Home » The Beauty Magazine de afgelopen twee jaar

The Beauty Magazine de afgelopen twee jaar

 

1233

 

Vorige maand bestond mijn blog precies 2 jaar! Voor mij was dat echt een feestje, want dat betekent dat ik gewoon al twee jaar lang van mijn blog kan genieten. Ieder dag ben ik in de weer met mijn blog. Foto’s maken, artikels schrijven, reacties lezen en beantwoorden, mailtjes schrijven, lezen en beantwoorden en zo kan ik nog wel eventjes door gaan. En ik vind het geweldig!

In middels staan er 1.209 artikels op mijn blog en hebben mijn artikels in totaal 22.133 reacties gekregen. Echt heel veel! Ik probeer ze iedere dag allemaal te lezen en op zich lukt dit wel aardig. Soms zijn het hele interessante reacties, soms hele grappig en gelukkig heb ik nog nooit een negatieve reactie gehad. Yay!

 

Foto’s

Het is zo leuk om te zien dat mijn blog de afgelopen twee jaar echt heel erg veranderd is. Ik heb het soms helemaal niet door, maar als ik terug kijk naar mijn eerste artikels dan is het echt een wereld van verschil. Echt heel grappig. Ik heb er daarom een paar hele oude terug gezocht.

De onderstaande foto komt uit een artikel waarin ik een theesmaakje test. Ik weet nog wel dat ik erg trots was op deze foto. Mooi scherp, leuke kleuren. Maar als ik hem nu zie dan denk ik echt “Van wat voor hoek heb ik deze foto genomen?” Haha!

 

Framboos & Rozenblaadjes

 

Nog zo’n leuk voorbeeld. Ik maakte mijn foto’s altijd zo dicht mogelijk bij het raam, want ja, hier had je het meeste licht. En ik vond het ook geweldig dat Spice op de foto kwam. Maar nooit had ik in de gaten dat je dan tegenlicht zult hebben. Hierdoor werd de foto ook wel erg donker. En nu denk je misschien “Dat valt toch nog wel mee?” Nou eerlijk gezegd weet ik nog dat ik deze foto heel erg bewerkt heb met Photoshop. En wat een rare achtergrond. Nee, zo’n foto hoop echt nooit weer te maken.

 

DSC_47342 copy

 

Maar het toppunt is toch echt deze foto. Ik kan mij namelijk als de dag van gisteren herinneren dat ik zo trots op deze foto was! Ik had een ouderwets kopje en schoteltje gevonden en hier legde ik mijn favoriete lipstick in. Wauw! Wat een tof idee!

 

CSC_0240

 

Waarschijnlijk denk ik over twee jaar zo ook wel over mijn huidige foto’s. Door het hebben van een blog leer je namelijk iedere keer weer nieuwe dingen en ontwikkel je jezelf en je blog steeds iets meer. En dat is ook eigenlijk wel heel leuk aan het hebben van een blog.

 

Samenwerkingen

In de twee jaar dat The Beauty Magazine bestaat heb ik heel veel samenwerkingen gehad met verschillende bedrijven. Van leuke, kleine sieraden webshops tot aan bedrijven waarvan mijn mond openviel. Zo tof allemaal en stuk voor stuk waren het hele leuke samenwerking. Ik wil de bedrijven waarmee ik de afgelopen twee jaar mee samen heb gewerkt daarom ook heel erg bedanken.

Dipjes

Het komt wel eens voor dat ik in een blog dipje zit. Bloggen vraagt namelijk vaak heel veel tijd van je en soms heb je die gewoon niet. Daarnaast kan ik mijn camera of laptop soms ook wel uit het raam gooien als het niet lukt. Maar gelukkig verdwijnt dit gevoel vaak al snel. Ik heb namelijk al heel vaak gehad dat ik door jullie uit een dipje gehaald ben. Want iedere keer als ik een dipje kreeg, kreeg ik via Twitter, Facebook, Instagram, mijn blog of via mijn mail wel weer een heel lief berichtje. Net alsof het zo getimed werd.

 

Genoemd op andere blogs

Daarnaast is mijn blog ook een paar keer op andere blogs genoemd. En ook hierom kan ik wel een gat in de lucht springen!

111

van Writinganna.com

Een blog die ik nog niet zo heel lang volg, is de blog van Iris! Ik vind haar foto’s gewoon perfect! Ik kan naar haar foto’s uren blijven staren (het is een beetje overdreven, maar toch!).  – van Ellenismyname.be
 s
 s
Eén van mijn artikel werd gedeeld op de blog van The Pink Perfectionst (de oogschaduwpaletten van GOSH)
 s

1

 

En het tofste vond ik nog wel dat ik twee keer één van de favoriete bloggers van Mariëlle van Gekopmake-up.nl en van Esmee van Lifebyesmee.nl was! Wauw!

