• Home
  • Blog Samenwerking
  • Over mij
    • Bloglovin
    • E-mailadres
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter

The Beauty Magazine

Interieur & Lifestyle

  • Interieur
    • Interieur
    • Decoratie
    • Planten
    • Tuin
    • Inspiratie
  • Lifestyle
    • Lifestyle
    • Recepten
      • Recepten
      • Eten
      • Drankjes
      • Chocolade
    • Style
    • Beauty
  • DIY
  • Persoonlijk
    • Zwangerschap
    • Geboorte
  • Feestjes
    • Feestjes
    • Verjaardag
    • Kerst
    • Oud & Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
    • Bruiloft
    • Geboorte
    • Halloween
    • Moederdag
    • Feestdecoratie
    • Cadeau inspiratie
    • Fun

Recept | Chocolade truffels met Bastogne en witte chocolade

26 februari 2018 by The Beauty Magazine 7 Comments

 

Dit is zó lekker! Stop met alles waar je mee bezig bent, want dit recept moet je echt maken! Ik heb het recept gevonden op de website van Laura’s Bakery en ja, dit recept ga ik nog zó vaak namaken. Het is namelijk heel erg simpel, enorm lekker en je kunt er ook je eigen draai aangeven. Houd je nou niet van Bastogne koekjes of juist niet van witte chocolade, dan kun je het ook vervangen voor bijvoorbeeld Oreo koekjes. 

Bij Bastogne koekjes denken jullie waarschijnlijk niet meteen aan chocolade truffels. Ik ook niet. Maar dit is zo ongelofelijk lekker! Het zijn kleine zoete hapjes die ideaal zijn om leuk op tafel neer te zetten als je visite krijgt. Maar dan moet ik jullie waarschuwen dat ze binnen no time op zijn. Trust me!

 

 

Wat heb je nodig

1 pak Bastogne koeken (260 gram)

1 pakje Monchou (100 gram)

350 gram chocola naar keuze (ik gebruik melk chocolade)

50 gram witte chocolate chips of een reepje

 

 

Zo maak je deze heerlijke truffels!

1. Pak de koekjes en maak ze allemaal zo fijn mogelijk. Dit is trouwens het grootste klusje van het recept.

2. Zodra de koekjes fijngemalen zijn, kneed je de Monchou door de koekkruimels heen. Het moet één geheel worden.

3. Voeg de chocolade chips of de stukjes witte chocolade toe aan het mengsel en kneed het nog even goed door.

4. Maak van het deeg ongeveer 16 gelijkmatige bolletjes en leg ze op een bord. Je kan ze tussentijds even in de koelkast doen, zodra ze wat steviger worden en de chocolade er straks mooier om heen gaat.

5. Smelt de chocolade en dip de bolletjes er één voor één in. Ik vind het handig om een vork te gebruiken. De overtollige chocolade druipt er hierdoor wat gemakkelijk van af.

6. Laat de chocola helemaal uitharden. Overtollige chocolade aan de onderkant kun je er daarna gemakkelijk afbreken of wegsnijden.

Bewaar de chocolade truffels in de koelkast. 

 

Deel dit artikeltje:

  • E-mail
  • Print
  • Tweet

You might also enjoy...

4X Overheerlijke Chocolademousse (Tony Chocolonely, Johnny Doodle, Toblerone & Nutella)
12X Toffe Confetti recepten!
Gezouten Karamel Cinnamon Rolls
Super lekkere & simpele Banoffee Pie! (banaan-karamel taart)
Cyprus | Georgina Hayden
Moon Milk – Gina Fontana
Picknick at the Park | Mijn recepten
8x Lekkere recepten voor warme zomerdagen
2 minutes Starbucks Strawberries & Cream Frappuccino

Filed Under: Recipes Tagged With: Best Recipe, Chocolade, Chocolate, Recept, Recipe

Previous Post Spring is coming | Musthaves
Next Post Aliexpress Musthaves #3

Comments

  1. chucky1012 says

    26 februari 2018 at 7:13 AM

    Mmmmm 👌

    Beantwoorden
  2. Darina says

    26 februari 2018 at 7:23 AM

    Deze zien er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  3. Romy says

    26 februari 2018 at 7:26 AM

    Wauw, wat zien ze er heerlijk uit en het recept klinkt ook echt verrukkelijk! Alleen al leuk om eens te serveren bij de koffie als je visite krijgt 🙂

    Beantwoorden
  4. Laura Louise says

    26 februari 2018 at 10:00 AM

    Yum Yum!! Lekker en ook nog super makkelijk 😀

    Beantwoorden
  5. Lindsey Beljaars says

    26 februari 2018 at 10:25 AM

    OMG< dit klinkt fantastisch!!!

    Beantwoorden
  6. Anna says

    26 februari 2018 at 4:08 PM

    Oh my god, dit ziet er héérlijk uit!!!

    Beantwoorden
  7. Elke says

    26 februari 2018 at 6:06 PM

    Wat leuk dat dit eigenlijk niet zo moeilijk is. Wil ik zeker eens proberen want ze zien er overheerlijk uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *






Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hi! Mijn naam is Iris. Leuk dat je een kijkje komt nemen op The Beauty Magazine.nl Hier vind je toffe DIY’s, lekkere (en simpele) receptjes, inspiratie voor je interieur en alles wat je nodig hebt om een feestje te geven!

Lees hier meer over mij!

 

Spring is Coming!

Zo maak je je tuin gezelliger

Zo leuk is de lente!

Ideeen voor de tuin 2021

Mooi tulpenveld in de Noordoostpolder

Pasen

Leuke ideeën met Pasen tijdens Corona

10x Leuke ideeën met Pasen tijdens Corona

Leuke dingen om te doen met Pasen tijdens corona

3x Lekkere recepten met ei!

Recept | Simpele Paaskoekjes

Instagram

    Instagram

      Volg mij op Social Media

      The Beauty Magazine.nl

      • Home
      • Blog Samenwerking
      • Over mij

      Contact

      Samenwerken blog of Social Media

      Natuurlijk sta ik ook open voor samenwerkingen. Neem hiervoor contact op via redactie@thebeautymagazine.nl.

      Mijn site bevat adlinks.

      loading Annuleren
      Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
      E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
      Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.