Home » Mother’s Day Gift List

Mother’s Day Gift List

Mother’s Day Gift

Mother's Day Gift

Mother’s Day Gift List

Hee daar ben ik weer! Het heeft even geduurd voordat ik weer iets online plaatste, maar ik ben er nog hoor! Ik had de laatste tijd best wat andere dingen te doen, waardoor ik niet aan mijn blog toekwam. In de woonkamer hebben we namelijk een nieuwe vloer gelegd en vervolgens hebben we de hele woonkamer maar een mini touch-up gegeven. Het resultaat is echt super geworden!

Daarnaast was ik op 4 mei jarig. Dit heb ik zowel vrijdag als afgelopen weekend gevierd. Vrijdag gingen we lekker uiteten bij mijn favoriete pizzeria, zaterdag gingen we naar Zwolle voor bevrijdingsfestival en zondag had Ferry als verrassing voor mijn verjaardag een picknick georganiseerd. Hij had veel familie en vrienden uitgenodigd, we hadden veel lekkere hapjes en drankjes en het was onwijs gezellig!

Ik ben de afgelopen tijd dus erg goed verwend. Maar nu is het weer tijd om iemand anders in het zonnetje te zetten. Namelijk onze mama’s! Op 13 mei is het weer Moederdag. En speciaal daarvoor heb ik een aantal cadeautjes uitgekozen als inspiratie. Hier komen ze!

 

1. L’Oréal Riche Shine Lipstick // 2. Clayre & Eef kussentjes // 3. Ted Baker shopper // 4. Daisy Love – Marc Jacobs // 5. Manicure set – L’Ociitane // 6. The Ritual of Namasté Radiance Anti-aging Day Cream // 7. Macarons // 8. Box of Flowers // 9. Decorate for a party 

 

P.S. het is natuurlijk ook geweldig om gewoon een dagje weg te gaan met je moeder. Dit levert namelijk ook veel mooie herinneringen op.

 

Meer cadeau inspiratie nodig? Neem een kijkjes bij deze cadeautjes!

Delen:

7 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 7:11 AM

  Wat zijn die kussentjes leuk zeg! Daar zou niet alleen mijn moeder, maar ook ik wel blij van worden 😉 Mooie Moederdagideeën heb je op een rijtje gezet!

 2. 8 mei 2018 / 7:13 AM

  Mooie items! De Rituals Namasté lijkt me heel fijn.

 3. 11 mei 2018 / 1:08 PM

  Die kussens zijn heel leuk! Ik heb al een schilder/- graffitiworkshop samen met mijn moeder gedaan. Dingen samen doen vind ik leuker dan spulletjes geven 🙂 Precies wat jij in je ‘P.S.’ zegt!

 4. 13 mei 2018 / 9:24 AM

  Oeh, met zo’n box of flowers zou je mij ook héél blij maken, ook al ben ik dan geen moeder;-)

 5. Marjanne
  13 mei 2018 / 5:25 PM

  Oh die kussentjes, die wil ik! Super leuk zijn ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.