Home » Mooie pumps (+ handige tip om ze iets op te rekken)

Mooie pumps (+ handige tip om ze iets op te rekken)

c10929313ee2a683069771cfc9039fc0

 

Ik ben dol op schoenen en dan met name op pumps. Zodra ik weer een mooi paar zie, dan kan ik het niet laten om ze even vast te houden. Ik vind het echt een geweldige uitvinding en het liefst draag ik ze het hele jaar door. Het zorgt er namelijk voor dat je je heel vrouwelijk voelt en het maakt je outfit vaak heel stijlvol. 

Nu het weer nog mild is, kun je nog heel goed pumps dragen. En daar maak ik dan natuurlijk graag gebruik van. Het liefst draag ik mooie zwarte pumps. Deze kunnen overal bij en geven net die “touch” aan je outfit.

Om je op wat inspiratie te brengen heb ik een aantal hele mooie pumps uit de webshop van Nelson gevonden. chique zwarte, maar ook een aantal met een leuk kleurtje. En stuk voor stuk zou ik ze met veel liefde willen ontvangen. Hier komen ze!

 

Untitled-1-copy

 

Ken je dat? Je hebt de perfecte pumps gevonden en je bent helemaal in de wolken. Maar zodra je er een paar uur opgelopen hebt, verandert die mooie wolk in eens in een onweersbui. Je voeten beginnen zeer te doen en je schoenen knellen je voeten toch echt een beetje af. Nelson.nl heeft daar iets heel handigs voor bedacht. In een leuke video laten ze namelijk zien hoe je heel gemakkelijk je leren pumps/schoenen op kunt rekken als ze iets te straks zitten. Ideaal toch?
Bekijk hieronder de video:

 (Bron: https://www.nelson.nl/blog/how-to-leren-schoenen-oprekken/)

 

Draag jij wel eens pumps?

Welke kleur vind jij het leukste?

 

mooie zwarte pumps

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.