Home » Mijn week ♡ Heel veel Sale, Marshmallow ijs & Favoriete blog

Mijn week ♡ Heel veel Sale, Marshmallow ijs & Favoriete blog


week

 

Maandag

Maandag was de eerste werkdag na mijn mini vakantie. De vakantie was voorbij gevlogen, maar gelukkig heb ik aan het eind van de maand augustus nog twee weekjes vakantie. Ik zit er aan te denken om dan naar Ibiza te gaan. Svenja van de blog Lovinglifeiseasy.nl schrijft regelmatig over dit prachtige eiland. De foto’s zijn geweldig en iedere keer als ze weer een nieuw “Ibiza artikel” online zet, maakt mijn hartje een sprongetje.

Gelukkig vloog de werkdag voorbij. Op de terugweg van mijn werk ging ik nog even langs de Dio. De Dio gaat verhuizen naar een nieuw pand en had daarom op alles 50% korting. Dat scheelde een hele hoop money! Mijn geshopte spulletjes kun je terug vinden in dit artikel.

 

DSC_0276 copy

 

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij. Ik rommelde wat in huis en ik zocht deze grote tas uit. Hij zat vol met producten die ik van bedrijven gekregen heb om er iets over te schrijven. Het werd daarom tijd om deze tas uit te zoeken en te gaan kijken wat ik zou gaan gebruiken voor mijn blog.

 

DSC_0518

 

Aan het einde van de middag waste mijn make-up kwasten. Sinds ik de foundation brush van Real Techniques heb breng ik mijn foundation en concealer met een kwast aan. Eerder deed ik dit gewoon met mijn vingers, maar eigenlijk was dat totaal niet handig.

De kwasten waste ik met een klein beetje babyshampoo en wat lauw water. Ik haal altijd de baby shampoo van de Trekpleister. Dit merk heet Europrofit en is trouwens echt cheap (€0,80). Aanrader!

 

DSC_0420 copy

 

Donderdag

De dag begon met een bezoekje aan de markt. Ik vind het altijd heerlijk om op donderdag naar de markt te gaan. Er hangt een gezellig sfeertje en de groente en fruit is er lekker goedkoop. Ik kocht avocado’s, bananen, spinazie en een mango.

 

5150

 

Eenmaal thuis ging ik aan de slag met mijn blog. Mails beantwoorden, artikelen schrijven en foto’s maken. Het zonnetje was niet te fel, dus ging het fotograferen ook lekker vlot. Vervolgens dook ik de keuken in om drie verschillende ontbijtjes te maken. Eén van deze ontbijtjes was Pancakes die je hieronder op de foto kan zien. Mocht je benieuwd zijn naar het recept of naar de andere twee ontbijtjes, neem dan een kijkje bij dit artikel.

 

DSC_0344 copy

 

In de middag moest ik naar mijn werk, want ik had namelijk een voortgangsgesprek gepland staan. Dit was echt een heel goed gesprek, omdat ik het idee heb dat ik niet op mijn plek zit. Ik heb dit gevoel al een tijdje, dus het was fijn om het er een keertje over te hebben.

 

Vrijdag

De laatste werkdag van de week. Ondanks dat het heel hectisch was, was het ook wel heel erg gezellig. Samen met mijn collega gingen we na het werk de stad in om daar wat te gaan eten. Mijn collega had nog nooit Hugo gedronken en daar was ze wel erg benieuwd naar. In combinatie met een heerlijke carpaccio salade zorgde we voor een goed begin van het weekend.

 

IMAG3132 copy

 

Zaterdag

Zaterdagochtend ging mijn vriend de auto naar de garage brengen. Ik maakte het huis netjes en besloot nog wat boodschappen te halen. In de buurt van de supermarkt is de Dio drogist te vinden waar ik al eerder over vertelde. Aangezien ik toch in de buurt was, ging ik er nog een kijkje nemen. En ja hoor, ook dit keer nam ik weer een aantal mooie koopjes mee. Gisteren kon je al mijn aankoopjes in dit artikel zien.

 

DSC_0442 copy

 

Aan het einde van de dag ging ik samen met mijn vriend een ijsje halen bij onze favoriete ijssalon. Ze hebben hier ontzettend veel keus en af en toe maken ze een uniek smaakje. Zo hadden ze de vorige keer Karamel zeezout chocolade ijs en dit keer Pokémon ijs. Hoe grappig!

 

53

 

Na lang twijfelen ging ik uiteindelijk voor een bakje met 3 bolletjes (Oepsie). Yoghurt kers, framboos en natuurlijk een bolletje Pokemon ijs. Deze smaakte trouwens verrassend goed! Het leek wel een soort van marschmallow smaak. Mmm!! We namen het mee naar huis en besloten het in de tuin op te gaan eten.

 

DSC_0560 copy

 

In de avond kwamen twee vrienden langs. Dit was enorm gezellig! We hebben erg gelachen, veel kletst en de avond vloog voorbij. Ik ben al een lange tijd niet meer “op stap” geweest. Maar ik merk aan mijzelf dat ik dit soort avondjes thuis met vrienden veel leuker vind. Kennen jullie dat?

 

Zondag

Zondagochtend werd ik gewekt door een heerlijk zonnetje. Ik at daarom mijn ontbijtje op in tuin. Lekker in de zon,  tijdschriftjes erbij en ik ging in de chill-modus. Heerlijk!

Mijn dag werd helemaal perfect gemaakt toen Yara van Yaraloveshealthy mijn blog in haar lijstje van 5 favoriete blogs noemde. Hoe leuk!

Daarnaast heeft Yara mij gevraagd of ze mij mocht gaan interviewen voor haar artikel ” Meet the Blogger”. Dit vind ik echt heel erg leuk, dus ik kan niet wachten tot het online staat!

 

90

 

Aangezien het de hele dag zo lekker weer was besloten mijn vriend en ik te gaan barbecueën. Ik ben zelf niet zo weg van die kant-en-klare salades, omdat er vaak augurk in verwerkt zit. Dus nam ik voor mijzelf sushi mee. Het is misschien een beetje een rare combinatie met vlees, maar het was erg lekker!

 

60

 

Bedankt voor het kijken!

 

 

Delen:

7 Reacties

  1. 18 juli 2016 / 5:20 AM

    Aaah, dat Pokémon ijs. Nu ben ik daar zelf ook benieuwd naar… klinkt alvast lekker 🙂

  2. 18 juli 2016 / 6:40 AM

    Leuke foto’s! Grappig om te zien dat er zoveel bedrijven slim inspelen op de Pokémon Hype 🙂

  3. 18 juli 2016 / 11:52 AM

    Pokemon ijs hou op hoor haha word te gek! en sushi eet ik nou echt nooit haha moet ik echt eens een keer gaan uitproberen. liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.