Home » De perfecte “bridemaid dress”

De perfecte “bridemaid dress”

 

Hee lieve meiden! Wat jammer dat het weekend al weer voor bij is, vinden jullie niet? Of zijn jullie lekker aan het genieten van de vakantie? Helaas moet ik vandaag werken en zit ik de hele dag op kantoor. Maar ik moet het nog heel even volhouden, want over een paar weekjes heb ik ook ein-de-lijk vakantie. Yay!

Tot die tijd geniet ik iedere minuut van het zonnetje. Gisteren was het ook lekker weer, waardoor ik mijn nieuwe jurkje aan kon trekken. En vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien!

 

 

Ik ben zo blij met dit lieve jurkje. Ik zag hem en gelijk was ik verliefd! De kleur is leuk. Echt een beetje zacht roze. En ook de stof vind ik heel mooi. Het voelt totaal niet  “goedkoop” aan en is daardoor echt een stijlvol jurkje.

Daarnaast is dit jurkje ideaal voor een feestje als bijvoorbeeld een bruiloft. Hij is schattig, elegant en mijn man noemde mij zelf een prinsesje in dit jurkje. Zó lief!

 

 

Ik kocht dit jurkje bij H&M. Hij is te vinden in de nieuwe collectie, tussen allerlei andere mooie items. Oh, en mijn schoenen zijn trouwens gekocht bij Primark. Deze vind ik ook nog steeds helemaal geweldig!

 

Delen:

11 Reacties

 1. 14 augustus 2017 / 7:16 AM

  Wauw, dat jurkje staat je echt geweldig! Wat een mooie kleur, vorm en stof! Deze zou zo in mijn kast kunnen hangen 🙂 Prachtige foto’s ook bij dat boogje!

 2. 14 augustus 2017 / 7:53 AM

  Staat je heel mooi. Haha, het lijkt me ZO leuk om te kunnen zeggen; ‘Mijn man…’ 😉 Ik kom ook graag bij H&M!

 3. 14 augustus 2017 / 10:36 AM

  Wat staat deze prachtige dress je erg mooi!
  Wauw… super mooie foto’s.

  Xoxo

 4. 14 augustus 2017 / 10:39 AM

  Echt een prachtig jurkje! Ik ga zelf in september trouwen en heb dit weekend mijn trouwjurk uitgezocht. Te leuk!

 5. 14 augustus 2017 / 1:34 PM

  Ik zag dit jurkje al voorbij komen op je Instagram en toen dacht ik nog: wauwie wat een prachtig jurkje, waar zou ‘ie van zijn. Hij staat je gewoon zo ontzettend mooi. Ik vind de foto’s ook echt prachtig, zo’n mooie omgeving!

 6. 15 augustus 2017 / 7:14 PM

  Super mooie jurkje meid..
  En wat prachtige foto’s zijn het..

 7. 16 augustus 2017 / 4:53 PM

  super mooi jurkje en die onderste foto is ook echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.