Home » TAG | My Girlfriend is a blogger

TAG | My Girlfriend is a blogger

Iedere dag deel ik artikelen over van alles en nog wat. Ik vind het heerlijk om te schrijven, te fotograferen en al mijn interesses met anderen te delen. Maar iemand die dagelijks ook ziet dat ik met mijn blog bezig ben is mijn vriend. Maar vindt hij dit nou wel echt zo leuk? Ik was zelf ook erg benieuwd, dus bedacht ik een aantal vragen die ik aan hem ging stellen.

Voordat ik de antwoorden met jullie ga delen, wil ik hem jullie eerst even voorstellen. Mijn vriend heet Ferry, is 29 jaar en ik ben al bijna 3 jaar met hem samen! Hij heeft mijn blog daarom al bijna 2,5 jaar op de voet kunnen volgen.

Oké, hier komen de vragen en antwoorden!

Wat vind je van mijn blog?

Ik vind je blog heel mooi. Ik weet dat je er erg veel aandacht aan besteedt en iedere keer weer aan het kijken bent hoe je hem kunt verbeteren. Daarnaast vind ik het leuk om te zien dat je steeds beter wordt en dat je zo gedreven blijft. Het ene moment kost het je veel energie, maar op het andere moment heb je weer een hele leuke samenwerking of leuke ideeën voor je blog, waardoor je weer heel veel energie krijgt om door te gaan. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby waar je ook als vriend niet om heen kant.

Wat vind je ervan dat ik een blog heb?

Ik vind het leuk dat je iets hebt waar je je ei in kwijt kunt. Het is erg grappig om te zien hoe je je in allerlei bochten wringt om de perfecte foto te kunnen maken en dat je zo blij wordt van leuke reacties en nieuwe volgers.

Al heb ik niet veel met het onderwerp, ik vind het wel leuk dat ik je af en toe kan helpen met het maken van bijvoorbeeld foto’s. En daarnaast vind ik het natuurlijk ook leuk dat ik er af en toe van kan profiteren als je bijvoorbeeld weer nieuwe producten moet uitproberen. En dan bedoel ik niet de make-up producten, maar leuke gadgets.

Wat vind je van de onderwerpen waar ik over schrijf?

Met de onderwerpen waar je over schrijft heb ik niet zo veel mee. Ik vind het wel leuk om te zien wat voor DIY en receptjes je maakt, maar die beauty spullen vind ik niet zo interessant. Gelukkig maar, want het is typisch een meiden/vrouwen blog. Haha!

Vind je dat ik wel eens te veel met mijn blog bezig ben?

Ja, je bent er wel heel veel mee bezig. Aan de ene kant vind ik dit niet erg, maar aan de andere kant vind ik wel dat je soms iets te veel met je camera bezig bent. Overal moet een foto van gemaakt worden, ook al gebruik je 9 van de 10 foto’s niet eens. Het is wel handig om veel foto’s te hebben, vooral als we een dagje weg zijn. Maar om nu 5 foto’s van een kopje thee te maken… 😉

Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken?

Nee, dat hoeft van mij niet. Ik vind het leuk dat we allebei onze eigen hobby’s hebben en elkaar daarbij kunnen ondersteunen.

  Zou je zelf een blog willen beginnen. Zo ja, waar zou deze over gaan?

Als ik de tijd had zou ik het wel willen. Dan zou het over gadgets of over muziek gaan. Maar als ik zie hoeveel tijd het kost, denk ik niet dat het er ooit van komt. Ik ben blij dat jij het zo leuk vind en er zo veel energie in kwijt kan en voor terug krijgt, maar laat mij maar andere dingen doen.

Ik ben heel erg benieuwd wat jouw familie of vriend van jouw blog vindt! Laat het weten in een comment!

TAG | My Girlfriend is a blogger

Delen:

14 Reacties

 1. 25 september 2015 / 4:41 AM

  Wat een leuke tag. Mijn vriend vind het erg leuk dat ik blog, maar alles over beauty interesseert hem (gelukkig ;-)) niet zo.

 2. 25 september 2015 / 5:32 AM

  Zeer leuke tag!
  Fijn om te leen wat je vriend ervan vindt 😉

  Xoxo

 3. 25 september 2015 / 6:31 AM

  Aawh, wat leuk om te lezen! Lief wat hij allemaal zegt!

 4. 25 september 2015 / 6:43 AM

  Aaaaah wat een ontzettend origineel artikel. Zo leuk dat jij je vriend een aantal vragen hebt laten beantwoorden. De antwoorden zijn ook zo lief <3 Echt leuk om te lezen dat hij zo trots op je is. En haha mijn vriend zou ook zeggen dat ik veel te veel foto's maak elke keer, erg herkenbaar dus!

 5. 25 september 2015 / 8:25 AM

  Cool gedaan! Tof dat hij dit wilde schrijven, lekker eerlijk ook. 🙂

 6. 25 september 2015 / 9:43 AM

  Nawh wat lief dat ‘ie zo positief is over je blog! Hele leuke tag.

 7. 25 september 2015 / 10:10 AM

  Leuke antwoorden van je verloofde (ja ja, hihi)! 🙂 Mijn vriend vindt het ontzettend leuk dat ik een blog heb, maar vooral voor mezelf. Kort door de bocht: hij is niet geïnteresseerd genoeg om mijn blog te lezen, hahaha! Maar dat vind ik niet erg. Zo heeft hij ook hobby’s waar ik mij minder in interesseer.

 8. 25 september 2015 / 10:11 AM

  Oh wat mega leuk!!! Ik zal eens even gaan vragen of mijn vriend hier ook trek in heeft, whihi!

 9. 25 september 2015 / 10:58 AM

  Wat een leuke antwoorden! Ik heb geen geen relatie maar mijn ouders vinden het wel heel leuk dat ik blog! 🙂

 10. 25 september 2015 / 12:22 PM

  Wat een onwijs leuke TAG! Ik heb meteen zin om mijn vriend deze te laten invullen! hihi

 11. 25 september 2015 / 12:33 PM

  Hahaha dat over die foto’s is erg herkenbaar, dat heeft mijn vriend ook! Helemaal als ik ook nog vlog..

 12. 25 september 2015 / 3:28 PM

  Deze tag is te gek hihi, ik heb ‘m opgeslagen! Mijn vriend vind het wel leuk dat ik blog en leest ook regelmatig mee. Behalve de beauty-dingetjes hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.