Home » Mijn week | Paaseitjes, een nieuwe parfum & knal paarse lipstick

Mijn week | Paaseitjes, een nieuwe parfum & knal paarse lipstick

DSC_0737 copy

Maandag

De week begon heel relaxt. Ik was vrij van mij werk, dus besloot ik mij op mijn blog te richten. In mijn pyjama beantwoordde ik mijn mailtjes, bezocht ik een aantal blogs en betaalde ik mijn rekeningen. Ondertussen dronk ik een lekker kopje herfstthee (mijn all time favourite) en at ik een schaaltje yoghurt met granola. Mmm…!

Nadat ik genoeg achter de computer gezeten had, ging ik een aantal blogpost voorbereiden door foto’s te maken van producten. Dit vind ik altijd heel erg leuk om te doen, waardoor de tijd ook voorbij vloog.

Aan het eind van de middag fietste ik snel even naar de HEMA. Bij de HEMA koop ik ieder jaar de Paaseitjes met karamel. Ik liep daarom de HEMA binnen, nam een zakje mee en stopte er eentje in mijn mond. Al snel kwam ik er achter dat het niet deé eitjes waren die ik normaal ook altijd koop. Het waren namelijk Paaseitjes met de smaak van Tony Chocolonely Zeezout Karamel. Ook heel lekker dus!

 

DSC_0687 copy

 

Dinsdag

Gisteren was het de laatste dag om mee te doen aan mijn winactie. Het was ook zo leuk om te zien dat mijn blog collegaatje Sanne deze winactie deelde. Zo lief! Daarnaast had ze er ook nog een hele lieve tekst bij!

IRISJONET.NL
Iris, zo’n aardige meid is ze, heeft 2k volgers op Bloglovin’ behaald. Say what?! Natuurlijk verdient ze dit, aangezien haar posts gewoonweg ge-wel-dig goed geschreven zijn en om maar van haar foto’s te zwijgen. Die zijn prachtig. Om bij het onderwerp te blijven; ze beloont haar lezer(essen) met een verrassingspakket (hoe spannend) ter waarde van ongeveer 200,00 euro! Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar eentje volstaat volgens mij: ongelofelijk. Je moet maar weinig doen om kans te maken op dit pakket: namelijk alleen maar haar volgen op Bloglovin’ en in de reacties van de winactie zeggen dat je meedoet. Daarnaast zou ze het fijn vinden als je haar zou volgen op Facebook, Twitter, Instagram en/of YouTube.

Lief hè! Het is ook echt een lieve meid en ze zou het vast super leuk vinden als je een kijkje zou nemen op haar blog.

 

Woensdag

Woensdag was een gewone werkdag. Gera nam als verrassing lekkere Pecanbroodjes mee. Deze zijn zó lekker en zouden jullie echt een keertje moeten proberen!

 

IMAG0715 copy

 

’s Avonds had ik afgesproken met Marjanne. We hadden elkaar al een tijdje niet gesproken, dus werd het de hoogste tijd om een drankje in de stad te gaan drinken. Ik ging voor een grote muntthee. Ik vind gewone thee altijd een beetje saai om te bestellen en een muntthee ziet er gelijk ook heel gezellig uit.

 

Donderdag

Donderdag begon perfect. De postbode kwam al vrij vroeg om een pakketje van de Douglas af te leveren. Hier zat de heerlijke en prachtige nieuwe Eau de Toilette van Marc Jacobs in. Is hij niet geweldig! Zoals ik in mijn artikel al vertelde bestelde ik deze geur voordat ik hem geroken had. Dit was best een risico, maar gelukkig is de geur echt heerlijk!

 

20

 

’s middags ging ik naar mijn moeder. We aten een lekker broodje carpaccio en vervolgens gingen we samen schilderen. Dit is echt een hele leuke en rustgevende hobby die ik sinds kort met mijn moeder deel. Ik zat zelf al helemaal met mijn hoofd bij het voorjaar, dus ging ik een konijntje/haasje schilderen, met dit als resultaat.

 

DSC_0729 copy

 

Vrijdag

Mijn laatste werkdag van de week. Ik vind de vrijdag altijd een fijne dag om te werken. Het is een stuk rustiger op het werk en de tijd vliegt. Ook nu was de dag zo weer voorbij.

