Home » Mijn week | Konijntje, Essence/Catrice pakket & het verjaardagscadeau voor mijn vriend

Mijn week | Konijntje, Essence/Catrice pakket & het verjaardagscadeau voor mijn vriend

Maandag

Op maandag ging ik naar mijn werk. Het was een gewone werkdag. Op de terug weg ging ik nog snel even boodschappen doen. Bij de Albert Heijn (geen reclame, haha) krijg je nu weer moestuintjes. Ik kreeg twee keer “wortel“. Ik ga ze zelf niet verbouwen, omdat ik er niet zo goed in ben. Daarom geef ik ze aan Laura.

DSC_1389 copy

Toen ik thuis kwam gaf ik mijn vriend zijn verjaardagscadeau. We hadden zijn verjaardag de dag ervoor al gevierd, maar maandag was hij officieel jarig. Daarom vierde we het nog eventjes met zijn tweeën. Ik gaf hem trouwens dit parfum van Yves Saint Laurent.

DSC_1465 copy

Dinsdag

Dinsdag ging ik even naar Intratuin. Daar kwam ik dit schattige konijntje tegen. Ik werd opslag verliefd op dit schatje. Toch heb ik hem niet meegenomen. Het lijkt me heel erg leuk om een konijntje hebben, maar ik weet niet of hij samen met ons kat gaat. En daarnaast vind ik het ook vreselijk als zo’n diertje dood gaat. Ik krijg namelijk altijd een hele grote band met dieren.

IMAG0981 copy

Woensdag & donderdag

Woensdag en donderdag waren weer gewone werkdagen. Eén van onze collega’s had haar laatste werkweek, dus gaf ze iedereen een chocolade Paashaasje. En dat is natuurlijk niet verkeerd om te krijgen. In middels is hij trouwens al wel op. Hihi!

DSC_1398 copy

Vrijdag

Nadat ik vrijdag gewerkt had, ging ik met mijn zusje Laura wat eten in de stad. We hadden zin in iets gemakkelijks, dus ging we voor een groot(!) bord patat met kroket en een heerlijke salade. Het was erg lekker en een goede bodem om daarna nog even de stad in te gaan.

Eén van de leukste winkels om af en toe te bezoeken is de nieuwe boekenwinkel in onze woonplaats. Ik lees heel weinig, maar in deze boekenwinkel hebben ze ontzettend veel leuke kinderboeken die ons aan vroeger doen denken of boeken die net wat anders zijn dan bij een andere boekenwinkel. Ik vond dit boekje van Alice in Wonderland er heel erg leuk uitzien. Ik heb hem niet gekocht, maar stiekem twijfel ik nog om hem alsnog te halen.

IMAG1089 copy

’s Avonds ging ik samen met wat vrienden Wii-en. Ik vind het altijd zo leuk om spelletjes te doen. Vooral Mario Kart vind ik helemaal geweldig.

DSC_1400 copy

Zaterdag

Zaterdag werd ik ontzettend verrast door een pakket van Essence en Catrice. Ik kreeg een groot deel van de nieuwe lente/zomer collectie, dus ik kon wel een gat in de lucht springen. Ik ga het binnenkort allemaal behandelen op mijn blog. Mochten jullie het leuk vinden als ik er een video over opneem, laat het mij dan weten.

DSC_1387 copy

’s middags nam ik een kopje thee. Ik had deze thee vrijdagavond bij De Tuinen gekocht, omdat ik dol ben op Chai Tea. Helaas smaakte deze toch anders dan verwacht door de anijs die er in verwerkt zit. Maar goed, hij was wel erg lekker. Helemaal in combinatie met Bitterkoekjes. Yummy!

DSC_1382 copy

Zondag

Zondagochtend begon ik met mijn blog. Ik beantwoordde de mailtje waar ik nog niet aan te gekomen was, maakte een beginnetje met dit artikel en begon alvast met het artikel voor dinsdag.

’s middags gingen mijn vriend en ik naar de verjaardag van ons neefje. De hele familie was er, dus het was erg gezellig. En voor ik het wist was ook de zondag weer voorbij.

Delen:

18 Reacties

 1. 21 maart 2016 / 5:57 AM

  Lijkt me een leuke week! Nog gefeliciteerd met je vriend!

  Wat is dat konijntje trouwens schattig!

 2. 21 maart 2016 / 6:06 AM

  Wat een heerlijke week heb je gehad :-)! Ohhh lekker zo’n goede bodem leggen voor je op pad gaat haha!

 3. 21 maart 2016 / 6:39 AM

  Lijkt me een leuke week! En ohh dat konijntje! Ik begrijp je goed wanneer je zegt dat je direct een hechte band hebt. Dat heb ik ook, maar ik kan ze ook weer niet achterlaten. Dus heb ik inmiddels 5 konijnen én een kat. Die gaan trouwens goed tezamen! (;

 4. 21 maart 2016 / 7:30 AM

  Leuke foto’s, dat konijntje is echt zo ontzettend schattig. <3 Heel leuk ook het pakket van Essence en Catrice, ik ben erg benieuwd!

 5. 21 maart 2016 / 9:03 AM

  Wat een leuke foto’s, klinkt als een fijne week. Mijn vriend heeft ook altijd dat parfum van Yves Saint Laurent, zo heerlijk!!

 6. 21 maart 2016 / 9:57 AM

  Oooh Bunny! Ik herken zo goed wat je zegt. Ik ga soms gewoon even de dierenwinkel in om bij de konijnen en de cavia’s te kijken, maar mijn vriend wil echt niet dat ik er nog één koop. Ik word altijd zo verdrietig als ze dood gaan. Heb zelfs een keer een vakantie geannuleerd, omdat mijn cavia op sterven lag! Maar ze zijn zo lief, hè?

 7. sabrina
  21 maart 2016 / 10:06 AM

  Och gut dat konijntje! Echt te schattig.
  En dat pakket, wauw!
  Ik vind die gouden boekjes altijd zo mooi, ik heb een aantal hele oude

 8. 21 maart 2016 / 1:27 PM

  Ziet er uit als een mooie week! Deze keer doe ik wel een poging betreft de moestuintjes, eens zien of het een succes wordt! Gelukkig heb ik de hulp van mijn zusje die mij er elke x er op wijst om het water te geven..we zullen zien! Haha..

  Fijne week!

 9. 21 maart 2016 / 6:30 PM

  Wat leuk dat je dat pakket van Essence en Catrice kreeg 🙂 Ik zou ook zeker een gat in de lucht springen, haha !

 10. 21 maart 2016 / 8:28 PM

  Je hebt een hele fijne week gehad. Nog gefeliciteerd met je vriend

 11. 21 maart 2016 / 10:23 PM

  Awww, dat konijntje! Is toch bijna niet te weerstaan zo lief kijkt ‘ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.