Home » Yay of nee | 100% Pure amandelolie

Yay of nee | 100% Pure amandelolie

Het afgelopen jaar heb ik niet zo goed voor mijn haar gezorgd. Ik heb vaak de stijltang gebruikt, ik ben weinig naar de kapper geweest en ook had ik af en toe geen zin om knopen uit mijn haar te halen. Mijn haar kon daarom wel wat liefde gebruiken. Daarom besloot ik naar de Kruidvat te gaan en daar kwam ik een flesje 100% pure amandelolie tegen. Ik werd gelijk heel erg nieuwsgierig, dus besloot ik het mee te nemen.

Om het resultaat zo goed mogelijk te laten zien, vond ik het product echt perfect om te testen op camera. Daarom heb ik het gebruikt voor een nieuwe “Yay of nee” video en laat ik zien hoe mijn haar er eerst uit ziet en hoe het na het gebruik van de amandel olie er uit ziet. Benieuwd? Bekijk dan deze nieuwe “Yay of nee”! Veel kijkplezier!

z

P.S. Ik heb mijn haar na het gebruiken van het product stijl gemaakt met een stijltang. Dit heeft een klein beetje effect gehad op het pluis-gehalte van mijn haar.

Vergeet niet het duimpje omhoog te doen en abonnee te worden!

Bedankt voor het kijken!

Delen:

5 Reacties

 1. 5 februari 2016 / 8:02 AM

  Fijne filmpje heb je weer gemaakt! Ik heb zelf jaren lang pure amandelolie gebruikt als vervanging van mijn nachtcreme, dan werd ik altijd wakker met een heerlijk zacht huidje. Dus wellicht dat je de olie daarvoor nog kan gebruiken. Ik heb overigens vrij droge haarpunten en mijn haar wordt niet zo snel vet, dus ik ga het toch een keertje proberen, ben benieuwd naar het effect!

 2. 5 februari 2016 / 2:17 PM

  Mijn haren worden echt super snel vet dus ik weet niet of ik dit wel zou durven

 3. 6 februari 2016 / 5:49 AM

  Leuke video!
  Klinkt als een geweldig product!
  Wat een mooie kaft van het leesboek en het ziet er goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.