Home » Welkom op Iris Jonet.nl!

Welkom op Iris Jonet.nl!

irisjonet

 

Yay! Vandaag kan ik eindelijk bekend maken dat ik een nieuwe blog heb! Ik zat al een lange tijd met het idee in mijn hoofd om mijn blog te gaan veranderen. En nu eindelijk heb ik het toch doorgezet! Het kostte wat moeite, maar ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.!

 

Waarom een nieuwe blog

De reden dat ik een nieuwe blog ben begonnen is niet omdat ik The Beauty Magazine zat was. Integendeel! Ik kon er nog jaren lang mee door gaan. Toen ik mijn blog The Beauty Magazine begon was ik super, maar dan ook super blij dat ik deze naam bedacht had en dat hij ook nog niet bestond. Het voelde als een soort van jackpot. Ik kocht de naam, kocht internet ruimte en ging gelijk aan de slag. Ruim twee jaar heb ik erg veel plezier uit deze blog gehaald.

Maar waarom dan toch een andere naam? Daar kan ik heel kort in zijn. The Beauty Magazine is nog steeds een hele toffe naam, maar persoonlijk vind ik hem ook te lang. Daarnaast kreeg ik vaak mailtjes van bedrijven dat ze dachten dat ik mijn blog met een heel team runde. Waardoor ik mij af ging vragen of ik dat wel zo leuk zou vinden. Begrijp me niet verkeerd, want ik zou het geweldig vinden om mijn blog zo groot te laten groeien dat ik gewoon personeel aan moet nemen. Maar ik besefte mij wel dat mijn blog niet zo persoonlijk was als ik in eerste instantie gehoopt had.

Ik heb er daarom voor gekozen om mijn eigen naam in mijn blognaam te veranderen in Iris Jonet.

 

Waar staat Iris Jonet voor?

Iris is mijn roepnaam en Jonet is mijn tweede naam. Het is wel leuk om te vertellen dat Jonet afgeleid is van de namen van mijn opa en oma. Helaas leven ze beiden niet meer, waardoor deze naam nog meer voor mij betekend.

 

Blogpost van The Beauty Magazine.nl

Heb je mijn vorige post nog niet gelezen? Niet getreurd! Ik heb de leukste en de laatste post gewoon verplaatst naar mijn nieuwe blog. Deze kun je gewoon blijven lezen. Het enige wat ik niet heb kunnen redden zijn de reacties. Helaas is geen één reactie mee gekomen tijdens de verhuizing. Mijn excuus hiervoor.

 

Verrassing

Speciaal voor de opening van mijn nieuwe blog heb ik een hele leuke winactie voor jullie bedacht. Deze komt vanmiddag online. Dus wil je mee doen, kom dan vanmiddag weer eventjes langs.

Liefs, Iris

 

Delen:

9 Reacties

 1. 1 november 2015 / 12:17 PM

  Wauw je blog ziet er prachtig uit! Ben heel benieuwd naar de komende artikeltjes! Ik snap je keuze, bij The Beauty Magazine denk je soms inderdaad dat er een heel team achter zit.
  Liefs, Elise

 2. 1 november 2015 / 2:08 PM

  Jaaaaaa, dit vind ik heel leuk. Prachtige lay-out, helemaal mijn stijl.. Zou zo mijn nieuwe lay-out kunnen zijn hihi!

 3. 1 november 2015 / 2:31 PM

  Leuk! Ik snap je beslissing helemaal. Je blog ziet er erg mooi uit!

 4. 1 november 2015 / 4:38 PM

  wat leuk, je nieuwe blog ziet er super uit! geweldige lay-out! ik hoop dat je bloglovin om gaat zetten, hij staat er nu nog niet op:(

 5. 1 november 2015 / 4:40 PM

  Wauw je blog is mooi, je blognaam is veel mooier nu omdat het een betekenis heeft 🙂
  X

 6. 1 november 2015 / 7:46 PM

  Je blog is heel erg mooi geworden, wat een prachtige layout!

 7. 5 november 2015 / 3:13 PM

  Jeetje wat een stap Iris. Maar wel echt super leuk! Succes met de vernieuwde blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.