Home » Mijn week | Kerstballen, Koningsdag & kledingkast opruimen

Mijn week | Kerstballen, Koningsdag & kledingkast opruimen

DSC_1473 copy

Maandag

Maandag ging ik naar mijn werk. Ik moet iedere maandag werken en na het eerlijke weekend kon ik deze dag weer fris en fruit aan.

Na het werk ging ik bij mijn ouders langs om pakketjes op te halen. Er waren onder andere twee paar schoenen binnengekomen. Aan de glitterschoenen moest ik eerst een beetje wennen, maar nu vind ik ze toch wel helemaal geweldig. (De sandalen had ik een paar dagen daarvoor al gekocht)

 

DSC_1859 copy

 

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij. Ik moest nodig mijn kledingkast opruimen, dus besloot ik alles er uit te halen en er op nieuw in te leggen en hangen. Naar een lange tijd wikken en wegen welke kledingstukken geen plekje meer in mijn kledingkast verdienden, lukte het mij om mijn kledingkast weer op orde te krijgen. En ik moet zeggen dat het heerlijk voelt om zo veel overzicht te hebben.

 

DSC_1850 copy

 

Woensdag

Woensdag was het Koningsdag. Ik was al vroeg wakker, dus besloot ik naar de Kinderrommelmarkt te gaan. Helaas was het niet druk vanwege de weersvoorspelling, maar toch vond ik nog iets heel leuks. Oké, het is misschien nog een beetje te vroeg voor dit soort aankomen, maar deze leuke kerstballen van Sneeuwwitje kon ik echt niet laten liggen.

 

DSC_1673 copyDSC_1865 copy

 

Tegen de middag ging ik samen met mijn ouders en mijn zusje Laura lunchen in de stad. Ik at een heerlijk broodje carpaccio. Mmm..!!

 

IMAG1736 copy

 

Nadat we lekker gegeten hadden, maakt mijn moeder, Laura en ik nog even een selfie. En ging ik vervolgens met een aantal vrienden de stad in. Het was nog een beetje te koud om op het terras te zitten, dus gingen we de kroeg in. Het was ontzettend gezellig en echt een geslaagde Koningsdag!

 

IMAG1757 copy

 

Donderdag

Donderdag was ik nog lekker vrij. Ideaal, want ik ging woensdag toch wel een beetje laat naar bed, dus kon ik donderdag nog even langer blijven liggen. Ik ging het houtenbankje dat in de tuin staat opnieuw wit schilderen

’s avonds ging ik samen met een vriendin sporten. Dit was weer de allereerste keer in tijden, dus het was wel even wennen.

 

DSC_1864 copy

 

Vrijdag

Vrijdag moest ik wel werken. Aan het einde van de dag kreeg ik ontzettend last van mijn keel. Onderweg naar huis ging ik daarom langs de drogist en kocht ik Strepfen en een hoestdrankje. En het is dat je het hoestdrankje niet zo veel mag nemen, maar anders had ik het hele flesje zo op. Het is namelijk echt super lekker! Helemaal als je last van je keel hebt. Het proeft namelijk naar vloeibaar drop. Jammie!

 

DSC_1856 copy

 

Zaterdag

Zaterdag ging ik samen met mijn vriend naar de IKEA. Ik had een paar leuke dingen voor de tuin gezien, dus gingen we die ophalen. Ook heb ik een geweldige kast gezien. Deze staat nog op mijn Wishlist.

 

IMAG1772 copy

 

Vervolgens zijn we doorgegaan naar een tuincentrum. Hier kochten we een appelboompje en een kersenboompje. Hoe leuk! Ik ben benieuwd of er echte vruchten aan zullen komen.

 

Zondag

Het was gisteren zo lekker weer! Ik heb echt genoten van het heerlijke zonnetje. Ik was daarom veel buiten te vinden en heb lekker op het gras liggen zonnen, waardoor het net zomer leek. Ik kon zelfs een jurkje aan. Yay!

 

 

Delen:

11 Reacties

 1. 2 mei 2016 / 5:02 AM

  Ondanks het slechte weer afgelopen week heb je wel een fijne week gehad zo te zien :-). Lekker die vrije dagen!

 2. 2 mei 2016 / 6:04 AM

  Wat een week! En dat broodje ziet er heerlijk uit, al weet ik niet hoe ik eraan moet beginnen. Haha!

 3. 2 mei 2016 / 10:26 AM

  Ahw die kerstballen zijn te leuk! Logisch dat je dat niet kon laten liggen!
  Jammer he van het weer, hier was de markt ook ontzettend rustig en heb niks leuks gevonden.
  Mooie nieuwe schoenen!

 4. 2 mei 2016 / 3:52 PM

  Ahh die schoenen zijn tof! En wat leuk die kerstballen 🙂

 5. 2 mei 2016 / 6:04 PM

  Je hebt een leuk weekje gehad, omg die kerstballen van Sneeuwwitje zijn zo leuk 😮
  X

 6. 2 mei 2016 / 8:23 PM

  Die vrije dagen zijn lekker he, nja het slechte weer dan niet, helaas!

 7. 3 mei 2016 / 2:22 PM

  Zo een leuke en fijne week had je!
  Prachtige foto met jullie mams 😉
  Fijn dat jullie fruitboompjes voor de tuin hadden gekocht.
  Let wel op op de ongedierte want die kunnen als snel zomers het fruit aantasten.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.