Home » Mijn favoriete lippenbalsem tijdens de winter

Mijn favoriete lippenbalsem tijdens de winter

Ik ben erg kieskeurig als het gaat om lippenbalsems. Sinds ik weet dat je lippen alleen maar uitdrogen van lippenbalsems als die van Labello of Vaseline, wil ik ze eigenlijk niet meer. Geeft mij maar een balsem die echt wat doet en dus je lippen echt verzorgd.

Het leek mij daarom leuk om mijn favoriete lippenbalsems eens bij elkaar te leggen. Ik ben al mijn tassen door gegaan en heb uit eindelijk 6 favorieten gevonden die mij al een tijdje door de winter heen helpen. Benieuwd welke merken, welke balsem en welke smaken het zijn? Hier komen ze!

Als ik moet kiezen welke van de bovenstaande balsems echt mijn aanraders zijn als het om het verzorgen van je lippen gaat, dan ga ik voor die van Blistex en Yes to Carrot. Deze twee zijn echt perfect! Blistex heeft trouwens nog een aantal andere balsem die ook erg fijn zijn, dus met dit merk zit je eigenlijk al vrij snel goed. Daarnaast is Burt’s Bees ook nog een heel fijn merk. Met de De grote Blistex lippenbalsem review kun je ook meer inzicht krijgen.

Wil je liever een lippenbalsem die erg lekker ruikt/smaakt, dan zou ik voor die van The Body Shop of REVO gaan. Deze drie ruiken echt super lekker en zou je bijna van je lippen af willen likken. REVO is trouwens een merk dat niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is. Maar een hele  goede vervanger (die eigenlijk nog iets beter is) is EOS. Deze balsems zijn ook echt heel verzorgend en ruiken/smaken erg lekker!

Oké, ik ben niet helemaal eerlijk. Want ja, die lip scrub van LUSH is natuurlijk geen lippenbalsem. Maar toch moet ik zeggen dat hij erg lekker is. Ik heb namelijk nog wel eens last van droge velletjes op mijn lippen. Je smeert ze even in met deze suikerscrub en weg zijn je velletjes! Wel moet ik zeggen dat je het ook heel gemakkelijk zelf kunt maken. Neem een beetje kristalsuiker en meng het met wat siroop. Dit heeft precies hetzelfde effect.

REVO – Strawberry // The Body Shop – Frosted Plum Lip Balm // The Body Shop – Blueberry Lip Butter // Yes to Carrots // LUSH – Bubblegum Lip Scrub // Nivea – Vanilla & Macadamia Lip Butter // Blistex – Daily Lip Conditioner

Delen:

15 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 10:08 AM

  Persoonlijk ben ik erg fan van Burt’s Bees en Blistex! Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt Iris! X

 2. 18 februari 2016 / 10:14 AM

  Wat een prachtige collectie lipbalsems?. Gebruik zelf erg vaak verschillendeaar erg handig artikel!

 3. 18 februari 2016 / 10:46 AM

  Wat heb je een hoop heerlijke lipproducten in je bezit. De scrub van Lush heb ik ook en die is zo fijn! Krijg er altijd heerlijk zachte lippen van. De balsem van TBS heb ik ook en dat is ook een toppertje! Verder vind ik die van Burts Bees ook heel fijn!

 4. 18 februari 2016 / 12:08 PM

  Ik zweer echt bij Blistex! Als musicus kan ik me geen kapotte mond veroorloven! Werkt heel fijn! 🙂

 5. 18 februari 2016 / 1:03 PM

  Die van Nivea heb ik zelf ook, die is super fijn. Ik ben erg benieuwd naar de lippenbalsems van de Bodyshop!

 6. 18 februari 2016 / 1:13 PM

  Wat een fijne collectie! De blueberry lipbutter heb je zeker een hele tijd geleden gekocht? Ik heb nog steeds zo’n spijt dat ik niks van die lijn heb gekocht.

  • iris
   18 februari 2016 / 5:03 PM

   Ja, klopt! Ik heb er een aantal van The Body Shop en deze was ik een beetje vergeten. Hij is inderdaad echt super lekker en ik hoop dat hij snel weer in terug komt.

 7. 18 februari 2016 / 1:25 PM

  Wat zien ze er allemaal leuk uit! Ik gebruik graag Purol of lippenbalsem van Forever Living o.b.v. aloë vera, heel fijn!

 8. 18 februari 2016 / 2:59 PM

  Lijken me allemaal erg fijn. Ik moet nog eens lippenbalsems van TBS proberen!

 9. 18 februari 2016 / 3:14 PM

  Yes to wil ik ook echt proberen hihi! Ik vind Dr. Hauschka en Burt’s Bees erg fijn!

 10. 20 februari 2016 / 10:49 AM

  Die bubblegum lipscrub is heel erg lekker en fijn 🙂 heb ik ook een tijdje gehad! Net zoals het blikje van Nivea.

 11. 20 februari 2016 / 11:39 AM

  Oeeh die lippenbalsems van the body shop zijn altijd zo fijn! Ik gebruik nu een potje vaseline limited edition die onwijs zoet is en een warme geur heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.