Home » Mijn week | Cadeautjes, de verjaardag van mijn vriend & Wally!

Mijn week | Cadeautjes, de verjaardag van mijn vriend & Wally!

78

Maandag

Maandag was echt een heerlijke extra weekend dag. Ik heb die dag ook echt heel weinig gedaan en dus ook geen foto’s gemaakt.

Dinsdag

Dinsdagmiddag ging ik naar mijn ouders om samen met mijn moeder te gaan schilderen. Dit is onze gezamenlijke hobby en een perfect moment om goed bij te kunnen kletsen. Ik ben zelf altijd eerst best veel tijd kwijt in het bedenken wat ik wil gaan schilderen, maar zodra ik het weet, ben ik zo een paar uur lekker bezig. Dit keer besloot ik een biggetje te gaan schilderen. Ik ben dol op dieren, dus het komt vaak voor dat dit het onderwerp wordt.

 

IMAG0913 copy

 

Woensdag, donderdag & vrijdag

De woensdag, donderdag en vrijdag waren voor mij hele gewone werkdagen. Toch merkte ik wel aan mijzelf dat ik een stuk meer energie had door het lekkere voorjaarszonnetje. Ik vind het zo fijn als het weer lente wordt. Daar kan ik echt van genieten.

 

IMAG0922 copy

 

Zaterdag

De zaterdag begon in de supermarkt. Ferry zou zondag zijn verjaardag vieren, dus moesten er allerlei hapjes en drankjes in huis gehaald worden.

’s Middags ging ik samen met Mariëlle de stad in. Het was zo lekker weer! We wilde eigenlijk op het terras zitten. Maar helaas stonden er nog te weinig tafeltjes buiten. Daarom besloten we ergens binnen te gaan zitten en voor een warme chocolademelk met slagroom te gaan. Mmm..!

 

IMAG0925 copy

Zondag

Zondagochtend lag ik helemaal in een deuk toen onze kat Spice heerlijk in het zonnetje lag te rollen. Ik maakte er een foto van, met dit koppie al resultaat. Hoe grappig!

 

56

 

s’ Middags kwam er visite voor de verjaardag van Ferry. Het was super gezellig en Ferry voelde zich goed jarig!

Ik had zelf twee taartjes gehaald. Een appeltaart en deze heerlijke kersen cheesecake. Ik ben zelf niet zo weg van appeltaart, maar voor deze cheesecake zou je mij bijna wakker kunnen maken. Yummy!

 

567

 

Ferry kreeg van mijn zusje Laura dit super leuke boek! Kennen jullie dit? Het is de bedoeling dat je een paar figuurtjes uit een zoekplaatje vindt. Zo leuk! Wij zijn er allemaal helemaal weg van en het is heel erg verslavend!

 

DSC_0987 copy

 

En ook ik kreeg super leuke cadeautjes van Laura. Zo lief! Want wie wordt er nou niet blij van een LUSH pakket uit de lente collectie en twee super schattige mokjes! Laura heeft ze zelf ook al een tijdje en ik heb ze altijd heel erg leuk gevonden. En nu heb ik ze gewoon zelf!

 

w3e

 

Aan het eind van de middag ging ik nog even aan de slag met mijn blog. Deze prachtige bos bloemen die ik van mijn schoonmoeder gekregen heb stond perfect op mijn werkkamertje.

 

DSC_1022 copy

 

En toen was de week alweer voorbij. Het was een heerlijke week. Ik heb veel leuke dingen gedaan en ik heb veel leuke cadeautjes gekregen. En dat terwijl ik helemaal niet jarig was. Dat bewijst wel dat vriendschap één van de mooiste dingen van het leven is.

 

Delen:

17 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 5:15 AM

  ‘Waar is Wally’ is echt zo’n jeugdsentiment haha! Leuk dat je samen met je moeder een gezamenlijke hobby hebt :-).

  • iris
   15 maart 2016 / 8:33 PM

   Ja, ik vind dat zo leuk! Het verbaasd mij ook dat ik het niet eerder ontdekt heb. Haha!

 2. 14 maart 2016 / 6:15 AM

  Heel mooie foto’s, en wat leuk dat je cadeautjes hebt gekregen! (: Geniet van deze week!

 3. sabina
  14 maart 2016 / 9:31 AM

  Ah je biggetje! Goed gemaakt zeg

  • iris
   15 maart 2016 / 8:34 PM

   Ah lief! Dankjewel!

 4. 14 maart 2016 / 10:12 AM

  Oh my… ! Ik ben verliefd! Dat biggetje! Kijk ‘m nou toch met zijn neus in de wind! Heel veel hartjes voor je schilderij. ♥

  • iris
   15 maart 2016 / 8:35 PM

   Ah, super lief!!! 😀

 5. 14 maart 2016 / 12:52 PM

  Super mooie foto’s zeg! Dat biggetje is ook echt zo ontzettend mooi en leuk <3

 6. 14 maart 2016 / 12:56 PM

  wally, haha ja dat deed ik vroeger altijd!! en je schilderij is geweldig mooi geworden!!

 7. 14 maart 2016 / 8:30 PM

  Wat een heerlijke week heb je gehad, Oo dat biggetje is zo schattig en wat kan jij mooi schilderen :o. Ik heb net zoals jij een mokken verslaving, als ik mooie mokken zie dan moet ik ze hebben!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.