Home » Mijn week | Jarig & ziek tegelijk

Mijn week | Jarig & ziek tegelijk

Maandag & dinsdag

Vandaag heb ik een ander soort “Mijn week” dan normaal. Afgelopen week liep namelijk niet zo als gepland. Ik had een aantal leuke dingen op de agenda staan, waaronder mijn verjaardag, Bevrijdingsfestival en natuurlijk het vieren van mijn verjaardag, maar alles liep in de soep. Ik was namelijk ziek.

En nee helaas geen griepje, want dat zou ik nog wel kunnen onderdrukken. Maar in plaats daarvan had ik voor mijn gevoel echt keelontsteking, oorontsteking en voorhoofdsholteontsteking tegelijk. (Oké, waarschijnlijk overdrijf ik nu. Ik ben namelijk niet naar de dokter gegaan (eigenwijs), maar het voelde wel veel erger dan een griepje.)

Woensdag

Woensdag was ik jarig. Ik had heel veel zin in mijn verjaardag en het was ook nog eens heel erg lekker weer. Maar mijn verjaardag heb ik helaas doorgebracht in bed met mijn eigen Higtea met heel veel dropjes.

Wat mij trouwens wel echt helemaal blij maakte was het pakketje dat ik van Laura en mijn ouders kreeg. Ze gaven mij een stapel tijdschriften, verse jus d’orange, snoepjes, kindersurprises & een prachtige bos bloemen. Zo lief! Hierdoor voelde ik mij toch nog een beetje jarig.

Donderdag

Ik wilde zo graag naar Bevrijdingsfestival! Maar helaas, ook dit kwam te vroeg. Heel Facebook stond vol met de leukste foto’s, maar gelukkig kon ik ook thuis in de tuin van het heerlijke weer genieten. Ijsjes waren echt heerlijk voor mijn keel en ach, het festival seizoen begint nu pas. Dus er komen nog genoeg leuke momenten.

Lieve Renske deelde op haar blog mijn Mini cactus bloempotjes DIY. Het is zo leuk om te lezen dat zij deze DIY ook zo leuk vind. Ik moet er trouwens wel even bij zeggen dat deze cactusjes echt mini zijn. Laura kwam helemaal enthousiast naar deze cactusjes toe gerend toen ze zag dat ze nog kleiner waren dan ze verwacht had. Het potje is ongeveer 2 cm. Schattige hè?

Vrijdag & zaterdag

Vrijdag en zaterdag waren nog wel echt een beetje flut dagen. Ik had weinig energie en ik begon het een beetje zat te worden, maar toch merkte ik wel dat het de goede kant op ging.

Zaterdagmiddag kwamen mijn ouders even op visite om alsnog mijn verjaardag te vieren. Het was ontzettend gezellig en ik heb en geweldige boekenkast gekregen. Ik laat hem jullie snel zien.

Zondag

Gisteren voelde ik mij alweer veel beter. Ik had eindelijk weer het idee dat ik weer aan het werk kon, dus ging ik weer aan de slag met mijn blog. Ook kwam Laura even langs om mijn verjaardagscadeautjes te brengen. Ze gaf me deze geweldige lightbox. Zo leuk!!

Delen:

19 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 5:04 AM

  Wat balen dat je uitgerekend deze week ziek was :-(. Heerlijk weer en leuke dingen op de planning. Ik herken dit wel, ik ben niet vaak ziek maar als ik ziek ben dan heb ik altijd allerlei leuke dingen op de planning. Gelukkig ben je nu weer een beetje opgeknapt.

  • iris
   10 mei 2016 / 7:05 PM

   Ja, het kwam inderdaad niet zo heel handig uit. Maar gelukkig is het weer achter de rug 🙂

 2. 9 mei 2016 / 7:35 AM

  Echt super vervelend dat je je zo ziek voelde, dat kan niet op je verjaardag hoor!! Gelukkig gaat het nu al wat beter 🙂

 3. 9 mei 2016 / 8:14 AM

  Heel vervelend dat je je zo ziek voelde.. en dat nog wel op je verjaardag! Hopelijk ben je nu weer helemaal opgeknapt!

  • iris
   10 mei 2016 / 7:05 PM

   Ja, ik voel me weer helemaal beter 🙂

 4. 9 mei 2016 / 11:12 AM

  Ahh wat jammer dat je ziek was, vooral op je verjaardag en met het heerlijke weer! Hopenlijk ben je snel weer beter. xx

 5. 9 mei 2016 / 11:35 AM

  Ik was zaterdag niet helemaal fit, zondag was ik knock out en totaal niet lekker meer.. maandagochtend proberen te werken tot 13:00 toen naar huis gegaan ziek en ben ziek gebleven tot vrijdag toen heb ik weer gewerkt.. wat een drama ik hoestte mijn longen uit mijn lijf (en nog)

  • iris
   10 mei 2016 / 7:07 PM

   Oh, dan heb je waarschijnlijk het zelfde gehad 🙁 Hopelijk voel je je ook al weer beter.

 6. 9 mei 2016 / 4:56 PM

  Zo jammer dat je ziek was op je verjaardag! Veel beterschap nog. Ik had het vorige week ook zitten en voel me nog niet helemaal tiptop

  • iris
   10 mei 2016 / 7:08 PM

   Ah, wat vervelend. Ik hoop dat je je snel weer helemaal fit voelt!

 7. 9 mei 2016 / 5:01 PM

  Wat vervelend dat je ziek in bed lag met je verjaardag ! 🙁

 8. 9 mei 2016 / 6:06 PM

  Wat ontzettend balen dat je deze week ziek was. Juist met je verjaardag. Gelukkig heb je je nog wel een beetje jarig gevoeld. Door je foto van je Solero krijg ik daar trouwens ontzettend veel zin in terwijl ik deze vrijwel nooit eet. Hmmm!

  • iris
   10 mei 2016 / 7:08 PM

   Haha, wat grappig! Hij was ook echt heerlijk voor mijn keel 😀

 9. 9 mei 2016 / 6:58 PM

  Zo jammer dat je ziek was op je verjaardag, niet zo leuk! Maar je bent toch goed verwent geweest en dan voel je je toch een beetje jarig 🙂
  X

 10. 9 mei 2016 / 7:19 PM

  Trust me, als je de echte griep hebt (zo die griep die je maar 1 keer per 10 jaar kan krijgen), dan bestaat er echt niets ergers, haha, behalve migraine, want dan zou ik mijn hoofd tegen de muur slaan om andere pijn te voelen. Wel jammer dat je ziek was op je verjaardag! Gelukkig kreeg je wel leuke pakketjes 🙂

  • iris
   10 mei 2016 / 7:10 PM

   Ja,ik had het goed te pakken. Maar migraine is ook echt heel vervelend!

 11. 10 mei 2016 / 11:01 AM

  Jeetje wat vervelend dat jij zo ziek was.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Inderdaad er komen nog zoveel leuke festivals aan…….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.