Home » Mijn favoriete sieraden | Ringen

Mijn favoriete sieraden | Ringen

 

ringen

 

Sieraden kunnen je outfit compleet maken, maar ze kunnen ook je karakter versterken. Ik vind het zelf heel erg leuk om regelmatig af te wisselen met sieraden. De ene keer draag ik daarom liever rosé gouden sieraden. En de andere keer ga ik weer voor zilver.

Maar toch zijn er een paar sieraden waar ik altijd naar terug grijp. Sieraden die een waardevolle betekenis hebben of die ik juist extra mooi vind. Een aantal van deze sieraden laat ik vandaag zien.

 

DSC_0720 copy

 

Ringen met stenen

DSC_0797 copy DSC_0796 copy

 

Deze twee ringen kocht ik een tijdje geleden in een setje van 3 bij H&M. Ik vond de stenen van deze twee ringen er heel stijlvol uitzien, dus nam ik ze mee. Helaas verkleuren ze wel geleidelijk, maar ik draag ze nog steeds met veel liefde.

 

Vintage ringen

DSC_0798 copy DSC_0799 copy

 

Sinds kort heeft Lucardi een sieradenlijn dat een beetje een vintage uitstraling heeft. Deze twee ringen komen uit deze lijn. De groene heb ik nu al een tijdje en de blauwe heb ik sinds een paar dagen. Ze zien er op de foto misschien een beetje goedkoop uit, maar in het echt zijn ze heel mooi!

 

Dubbele ring

DSC_0800 copy

Deze twee ringen komen ook bij Lucardi vandaan. Ik had nog een cadeaubon, dus koos ik voor deze set. Individueel zijn ze heel mooi, maar bij elkaar zijn ze echt perfect!

 

Verlovingsring & ring met parel

DSC_0793 copyDSC_0795 copy

 

Natuurlijk mag mijn verlovingsring niet uitbreken. Ik ben er nog steeds zo weg van, omdat hij gewoon overal bij past. Hij is subtieler dan al mijn andere ringen, maar de steen is echt geweldig! En daarnaast vind ik het ook een mooie bedachten dat mijn vriend deze uitgekozen heeft.

De ring met de parel heb ik ook al een tijdje en deze blijft ook heel mooi. Hij is van Pandora en was voor 1 van mijn eerste samenwerkingen die ik met mijn blog had. Hoe leuk!

 

DSC_0714 copy

 

Draag jij ook graag ringen?

 

 

Delen:

14 Reacties

 1. 11 september 2016 / 4:36 AM

  Prachtige sieraden.
  Ook kan je over een aantal maanden nog een prachtige ring hieraan toe gaan voegen…. 😉

  Xoxo

 2. 11 september 2016 / 4:46 AM

  Wat een prachtige ringen, helemaal mijn smaak <3 Ik draag momenteel alleen mijn verlovingsring. Mijn trouwring pas ik op dit moment nog niet.

 3. 11 september 2016 / 6:47 AM

  Wat een mooie ringen! Die van Lucardi heb ik zelf ook en zijn in het echt inderdaad veel mooier dan op een foto. Verder draag ik altijd de ring die ik van mijn vriend heb gekregen. Zat geen reden achter, maar is wel heel erg mooi.

 4. 11 september 2016 / 7:06 AM

  Het zijn stuk voor stuk echt prachtige ringen. Die van Lucardi wil ik ook heel graag. Momenteel draag ik 2 ringen. Eentje heb ik van mijn vriend gekregen en de ander heb ik samen met mijn vriend, matching rings.

 5. 11 september 2016 / 8:53 AM

  Ik draag altijd een ring met een ‘diamant’ aan mijn rechterhand, echt altijd. Aan mijn linkerhand draag ik meestal, maar niet altijd een grote, opvallende ring. Die collectie voor aan mijn linkerhand is bijzonder uitgebreid en al heel vaak werden er opmerkingen gemaakt over de ringen die ik draag, aangezien ze altijd zo groot en speciaal zijn. Heerlijk vind ik dat 🙂

 6. 11 september 2016 / 9:24 AM

  Mooie ringen!
  Ja ik draag altijd graag zilveren ringen

 7. 11 september 2016 / 2:57 PM

  Je hebt echt zulke mooie ringen. Ik vind ringen altijd zo mooi en elegant, maar zelf vind ik ze nooit echt fijn zitten dus draag ik ze eigenlijk nooit.

 8. 11 september 2016 / 3:05 PM

  Toffe foto’s! Ik houd tegenwoordig juist van minimalistisch. Ik draag veel zilver en rose goud!

 9. 11 september 2016 / 3:42 PM

  erg mooie items ;D vooral die met de blauwe steen <3

 10. 11 september 2016 / 5:15 PM

  Wat een mooie ringen! Momenteel draag ik eigenlijk alleen de ring die ik van mijn oma gekregen heb. En een buddah to buddah ring.

 11. 11 september 2016 / 6:24 PM

  Wat een mooie verlovingsring wauw! Ik draag ook altijd verschillende ringen, maar heb sowieso altijd een zilvere ring aan! X

 12. 12 september 2016 / 6:56 PM

  Prachtige ringen! Ik draag ook erg graag ringen maar heb er maar twee die ik altijd draag, 1 die ik zelf heb gekocht en mijn andere ring heb ik gekregen van mijn vriend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.