Home » Mijn week | nieuwe baan & weekendje weg

Mijn week | nieuwe baan & weekendje weg

1233

Maandag

De maandag was een heerlijke extra vrije dag, want het was natuurlijk tweede Paasdag. Ook mijn vriend was lekker vrij, dus gingen we aan de slag met de zolder. Deze willen we verbouwen tot extra kamer. Maar voor het zo ver is, moet er nog heel wat gebeuren.

Bij mijn ouders was een klein pakketje binnengekomen waar dit leuke armbandje in zat. Hij is goud van kleur en aan beide kanten zit een marmeren steentje. Heel mooi!

 

DSC_0057 copy

 

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij en kon ik werken aan mijn blog. Toch ging dit niet zo heel soepel. Ik zat namelijk de hele tijd met mijn hoofd bij het einde van de middag. Om half 5 mocht ik namelijk op een sollicitatiegesprek komen. Het was wel binnen de organisatie waar ik werk, maar toch was ik enorm zenuwachtig. Meer eigenlijk dan wanneer je naar een onbekend bedrijf zou gaan.

 

DSC_0105 copy

 

Een uurtje later hoorde ik het verlossende zinnetje dat ik was aangenomen. Jeej! Ik sprong een gat in de lucht! natuurlijk moest dit gevierd worden. Helaas was overal de taart al op, dus kocht ik Caramia’s. Kennen jullie dit?

 

Woensdag

Het was wel even raar om weer op mijn werk te komen. Ik had in eens een andere functie en ik kreeg daarom ook heel veel felicitaties van mijn collega’s. Toen ik thuis kwam maakte ik mijn artikel om zelf Polaroid onderzetters te maken nog even af. Een eerlijk gezegd vind ik ze zelfs nog leuker geworden dan ik verwacht had. 🙂

 

DSC_0055 copy

 

Donderdag

Donderdag was ik vrij. Ik had alleen erge hoofdpijn. Ik besloot daarom mijn blog even los te laten en een kopje thee te gaan drinken bij mijn moeder. Ik had dit leuke boek van Richard Scarry bij de V&D gekocht en aangezien de boeken van deze schrijven echt een soort van jeugdsentiment heeft, ging ik mijn zusje Laura er mee verrassen.

 

99

 

Vrijdag

Vrijdag was mijn laatste werkdagje van de week, maar ook gelijk de eerste dag in mijn nieuwe functie. Mijn lieve collega feliciteerde mij daarom met dit super lieve cadeau. Zo lief! Een roze wijnfles en een reep Tony Chocolonely in de smaak Zeezout karamel.  Dit liet wel weer zien hoe goed mijn collega mij in middels kent.

 

DSC_0201 copy

 

’s avonds ging ik samen met mijn vriendin Mariëlle wat drinken in de stad en daarna mijn koffer voor het weekendje weg in pakken. Spice wilde eigenlijk graag mee, maar helaas moest hij op het huis passen. Het blijft lastig om hem alleen te moeten laten. Gelukkig kon mijn moeder af en toe even bij hem kijken en verzorgen.

 

DSC_2207 copy

 

Zaterdag

We gingen zaterdagochtend vroeg op pad om richting Den Haag te gaan. Hier hebben we lekker geshopt en heerlijk gegeten. Ik blijf Den Haag een prachtige stad vinden.

We hadden een hotel geboekt in Nootdorp, dus gingen we na het shoppen naar het hotel toe. We waren al eens eerder in dit hotel geweest, maar toch keek ik mijn ogen weer uit.

 

1116

 

Zondag

Zondag had ik in gedachten om naar Scheveningen te gaan, lekker uit te waaien en daarna misschien nog eventjes te shoppen. Toch liep dit anders dan ik verwacht had. We gingen wel naar Scheveningen, maar eenmaal op de Pier vertelde mijn vriend dat hij kaartjes had voor de musical The Beauty and the Beast. Zo gaaf!!

 

1112

 

Ik wilde er heel erg graag heen, maar aangezien ik de kaartjes vrij prijzig vond, dacht ik dat het niets ging worden. Ik voelde mij het gelukkigste meisje op de wereld en met heel veel verwondering heb ik naar deze prachtige musical gekeken.

 

1111

 

Delen:

23 Reacties

 1. 4 april 2016 / 10:01 AM

  gefeliciteerd met je nieuwe functie binnen je werk 😀

 2. 4 april 2016 / 10:15 AM

  Ziet er uit als een geslaagde week: van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan/functie!

 3. 4 april 2016 / 10:16 AM

  Wat leuk dat je een nieuwe functie hebt binnen je werk, gefeliciteerd !!!

 4. 4 april 2016 / 10:19 AM

  Wat een mooie foto’s! Gefeliciteerd met je nieuwe functie. Wauw belle en het beest lijkt me ook een hele mooie musical!

 5. 4 april 2016 / 10:25 AM

  Gefeliciteerd met je nieuwe functie 🙂 Leuk dat je naar Belle en het beest bent geweest, dat lijkt me echt een prachtige musical!

 6. 4 april 2016 / 10:28 AM

  Wat een heerlijke week heb je gehad zo te lezen. Gefeliciteerd met je nieuwe functie.

 7. 4 april 2016 / 12:17 PM

  Wat maak je toch prachtige foto’s! Ik wil ook heel graag naar Beauty&Beast, maar de kaartjes zijn inderdaad niet goedkoop!

 8. 4 april 2016 / 12:22 PM

  Het Richard Scarry boek!!! <3333
  Ik ben wel beetje erg jaloers dat je naar de musical bent geweest hihi.!!

 9. 4 april 2016 / 2:51 PM

  oh wat maak je toch mooie plaatjes lovely! en ik ben zo benieuwd naar the beauty & The beast! liefs

 10. 4 april 2016 / 4:53 PM

  Oh wat heerlijk een weekendje Den Haag! Zo’n leuke stad is dat! Ik ga binnenkort ook naar de musical, ben zó benieuwd!

 11. 4 april 2016 / 5:05 PM

  Wat en leuke foto’s! Gefeliciteerd met je nieuwe functie!

 12. 4 april 2016 / 5:40 PM

  Oeh gefeliciteerd met de nieuwe functie! Blijft iets geks en spannend hebben zo een sollicitatie gesprek. Wat een prachtige foto’s weer!

 13. 4 april 2016 / 5:58 PM

  Proficiat met je nieuwe functie! Die polaroid onderleggers zien er erg leuk uit

 14. 4 april 2016 / 6:21 PM

  Gefeliciteerd met je nieuwe functie, mooie foto’s 🙂
  X

 15. 4 april 2016 / 7:17 PM

  Gefeliciteerd met je nieuwe functie! En heerlijk zo’n weekendje weg. Ik vind Den Haag ook heel leuk en wil ook snel weer eens naar Scheveningen.
  Super tof dat je naar Beauty and the Beast bent geweest. Volgens mij is dat echt een mooie musical!

 16. 5 april 2016 / 2:41 PM

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan en wat een lieve verassing van je vriend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.