 

Naamloos
esmee

 

OhSoLovely-pineapple-01 copy

 

DIY’s

Wat is trouwens ook heel leuk vind is dat mijn receptjes of DIY’s af en toe nagemaakt worden. Echt heel leuk om te zien dat jullie mijn artikels echt met veel aandacht lezen en van dezelfde dingen houden als waar ik van houd!

 

DLFxWW_31 copy

sa

 

Zoekwoorden

Via de statistieken van mijn blog kun je ook heel handig zien op welke zoektermen mensen gezocht hebben waarmee ze op mijn blog zijn beland. En ik kan je vertellen dat ik er soms totaal niets van snap hoe dit kan. Ik heb daarom een paar zoektermen (uit een hele lijst) gehaald en onder elkaar gezet:

 • bag on the magazine
 • zusje heeft kettinkje met strikje
 • als jij me ziet knippert hij met zijn ogen
 • net bezig met sport en zwaarder
 • past dop marc jacobs dot op elke fles?
 • schattigste aap
 • maarten van huijstee vriendin

 

Verbeterpuntjes

Ik wil mijzelf en mijn blog nog steeds verbeteren en dan met name in het maken van video’s. Ik vind het erg leuk om te doen en hier wil ik de komende tijd ook meer aandacht aan besteden. Ook wil ik mij heel graag verbeteren in het maken van Full face foto’s, zodat ik meer looks kan maken en reviews nog beter kan maken.

Het gaat al een stuk beter dan eerst, maar het kan natuurlijk altijd nog beter.

 

1212

 

Ik wil al mijn bezoekers en volgers heel erg bedanken voor deze geweldige twee jaar! Jullie hebben er namelijk voor gezorgd dat mijn blog zo veel voor mij is gaan betekenen en hebben mij gemotiveerd om door te gaan met schrijven en fotograferen. Ik hoop dat ik nog heel lang door mag en kan gaan met The Beauty Magazine en ik hoop dat jullie dan allemaal gezellig langskomen.

Liefs, Iris

Zo begin je een blog!

 

Delen:

13 Reacties

 1. chucky1012
  3 augustus 2015 / 1:22 PM

  Wat gaat 2 jaren bloggen toch snel en je hebt zoveel ervaring opgedaan hoe men kan fotograferen etc..
  Sommige apparatuur werkt niet altijd goed mee.
  Ga zo door met hoe jij blogt….
  Ik lees je artikelen graag.

  Xoxo

 2. 3 augustus 2015 / 1:59 PM

  Mooie samenvatting van je blog de afgelopen twee jaar. De zoekwoorden blijven mij ook altijd verbazen.

 3. 3 augustus 2015 / 2:37 PM

  Leuk om je samenvatting te zien van twee jaar! ja die zoekwoorden vind ik ook altijd maar weer grappig!

 4. 3 augustus 2015 / 3:05 PM

  Gelukkig blijven we allemaal groeien, dan blijft het een uitdaging.
  Leuk om terug te blikken!

 5. 3 augustus 2015 / 3:16 PM

  Ik volg je nog niet zo lang, maar vind je blog echt heel leuk. Leuk om zo terug te kijken op de afgelopen 2 jaar.. Op naar nog veel mooie (blog)jaren :-)!

 6. sabrina
  3 augustus 2015 / 5:41 PM

  Leuke terugblik, nog vele jaren!
  Ik vind je lipstick in kopje trouwens erg leuk 🙂
  mooi kleurtje ook!

 7. 3 augustus 2015 / 5:57 PM

  Fijn om te zien wat je de laatste twee jaar allemaal hebt bereikt met je blog! Ik vind ook jou foto’s mooi en ze springen echt uit het oog 🙂

 8. 3 augustus 2015 / 9:02 PM

  Van harte gefeliciteerd. Ga zo door in je leerproces. Ik volg je op de voet en hoop ook zoveel te leren en zover te komen als jij nu bent,

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   4 augustus 2015 / 5:22 PM

   Ah, wat ontzettend lief!! Dankjewel lieve Wilma!

 9. 3 augustus 2015 / 10:26 PM

  Wat super leuk om terug te blikken op de twee jaar dat je blogt. Erg leuk! Ga zo door lieve Iris!

 10. 4 augustus 2015 / 9:47 AM

  Wat super leuk om zo te zien hoe het vroeger was vergelek met nu. Wat heb je in die tijd een hoop artikelen geschreven zeg!

 11. 4 augustus 2015 / 5:58 PM

  Gefeliciteerd met jouw 2-jarige blogverjaardag! 🙂 Ik hoop dat je nog lang veel plezier zult hebben met bloggen!

  Leuk zo’n terugblik op de afgelopen twee jaar. Grappig hè hoe je nu naar bepaalde foto’s kijkt.

 12. 4 augustus 2015 / 9:52 PM

  gefeliciteerd met jou twee jarige blogverjaardag & dat er nog vele mooie blogjaren mag bij komen 🙂
  Wat lief van je dat je een foto van mij laat zien op je blog van mijn instagram account, de Mug cake maak ik nog erg Vaak en ik blijf het heerlijk vinden <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.