Home » Een herfstdag naar het bos

Een herfstdag naar het bos

 

Het weekend is helaas al weer voorbij. Hopelijk hebben jullie genoten van deze dagen en kunnen jullie de week weer goed beginnen. Ondanks dat ik zaterdag een bui op mijn hoofd heb gekregen, heb ik gisteren wel een heel fijn dagje in de herfstzon gehad. Samen met mijn man ben ik namelijk naar het bos/heide gegaan en hebben we hier heerlijk gewandeld. Dit vind ik altijd erg leuk om op zondag te doen.

Het is fijn om in de buitenlucht te zijn. Doordeweeks zit ik altijd binnen en dat vind ik soms best wel jammer. Daar grijp ik mijn kans in het weekend.

 

Trui -Primark // Broek – Bershka // Horloge – Rosefield

 

Hoe was jullie weekend?

 

Delen:

4 Reacties

  1. 9 oktober 2017 / 7:19 AM

    Wauw, wat een schitterende foto’s, vooral die waar jij achter de takjes/bloemen staat! Heerlijk om in het weekend even naar buiten te gaan! Ik vind dat ook zo fijn om te doen na een week binnen werken 🙂

  2. 9 oktober 2017 / 10:23 AM

    Mooie foto’s Iris. Overdag zit ik eigenlijk ook veel binnen, maar we proberen in de avond altijd na het eten een wandeling te maken. Ja, lekker burgerlijk, maar het is dan echt fijn om frisse lucht op te snuiven, gezellig bovendien, én goed voor de conditie;-)

  3. 9 oktober 2017 / 5:06 PM

    Mooie foto’s en leuke outfit heb je aan. Altijd lekker om even naar het bos te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.