Home » Permanente ontharing bij Smooth Laser Clinic

Permanente ontharing bij Smooth Laser Clinic

Permanent ontharen kan aantrekkelijk zijn wanneer je last hebt van overmatige haargroei. Soms ervaren vrouwen haargroei op lichaamsplekken waar dit niet heel vrouwelijk aanvoelt. Dan kan het een heel werk zijn om dit telkens opnieuw te moeten verwijderen, door te scheren, epileren of waxen. Ook mannen kunnen te maken hebben met overtollige haargroei, op de rug of borst. Hierdoor kun je je heel zelfbewust voelen en het idee hebben dat iedereen naar je kijkt. Met laseren kun je dit haar eenvoudig laten weghalen, zonder dat er nog kans is dat het terugkomt. Bij Smooth Laser Clinic kun je een gratis intakegesprek aangaan om de mogelijkheden tot ontharen met een laser te bespreken en te zien wat permanente ontharing voor jou kan betekenen.

Laserbehandeling met geavanceerde apparatuur

Permanent ontharen wordt gerealiseerd met geavanceerde apparatuur, zodat goede resultaten kunnen worden behaald. Voor het ontharen van verschillende lichaamsdelen zullen meerdere sessies nodig zijn. Je kunt ervoor kiezen om enkel het gezicht te laseren of de oksels, benen, schaamstreek of rug. Het is daarnaast mogelijk om meerdere lichaamsdelen tegelijk mee te nemen in een pakket, waarvoor een aparte prijs wordt gerekend met een aantrekkelijke korting. Voor de laserbehandeling wordt gebruik gemaakt van de Soprano ICE Titanium laser, waarmee op verschillende golflengtes in weefseldiepten kan worden gelaserd. Ook verschillende structuren aan haar kunnen hiermee worden behandeld. Een mooi resultaat zal het gevolg zijn, waarbij ongewenste haren worden weggehaald.

Afspreken voor behandelingen

Via de website smoothlaserclinic.nl kun je heel eenvoudig een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Hierin kun je aangeven welke delen je onthaard wilt hebben en gekeken kan worden wat hierin allemaal mogelijk is. Ervaren specialisten weten precies hoe vervelend het kan zijn wanneer overtollig haargroei je leven beheerst. Ze kunnen precies aangeven welke behandelingen beschikbaar zijn, wat de kosten hiervoor zijn en hoeveel sessies moeten worden ingepland om de beste resultaten te behalen. Voor laser ontharing Enschede maak je een afspraak met één van de deskundige specialisten van Smooth Laser Clinic. Zij zijn allemaal medisch geschoold en ervaren in het laseren van lichaamshaar. Zowel mannen als vrouwen kunnen een afspraak maken en profijt ondervinden van een laserontharing behandeling.

Pakketkeuze voor ontharingssessies

Wanneer je gelijk meerdere lichaamsdelen wilt laten ontharen, dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Hierdoor krijg je korting op tarieven voor sessies die nodig zijn om het haar in volledigheid weg te laseren. Afhankelijk van de persoonlijke behoefte profiteer je zo van aantrekkelijke korting en kun je rekenen op een prachtig eindresultaat. Tijdens een gratis intakegesprek krijg je ook de mogelijkheid om een proefbehandeling te proberen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt de keuze tot het ontharen met een laser een stuk toegankelijker. Waar het eerst mogelijk nog wat vreemd en beangstigend over kan komen, zul je daarna enkel de voordelen inzien en graag tot het permanent ontharen met een laser overgaan. Een fijn idee om ’s zomers nooit meer onnodig tijd, geld en energie kwijt te zijn aan het telkens bijhouden van het ontharen van benen, oksels of bikinilijn.

Delen: