Home » Mijn week | Mijn blog plekje, festival & make-upjes

Mijn week | Mijn blog plekje, festival & make-upjes

d

Maandag

Zoals iedere week begon mijn week met een gewone werkdag. Het was aardig hectisch op mijn werk, dus ik was eigenlijk wel blij dat deze dag er op zat. Gelukkig kon ik tussen de harde regenbuien naar huis, waardoor ik helemaal droog aan kwam. Yay!

Dinsdag

DSC_2831 copy

Dinsdag was ik lekker vrij. Ik deed wat administratieve dingen en werkte aan mijn blog. Mochten jullie nieuwsgierig zijn; zo ziet mijn werkplekje er uit. Ik heb een eigen kamer waar ik blog, maar eigenlijk gebruik ik vaak alleen dit stukje van mijn kamer. Op een tafeltje van IKEA heb ik een houten dienblad liggen van de Action en daar maak ik foto’s op. Ideaal.

Untitled-1 copy

Woensdag

Hoe vinden jullie dit schattige olifantje. Ik vond hem bij mijn ouders thuis en ik vind hem zo leuk! Hij heeft een plekje gekregen in mijn boekenkast.

DSC_2958 copy

Donderdag

Vanwege de drukte op mijn werkt moest ik donderdag ook werken. Dat was wel een beetje een tegenvaller. Gelukkig kon ik ’s ochtend genieten van mijn nieuwe muesli van My Muesli.

DSC_2898 copy

Onderweg naar huis ging ik langs de Hema en kwam ik deze schattige oorbellen tegen. Ik vind ze zo leuk en ze kostte ook maar €4,-.

DSC_2949 copy

Vrijdag

En ook vrijdag moest ik weer naar mijn werk. Mijn collega’s en ik hadden niet zo veel zin om te werken, dus besloten we tussen de middag een patatje te halen. Dit was erg gezellig en zorgde ervoor dat de dag toch nog gemakkelijk aan zijn einde kwam.

Onderweg naar huis besloot ik naar de kapper te gaan. Het was tijd voor een nieuwe coupe en daarom ging er ruim 10 cm van mijn haar af.

c

Zaterdag

Zaterdagochtend werd ik door mijn vriend verrast met een ontbijtje op bed. Dit vind ik altijd helemaal geweldig, omdat ik het altijd heel gezellig vind om zo wakker te worden.

In de middag ging ik samen met twee vriendinnen richtig het “Let the music play” festival in Zwolle. Eén van mijn vriendinnen had kaartjes gewonnen, dus konden we via de V.I.P. ingang naar binnen. Hoe gaaf!

ba

Zondag

Zondag was het Vaderdag, dus ging ik naar mijn ouders. Ik had wat lekkere hapjes voor mijn vader gehaald. We doen niet echt aan Vaderdag, maar lekker eten is natuurlijk altijd leuk om te geven en te krijgen.

Daarnaast nam ik nog wat leek make-upjes mee naam huis. Mijn zusje was bezig geweest haar beautyproducten uit te zoeken en daar vond ik deze twee pareltjes tussen die ik mocht hebben. Dankjewel zusje!

DSC_2954 copyDSC_2947 copy

Delen:

12 Reacties

 1. 20 juni 2016 / 6:25 AM

  Zo te lezen heb je een druk maar gezellig weekje gehad. Zo lief dat je vriend je zaterdag verraste met een ontbijtje op bed! <3 En wat heb je er twee mooie make-up producten bij!

 2. 20 juni 2016 / 7:35 AM

  Klinkt als een drukke maar leuke week! Altijd fijn om even een festivalletje mee te pakken!

 3. 20 juni 2016 / 10:21 AM

  Wauw wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt! Dat olifantje is echt super schattig. Ik ben echt gek op olifanten haha.

 4. 20 juni 2016 / 11:45 AM

  Ziet er uit als een leuke week! En heerlijk een patatje voor lunch. Dat maakt een werkdag toch wel weer een stuk beter;-)
  Dat olifantje is super schattig en vrolijk!

 5. 20 juni 2016 / 6:39 PM

  Wat is dat een ontzettend leuk olifantje zeg! <3 Echt een cutie. Wat is die foto met je voeten en de confetti snippers trouwens gaaf geworden!

 6. 20 juni 2016 / 8:09 PM

  Prachtige foto’s zoals altijd, Oo dat olifantje is zo schattig!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.