Uit mijn werk ging ik nog snel even bij de Etos langs. Ik had nog een cadeaubon, waarmee ik twee nieuwe lipsticks kocht. En ik kan je vertellen dat ze echt prachtig zijn! De roze (Candy Crush)  lijkt heel erg op Candy Yum Yum van MAC en de paarse (Lucky Shot) was even spannend om aan te brengen, maar hij is echt heel mooi!

 

1w23

 

Zaterdag

Zaterdag is zo’n heerlijke dag om even wat uit te slapen. Ook mijn vriend, die normaal een vroege vogel is, lag wat langer in bed. Heerlijk om zo wakker te worden. Om een uurtje of half 10 ging ik mijn bed uit en maakte ik mij klaar om naar de stad te gaan. Mijn collega Gera zou bij de Bruna een Workshop geven, dus besloot ik daar een kijkje te nemen en mee te doen.

Nadat de Workshop afgelopen was ging ik samen met Gera nog een heerlijke warme Chocolade melk met slagroom bestellen. Mmm!

 

IMAG0698 copy

 

Zondag

Iedere week houden wij wel wat brood over. Ik vind het zonde om het weg te gooien, dus breng ik het vaak naar het park. Hier lopen ontzettend veel verschillende dieren rond, die het brood erg lekker vinden. Maar dit keer was er een nieuw soort dier aanwezig, namelijk de meeuw. En dan bedoel ik niet één meeuw, maar wel 30! Ze waren zo aanwezig dat de andere dieren bijna niet de kans kregen om het brood op te eten. Ik moest zelfs vluchten toen het brood op was, anders kwam ze me achterna.

Eenmaal thuis zette ik een kopje thee en maakte ik deze blogpost.

 

IMAG0708_1 copy

 

 

Delen:

14 Reacties

 1. 22 februari 2016 / 7:17 AM

  Wat een mooie foto’s weer. Lief ook dat Sanne zo’n lief berichtje over je blog heeft geschreven!

 2. 22 februari 2016 / 7:31 AM

  Je hebt veel leuke dingen gedaan. Broodje aan dieren gegeven heb ik al jaren niet gedaan. Ik geef het graag aan de eendjes. Mijn zoon wel aan merel. 😉 Mooie foto’s laat je hier zien.

 3. 22 februari 2016 / 7:51 AM

  Wat een mooie foto’s weer! En wat leuk dat je m’n tekstje hier laat tonen, dat apprecieer ik echt! (En of course, je verdient het om eens in de spotlights te staan, haha!) Dat schilderijtje is trouwens ook zo ontzettend mooi, goed gedaan!

  • iris
   22 februari 2016 / 9:41 AM

   Je hebt echt een schat, Sanne! En jouw blog verdiend het ook om in de spotlights te staan!

 4. 22 februari 2016 / 8:59 AM

  Wat een leuke foto’s! Die paaseitjes van HEMA moet ik echt heel snel gaan uitproberen!

 5. 22 februari 2016 / 4:09 PM

  Oh wauw, dat schilderijtje is zo ontzettend lief! Goed gelukt!
  Hele leuke foto’s <3

 6. 22 februari 2016 / 7:03 PM

  Leuk dat je winactie zo gedeeld is met zo een super lieve tekst !

 7. 22 februari 2016 / 8:38 PM

  Zo te lezen heb je een fijne week gehad.

 8. 22 februari 2016 / 8:59 PM

  Zoals altijd prachtige foto’s, Oo wat is je schilderij mooi ❤️
  X

 9. 23 februari 2016 / 3:39 PM

  Wat een toffe lipsticks van de etos zeg lovely! en als je product foto’s gaat maken vliegt de dag zo om!

 10. 23 februari 2016 / 9:11 PM

  Wat een leuke fotootjes! En wat kan jij mooi schilderen zeg, wauwie! Heel mooi gelukt! <3

 11. 24 februari 2016 / 6:30 PM

  ahhhh snaps die winactie is totaal langs mij heen gegaan *zucht*

 12. Marjanne
  27 februari 2016 / 8:49 PM

  Ik loop een beetje achter met het lezen van je blog, maar ben bijna weer bij! Ik zie dat ik ook nog voorkom in dit verhaal:D Was gezellig en leuk!!

  Fijn weekend nog

  Ps: die haas is echt heel erg mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.