastig om dit allemaal te weerstaan. Ik ben namelijk al snel geneigd iets te kopen vanwege de mooie verpakking. Zit het in een leuk doosje, is de verpakking mooi vormgegeven of krijg je er een schattig tasje bij, dan is de kans groot dat mijn ogen hartjes-vormen krijgen. Kun jij deze leuke kerstpakketten ook moeilijk weerstaan, dan maak ik het nu nog even wat lastiger voor je. 😉

 

Super leuke kerstpakketten, vinden jullie niet? Vooral adventskalenders vind ik helemaal geweldig. Ook al weet je vaak de inhoud al een beetje, toch blijft het geweldig om één voor één een deurtje open te maken en je te laten verrassen wat er achter zit. Ik moet ook zeggen dat ik mini formaat beautyproducten vaak ook wel echt leuk vind om te krijgen, omdat je op deze manier ook nieuwe producten kan leren kennen. Maar ook cadeaus als bijvoorbeeld de kerstbal van Viktor & Rolf zijn heel erg leuk om te krijgen. Deze mag rechtstreeks naar mijn verlanglijstje!

Mocht je trouwens ook een kerstpakket voor je werkgever samen mogen stellen, neem dan een kijkje bij Kerstpakkettenplaza. Hier vind je namelijk allerlei soorten kerstpakketten.

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. chucky1012
  20 november 2018 / 5:25 AM

  Leuk dat jij de kerstpakketten op je werk had samengesteld

 2. 20 november 2018 / 6:56 AM

  Wat leuk dat jij de kerstpaketten hebt samengesteld! Het Rituals pakket zou ik wel willen krijgen 🙂

 3. 20 november 2018 / 6:56 AM

  Wat een leuke taak dat jij de kerstpakketten mocht samenstellen! Ik kan me voorstellen dat je dat niet bepaald vervelend vond om te doen 😉 Mooie pakketten staan er ook in dit artikel! Daar zou ik ook wel blij van worden 🙂

 4. 20 november 2018 / 10:24 AM

  Heel erg leuk allemaal! Lastig om een favoriet te kiezen… 🙂

 5. 20 november 2018 / 4:02 PM

  Oh wat een leuke ideeën, vooral die Flowerbomb ziet er mooi uit! Handige site is dat 🙂

 6. 20 november 2018 / 4:33 PM

  Kerstpakketten, wat een feestje om te krijgen of in jouw geval ook samen te stellen. Voor mij helaas dit jaar geen kerstpakket maar het is wel ontzettend leuk als een werkgever dat doet voor het personeel. Ik hoop wel dat ik misschien nog familie blij kan maken met een eigen kerstpakket.

 7. 20 november 2018 / 5:22 PM

  Wat een leuke taak om kerstvrouw te mogen spelen! Je hebt er vast iets moois (en lekkers;-)) van gemaakt.

 8. 26 november 2018 / 3:01 PM

  Ik zoek het liefst altijd een universeel pakket uit waar iedereen blij mee is. Alhoewel dat bijna nooit helemaal lukt, er zullen altijd medewerkers blijven die liever iets anders hadden gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.