Home » Feestelijke parapluutjes!

Feestelijke parapluutjes!

Feestjes zijn altijd leuk! Ik heb in middels een grote verzameling aan gezellige en feestelijke versieringen, maar toch vind ik het ook leuk om een eigen draai aan een feestje te geven. Vooral als je een themafeestje geeft kun je extra uitpakken met mooie decoraties, slingers en andere gezellige dingetjes. En dat is precies wat we vandaag weer gaan doen!

Ik heb vandaag een leuke simpele DIY bedacht om je feestje nog net wat kleurrijker te maken. We gaan namelijk vandaag de papieren parapluutjes, die jullie allemaal wel kennen, een klein beetje aanpassen naar de stijl van het feestje. Het is heel simpel en je kan ze maken zoals je zelf graag wilt. Hier komt ie!

Wat heb je nodig

Leuk inpakpapier

Papieren parapluutjes

Pritt-lijm of dubbelzijdig tape

Schaar

Aan de slag!

1. Pak je allerleukste inpakpapier en knip er rondjes uit. Zorg er voor dat deze rondjes groter of net zo groot zijn als de oppervlakte van de parapluutjes.

2. Vouw de rondjes op, zodat het papier straks nog meer op een paraplu gaat lijken.

3. Knip vervolgens één vouw in, tot het midden van het papieren rondje en plak aan de achterkant van het rondje het dubbelzijdige tape of breng wat lijm aan.

4. Pak een parapluutjes erbij en plak het papieren rondje op het parapluutjes. Ze zal zien dat de twee uiteinden elkaar een beetje overlappen. Eventueel kun je dit afknippen.

Ik hoop dat jullie mijn uitleg begrijpen. Het is namelijk best wel gemakkelijk, al moet ik wel zeggen dat je er steeds meer handigheid in krijgt. In het begin moet je even goed kijken hoe groot je je rondjes moet knippen. Maar als je een goed rondje hebt, dan kun je deze ook als “voorbeeld” gebruiken voor de rest van je rondjes.

Hoe leuk vinden jullie mijn inpakpapier?! Ik was er gelijk helemaal weg van. En het allerleukste is dat ik dit inpakpapier gewoon bij de Action gekocht heb. Hoeveel het kostte weet ik niet meer, maar volgens mij was ik nog geen 1 euro kwijt. Ideaal voor deze DIY, maar ook voor verjaardagscadeautjes.

Delen:

8 Reacties

  1. chucky1012
    15 november 2018 / 6:12 AM

    Zo leuk en een handige tip voor feestjes

  2. 15 november 2018 / 7:21 AM

    Superleuk gedaan zeg! Wat slim bedacht om zulke parapluutjes zelf te maken! Zo kun je de parapluutjes ook maken in ieder thema dat je maar wilt 🙂

  3. 15 november 2018 / 10:17 AM

    Wat gezellig zeg! Leuk ook met een Kerst printje voor de Feestdagen! 🙂

  4. 15 november 2018 / 1:06 PM

    Hoe leuk! dat is weer eens wat anders dan die standaard parapluutjes 🙂

  5. 15 november 2018 / 3:19 PM

    Ah, wat super cute is dit! Dat vrolijkt echt elke traktatie op.

  6. 28 november 2018 / 7:48 AM

    Ik vind het een heel leuk en origineel idee. Normaal gesproken zien die pluutjes er een beetje cheapy uit, maar zo geef je er een heel leuke draai aan;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.