Een paar dagen geleden liet ik jullie zien hoe je heel gemakkelijk je eigen Pain Perdu, oftewel wentelteefjes, kan maken. Ik gebruikte hiervoor suikerbrood in plaats van gewoon brood en dit is zo lekker! Ik kan het iedereen aanraden om het een keertje te maken, want het is heel gemakkelijk om te maken, je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het is net een gebakje. Neem dus snel een kijkje bij het recept als je hem nog niet gelezen hebt: Recept | Pain Perdu
Vandaag ga ik nog een variant met jullie delen die echt heerlijk is! Helemaal als je net als ik dol bent op chocolade, dan zou je dit recept echt geprobeerd moeten hebben. Want ook dit recept is weer heel gemakkelijk om te maken en is ook echt perfect als brunch/ lunch of gewoon als extraatje. Hier komt het recept!
WAT HEB JE NODIG (2 PERSONEN)
1 chocoladebroodje
1 ei
150 ml melk
Klontje boter
Eventueel plakjes banaan en/of poedersuiker
0
HOE MAAK JE HET
1. Doe de melk in een kom en voeg daar het ei aan toe. Klop het ei los.
3. Snijd het chocoladebroodje overdwars door middel en dompel het in het melkmengsel, zodat het chocoladebrood week wordt.
4. Doe een klontje boter in de koekenpan en bak beide helften aan iedere kant goudbruin (ongeveer 3 minuutjes per kant).
5. Doe de chocolade wentelteefjes op een bord en doe er eventueel nog wat plakjes banaan en poedersuiker over heen.
Enjoy!
ziet er super lekker uit 😀
Mmmmm 😉
Xoxo
Wauw, dit ziet er alleen al zó goed uit en het klinkt ook nog eens heerlijk!
Dit ziet er zo lekker uit! Wow!
Mmm, ziet er heerlijk uit en helemaal niet moeilijk, super! Mooie foto´s ook!
Ik krijg alweer honger als ik het zie. Jouw recepten zien er altijd zo ongelofelijk lekker uit! Dit ga ik zeker een keerjte maken!
Dit ziet er echt zo heerlijk uit, ik moet eens wentelteefjes gaan maken!
Ziet er heerlijk uit zeg, tijd geleden dat ik dit heb gegeten