Home » Klaar voor de lente met Esprit

Klaar voor de lente met Esprit

Esprit lente

Ik kan echt niet wachten tot het lente is! De lente is namelijk mijn favoriete seizoen. En niet alleen omdat ik dan jarig ben, maar ook omdat het gewoon een heerlijk seizoen is! Zodra het zonnetje gaat schijnen voel ik mij meteen een stuk vrolijker. Vogeltjes fluiten, bloemetjes bloeien en ook de lucht is weer blauw.

Het is daarom tijd om uit de “winterslaap” te komen en de dikke vesten om te ruilen voor wat luchtigers. Daarom heb ik een aantal hele leuke items bij elkaar gezocht die helemaal bij het voorjaar passen. Ze komen allemaal uit de webshop van Esprit, dus mocht je er iets tussen zien, dan kun je ze op de site te vinden. Hier komen ze!

Esprit lente

Leuke items hè! Het is past allemaal super leuk bij de lente! Ik kan niet wachten tot we dit allemaal weer kunnen dragen en dat we straks weer zonder jas buiten kunnen lopen. Laat de lente daarom maar snel beginnen!

Zoals ik al zei zijn al deze items van Esprit. Ik heb ze uit de webshop gehaald, maar ze zijn vast ook in de winkel te vinden.

Koop jij wel eens wat bij Esprit?

 

 

 

Delen:

13 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 5:34 AM

  Wat een vrolijke lente items allemaal :-)!

 2. 2 maart 2016 / 6:23 AM

  Leuke items allemaal! Ik ga wel vaak in winkels van Esprit, maar ik koop er nooit echt iets.

 3. 2 maart 2016 / 6:44 AM

  Ah ziet er super leuk uit zo! Wat een gave items heeft esprit toch. Ik kocht er eerst nooit wat, maar de collectie wordt steeds leuker en ik loop er steeds vaker eventjes binnen!

 4. 2 maart 2016 / 6:51 AM

  Wat een mooie kleuren worden er gebruikt in de collectie! Ik vind de rood/oranje hoed echt heel erg mooi. Laat de lente maar komen

 5. chucky1012
  2 maart 2016 / 7:01 AM

  Je hebt mooie fashionitems en accesoires uitgezocht! Zo een mooie jurk zoek ik npg. Maar zal eens snel in deze webshop kijken….

  Xoxo

 6. 2 maart 2016 / 7:49 AM

  Ik vind die geribde jurk heel erg leuk én de shopper én de sneakers haha! Ik had zelf ook al op de webshop zitten kijken en ze hebben echt heel veel leuks.

 7. 2 maart 2016 / 9:54 AM

  jaaa mooi, hier zie ik mij wel in lopen. Thnx voor de tip

 8. 2 maart 2016 / 2:54 PM

  Oh wauw ik vind dat er echt hele mooie items tussenzitten!

 9. 2 maart 2016 / 9:10 PM

  Oehh…mooie items, krijg meteen nog meer zin naar de lente 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.