Home » Mijn week | Miskoop, een weekendje alleen & Antwerpen

Mijn week | Miskoop, een weekendje alleen & Antwerpen

DSC_0668 copy

Maandag

Maandag was het vooruit-werk-dag. Ik ga lekker aan de slag met mijn blog, zodat ik de rest van de week niet meer zo veel hoefte te doen. Dit probeer ik altijd op mijn vrije dag toen doen, maar het komt nog vaak genoeg voor dat ik na mijn werk nog even aan de slag ga of na het eten nog even achter mijn laptop zit. Maar dit keer was het gelukt om ook een artikel te schrijven voor woensdag, donderdag en vrijdag.

 

DSC_0675 copy

 

Dinsdag & woensdag

Dinsdag en woensdag waren gewone werkdagen. Woensdag besloot ik op de terug weg naar huis nog eventjes langs de bloemist te gaan. Hier kocht ik een bosje Ranonkel (één van mijn favoriete bloemen) en narcissen. Het was gelijk voorjaar in huis. Daarnaast maakte ik het ook nog extra gezellig met deze leuke Paashangertjes.

 

DSC_0816 copy

Donderdag

Donderdag werd ik zo ontzettend teleurgesteld. Ik besloot vorige week dat ik een nieuwe verzameling ging beginnen, namelijk parfums van Marc Jacobs. Oké, het is niet goedkoop om deze parfums te gaan verzamelen. Maar aangezien ik de flesjes zo mooi vind en de geuren zo lekker vind, ging ik het toch proberen. Al snel kwam ik er achter dat er al veel Limited Editions niet meer verkrijgbaar waren. Ik nam daarom een kijkje op Marktplaats en kwam ontzettend veel parfums tegen. Wauw! Maar welke zijn nou origineel?

 

DSC_1165 copy

 

Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik een nieuwe LE van 2014 tegen. Het meisje dat hem verkocht leek betrouwbaar (ze was al 10 jaar actief op marktplaats), maar helaas bleek het niet zo te zijn. Ik kreeg het parfum thuis gestuurd en ik werd er bijna verdrietig van. De vepakking was open, de dop lag er half af en ook was de dop helemaal beschadigd. Dat was toch echt wel een teleurstelling. Tip: Koop geen parfum via Marktplaats (maar dat hadden jullie waarschijnlijk al wel door)

 

Vrijdag

Vrijdag ging mijn vriend voor de komende twee nachtjes weg. Hij ging met een stel vrienden naar Utrecht en allerlei leuke dingen doen. Dit betekende alleen wel dat ik het huis voor mij alleen had. Nou ja, bijna alleen, want gelukkig heb ik Spice onze kat altijd nog bij me. Als verrassing had mijn vriend twee repen chocolade voor mij achter gelaten. Zo lief!!

 

DSC_1152 copy

 

Ik moest vrijdag hele dag werken, maar gelukkig had ik iets om naar uit te kijken. s’ Avonds had ik namelijk met Jojanneke afgesproken om uit eten te gaan bij mijn favoriete restaurantje. Hier aten we pizza en een heerlijk dessert, namelijk bosbessen cheesecake met yoghurtijs. Mmm…!!

 

IMAG0747 copy

 

Zaterdag

Zaterdag ging ik samen met Tamara al vroeg op pad om met de trein naar Antwerpen te gaan. We hadden een kaartje via Spoordeelwinkel.nl gekocht en aangezien zowel mijn vriend als haar vriend een weekendje weg waren, vonden we dat wij ook wel een leuk dagje verdiend hadden. Het was uiteindelijke een reis van 3 uur en 24 minuten om er te komen, maar het was het helemaal waard! We hebben geshopt, lekker gegeten en heel veel gelachen. Het was daarom zeker weten voor herhaling vatbaar!

 

IMAG0812 copy

 

Wat ik trouwens ook heel leuk vond was dat Sam van zosammieenzo.nl mijn artikel over de Mooiste WordPress thema’s op aar blog deelde. Dankjewel Sam!

 

Zondag

En zondag was het alweer de laatste dag van de week. Het was super lekker weer, dus besloot ik heerlijk in het park te gaan wandelen. De meeuwen die ik vorige week tegen kwam waren een stuk rustiger, dus kun ik rustig de andere dieren brood voeren.

Daarnaast kwam mijn vriend ook weer terug van zijn weekendje weg en had veel te vertellen. Ik had hem toch wel hel erg gemist, dus ik was blij dat hij weer bij mij me was.

 

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 8:16 AM

  Wat jammer van dat parfum. Ik snap niet dat mensen dit doen, maar goed. En ahh, Antwerpen! Deze week ga ik er ook heen. Ga je een shoplog maken? (:

 2. 29 februari 2016 / 8:17 AM

  Wat een leuke foto’s, die Tony repen zijn mijn favoriet!! Balen dat de parfum zo tegenviel.. Inderdaad een dure verzameling maar wel heel erg leuk. Ik zou gewoon nu beginnen en geen ‘oude’ LE’s kopen. Ze komen vast snel weer met een super leuke, lekkere nieuwe lijn uit!

 3. 29 februari 2016 / 8:39 AM

  Ik ben dol op de foto met bloemen dat je maakt. Ik werk wel vooruit, maar een vooruit-werk-dag dat lijkt mij echt handig. Wel leuk en lekker geshopt met Tamara.

 4. 29 februari 2016 / 11:29 AM

  Oh die foto met bloemen doet mij denken aan het lekkere weer wat eraan gaat komen ! Leuk dat je naar Antwerpen bent gegaan ik ga begin April een weekendje 🙂

 5. 29 februari 2016 / 12:31 PM

  Leuk verslagje, jammer van die parfum zeg! Dit zou ik nooit durven verkopen als het kapot is 😮
  X

 6. 29 februari 2016 / 5:04 PM

  Ah Tony’s chocolade! Zo lekker. Balen van het parfum joh. Dan maar alleen de nieuwe kopen denk ik? Ik ga aankomend weekend 3 dagen naar Antwerpen 😀

 7. 29 februari 2016 / 5:54 PM

  Wat vervelend zeg dat van Marktplaats! En wat lief attent van je vriend al dat chocola <3
  Ben echt jaloers dat je op de maandag 3 posts vooruit heb geschreven; wou dat ik dat kon!

 8. 29 februari 2016 / 7:44 PM

  Oh Antwerpen is zó leuk! En wat hadden jullie mooi weer. Ik moet daar echt snel ook weer een keertje naartoe! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.