Home » De leukste winter/kerstfilms

De leukste winter/kerstfilms

kerst-films

 

Het leuke aan Kerstfilms is dat ze het hele jaar echt heel “fout” zijn en rond de feestdagen iedereen ze massaal weer gaat kijken. Ook ik doe er gezellig aan mee. En stiekem kan ik ook niet wachten om ze weer aan te zetten. Het heeft iets nostalgisch en ook zorgt het er voor dat je helemaal in de Kerst/winter stemming komt.

Er zijn een aantal films die ikzelf echt helemaal geweldig vind en die ik daarom waarschijnlijk ook de komende tijd weer ga kijken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken, neem dan een kijkje in dit volgende lijstje!

 

1. Love Actually

 0

2. Mean Girls

  0

3. The polar express

  0

4. The Holiday

  0

5. A Christmas Carol

  0

6. National Lampoon’s Christmas Vacation

  0

7. Bridget Jones’s Diary

  0

8. The Santa Claus

  0

9. Hachi

 

Welke Kerstfilm vind jij het leukste?

 

 

Delen:

14 Reacties

 1. 6 december 2016 / 6:28 AM

  Wat een fijn lijstje! Ik vind het altijd echt DE manier om lekker in de kerstsfeer te komen.

  Lekker op de bank wegkruipen, kopje thee (of warme choco!) en wegdromen bij een film.
  Zo fijn!

 2. 6 december 2016 / 6:44 AM

  Oh, Love Actually en The Holiday zijn zo leuk! En na het lezen van dit artikel wil ik Bridget Jones ook zeker nog een keer kijken dit jaar 🙂

 3. 6 december 2016 / 7:42 AM

  Ooooh ja! Ik ben helemaal niet zo’n fan van films, tenminste dat zeg ik altijd, maar stiekem heb ik er al best wel veel gezien!

 4. 6 december 2016 / 8:22 AM

  Love actually is zeker een favoriet van mij! Ook kijk ik graag naar the grinch <3

 5. 6 december 2016 / 8:29 AM

  The Holiday is denk ik wel mijn favoriet uit dit lijstje. Hachi vind ik een prachtige ontroerende film maar ik kan ‘m niet kijken zonder enorm te gaan zitten janken. Die kijk ik dus zelden.

 6. 6 december 2016 / 10:25 AM

  Ooh ja deze films zijn zo leuk! Alleen de laatste film ken ik niet 🙂 Ik lig nu ziek in bed dus ik ga gelijk een heerlijke kerstfilm opzetten.

 7. 6 december 2016 / 12:24 PM

  The Holiday blijft toch wel mijn favoriet. Al vind ik Hachi ook een fantastische film, maar die vind ik té triest om nog eens te kijken 😉

 8. 6 december 2016 / 8:14 PM

  Serendipity met Kate Beckinsale & John Cusack, romatische film!
  The christmaslist, dat is een film waarbij het verlanglijstje van een vrouw helemaal uitkomt, nadat ze het ‘voor de lol’ in de brievenbus van de kerstman heeft gedropt in het warenhuis waar ze werkt.
  Gremlins, een enge kerstfilm, sommige vinden ‘m komisch, ik blijft het horror vinden, maar wel horror die verbonden is met kerst.
  En ik heb een zwak voor Kevin in Home Alone 1 & 2. Ik kan die films blijven zien, ook al komen ze jaar in jaar uit weer op tv, het blijft leuk.

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   7 december 2016 / 9:25 AM

   Wat een leuk lijstje!! Ik vind de Serendipity inderdaad ook heel erg leuk! Oh, en Home Alone blijft natuurlijk ook leuk! De andere ken ik nog niet. Dankjewel!!

 9. 8 december 2016 / 7:07 AM

  Haha, ik zag de titel van dit aritkel en dacht echt metéén Love actually. En dan heb je hem ook nog eens op nr. 1 gezet. You go girl!!! Dat is écht mijn ultieme feel goooooooooooooooood kerstfilm. Alhoewel hij ook gewoon leuk is tijdens de zomer;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.