Dit is echt het lekkerste wat je ooit gaat proeven! Tenminste, als je net als ik dol op chocolade bent en dan met name fan bent van de Salted Caramel variant van Tony Chocolonely. Zo ja, dan moet je dit echt een keertje maken. Ik weet namelijk zeker dat je het heel lekker zal gaan vinden en het is ook nog eens super easy om te maken!
Met maar 3 ingrediënten en een uurtje geduld heb je een heerlijke chocolademousse en ook nog eens lekker veel! Mocht je trouwens niet zo weg zijn van de Zeezout karamel variant, dan kun je natuurlijk ook een andere smaak gebruiken.
Wat heb je nodig
2 eiwitten
Kant-en-klare Slagroom (of 1 bekertje slagroom om zelf op te kloppen)
Tony’s Chocolonely Zeezout karamel (180 gram)
X
X
Aan de slag!
- Laat de chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain marie) smelten. Zet apart.
- Klop ondertussen de eiwitten in een vetvrije kom met een vetvrije mixer helemaal stijf. Voeg de suiker na ongeveer een minuut mixen toe.
- Schep de stijfgeslagen slagroom en eiwit voorzichtig door de chocolade.
- Zodra de mousse klaar zet je het minstens een uur in de koelkast om op te stijven.
Het is dat ik net heerlijk ontbeten heb want het water loopt me nu ik jouw recept lees al uit de mond 😉
Xoxo
Ooooh wat ziet dit er heerlijk uit. Zeezout karamel is mijn favoriete smaak, dus dit ga ik zeker een keer proberen. Leuk als dessert tijdens de feestdagen!
Dit ziet er heel lekker uit! Ga ik maar eens proberen ❤️
Yum, dat klinkt heerlijk en het ziet r ook heel goed uit! Ik ga dit recept onthouden voor mijn broertje, want hij is gek op Tony’s.
Dit ziet er echt superlekker uit! Ik ga dit zeker een keer proberen!
Ooh yummiee dit lijkt me zó lekker! Ik ben een hele grote fan van karamel zeezout 😉
Oh wow, genieten zeg!
Oooh dit ziet er heerlijk uit!
Dat lijkt me echt een heerlijk toetje voor de feestdagen!
Mmm klinkt erg goed en ziet er ook lekker uit!