Home » Friday Favorites #4

Friday Favorites #4

 

Hello ladies! Het is vandaag de laatste dag voor het weekend. Wat is deze week toch snel voorbij gegaan. Maar wat ben ik ook toe aan het weekend. Lekker uitslapen en leuke dingen doen. Daarnaast hoop ik dat het dit weekend mooi weer wordt, want ik wil eigenlijk graag mijn nieuwe sandalen op de foto zetten en aan jullie laten zien. Dus laten we hopen dat het zonnetje veel te voorschijn komt!

Het is dus aftellen tot het weekend begint. En om alvast in de stemming te komen heb ik weer een nieuwe “Friday Favorites” voor jullie. Hier komt ie!

 

Mijn favorieten van Loavies.nl

Bij Loavies.nl kwam ik deze week weer een paar hele leuke items. Het zijn niet allemaal echt items die goed bij het voorjaar passen, maar wel echt mooie dingen die een aanvulling op mijn kledingkast zullen zijn.

Verder kwam ik nog een boek, genaamd “Bright lights Paris” tegen die mij ook erg leuk lijkt. Kennen jullie die misschien?

 

Dille & Kamille Paas collectie

Dille & Kamille vind ik zo’n leuke winkel. Je hebt er allerlei schattige spulletjes en ik neem er daarom ook regelmatig een kijkje. Vooral de keukenspulletjes vind ik erg mooi. Botermesjes, schaaltjes, mandjes. En daarom vind ik de nieuwe Paas collectie ook zo leuk! Benieuwd hoe die er uit ziet? Ik heb er een paar voor je uitgekozen.

Bekijk hier de hele collectie!

 

 

Naked Cake

Hoe mooi is deze taart! Ik heb zo veel zin om hem na te maken. Roze creme, stukjes witte chocolade, macarons en pistache nootjes. Dat moet wel heel erg lekker zijn. Hoewel het natuurlijk ook wel zonde is om zo’n prachtige taart aan te snijden, vinden jullie niet?

 

Bron

Tony’s Factory met achtbaan!

Mijn favoriete chocolade merk Tony’s Chocolonely komt me een super leuk idee. Ze willen graag ‘n volgende stap zetten in hun slaafvrije chocoladeketen, in Amsterdam, de grootste cacaohaven ter wereld. En daarom wil Tony’s Chocolonely een echte chocoladefabriek openen, genaamd Tony’s Factory. Hoe gaaf!

Om dit te realiseren willen ze, net als Vandebron en Gemeente Amsterdam, dat er ‘n andere invulling moet komen voor de meest vervuilende kolencentrale van Nederland: de Nuon Hemwegcentrale. En daar is de Tony’s Factory natuurlijk een perfect te vervangen voor!

Ben jij het ook eens met deze plannen en wil jij ook graag een chocolade fabriek met achtbaan bezoeken? Teken hier dus alsjeblieft de petitie van Vandebron en stem #Hemweg: www.wijwillenhemweg.nl

Afbeeldingsresultaat voor tony´s factory achtbaan

Delen:

7 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 5:47 AM

  Ah dat boek wil ik ook. Hij klinkt super leuk. Ik als Parijsliefhebber moet hem hebben haha.

 2. 10 maart 2017 / 6:17 AM

  Zulke mooie items had je uitgezocht!
  Dat boek gaat op mijn shoplist 😉

  Xoxo

 3. 10 maart 2017 / 7:35 AM

  Wat een gave items allemaal! Die kleding van Loavies ziet er supermooi uit!

 4. 10 maart 2017 / 11:49 AM

  Ik hou van Dille & Kamille, maar hoe meer ik erover nadenk, hoe veel te duur ik alles eigenlijk vind. Mooie outfits heb je uitgekozen!

 5. 13 maart 2017 / 9:36 PM

  Oh wat een leuke paas spulletjes van Dille & Kamille! Een hoog heb gehalte allemaal 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.