Home » Mijn week | Pizzaria, de muur groen verven & naar het bos

Mijn week | Pizzaria, de muur groen verven & naar het bos

Maandag

Afgelopen maandag begon heel productief. Ik had op eens zin om de muur van mijn kamer te verven, dus besloot ik naar de bouwmarkt te gaan. Voor iemand die het moeilijk vind om keuzes te maken, is het bij de verfafdeling best een lastig moment. Uiteindelijk besloot ik voor de kleur “Deken” te gaan. Dit is een lichtgroene kleur die wij ook op de slaapkamer hebben.

 

 

Na een dagje schilderen en wat rommelen in huis kwam mijn vriend met het idee om uiteten te gaan. Ik sprong onder de douche, kleedde mij snel aan en voor we het wisten zaten we bij mijn favoriete pizzaria. Ik ging voor de pizza carpaccio. Mmm!

 

 

Dinsdag

Dinsdag was mijn werkdagje. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk, dus vloog de dag ook voorbij. Eenmaal thuis ging ik nog even aan de slag met mijn artikel over onze slaapkamer. Mocht je hem nog niet gelezen hebben, dan kun je hem hier vinden >>> Een kijkje in mijn slaapkamer

 

 

Woensdag

Woensdag was ik lekker vrij. Samen met mijn zusje ging ik de stad in om wat leuke woonaccessoires te zoeken. Mijn zusje heeft nog maar net een huis gekocht en het is super leuk om samen nu op zoek te gaan naar leuke dingetjes voor in huis. We kochten uiteindelijk allebei deze mooie vazen. Mijn zusje kwam met het idee om er Berenklauw in te doen en staat inderdaad echt heel mooi!

 

 

Aangezien het volop winter is bestelde ik deze grote mok warme chocolademelk. Het was een nieuwe smaak, namelijk puur/anijs en hij was echt super lekker!

 

Donderdag

Ook donderdag moest ik werken. Na het werk ging ik door mijn nieuwe boek van Lauren Conrad heen bladeren. Dit boek kreeg ik voor Kerst van mijn vriend en daar ben ik hem nog steeds heel erg dankbaar voor. Wat een geweldig boek is het!

 

 

Vrijdag

Werken op vrijdag vind ik altijd erg fijn. Het is rustig op het werk en vaak ook nog net iets gezelliger dan de andere dagen van de week. Tussen de middag halen we broodjes bij de supermarkt en eten we gezellig met z’n allen.

Toen ik vrij was, ging ik snel naar huis. Mijn schoonzus en schoonmoeder zouden langskomen om eens te gaan bekijken wat we nu zoal voor onze bruiloft geregeld hebben. Dit was wel even fijn om te doen, omdat je op een gegeven moment tussen de bomen het bos niet meer ziet.

 

 

Zaterdag

Zaterdagmiddag ging ik gezellig borrelen met mijn moeder en mijn zusje. Er was een nieuw eettentje in onze woonplaats gekomen, dus moesten we daar natuurlijk een kijkje nemen.

’s Avonds ging ik naar mijn vriendin Mariëlle. We borrelde wat bij haar thuis en vervolgens gingen we nog eventjes de stad in. Ook mijn vriendin Jorien was er. Het was super gezellig, alleen was ik pas om 04.30 uur thuis. Oepsie…

 

Zondag

Doordat ik zaterdagvond laat naar bed ging, was ik de volgende dag best wel lui. Samen met mijn vriend ging we daarom een wandeling maken in het bos/op de heide. Dit vind ik altijd heel erg leuk om op zondag te doen. Eventjes de deur uit en door de geur van het bos heb je gelijk het gevoel dat je in een gezonde omgeving bent.

Delen:

15 Reacties

 1. 9 januari 2017 / 2:04 PM

  Wat een mooie kleur heb je op de muur! Het klinkt als een heerlijk weekje. Wat een lieve foto op het eind! 🙂

 2. 9 januari 2017 / 3:15 PM

  Wat een mooie kleur! Zelf heb ik ook een licht groene kleur op de muur in mijn slaapkamer en ben het nog lang niet zat. Wat een leuke vazen en een super goed idee om daar berenklauw in te doen, staat prachtig! 🙂

 3. 9 januari 2017 / 4:04 PM

  Superleuke foto’s heb je gemaakt, die interieurfoto’s maken me echt kwijlen om dat leuke dekbed, die ananasvaas en die berenklauwvaasjes! Ik ga meteen eens kijken naar je artikel over de slaapkamer. Liefs en fijne week gewenst!

 4. 9 januari 2017 / 8:20 PM

  Dat borrel plankje ziet er goed uit! Klinkt als een gezellige avond! Mooie kleur verf ook op de muur!

 5. 9 januari 2017 / 9:32 PM

  Wat ontzettend leuk die vazen met berenklauw!

 6. 10 januari 2017 / 9:47 AM

  Wauw wat een mooi kleurtje heb je op de muur gegooid zeg, heel tof! Mooie foto’s heb je ook gemaakt van je week. Ik vergeet altijd foto’s te maken haha :). Liefs

 7. 10 januari 2017 / 8:16 PM

  Wat een mooie vazen heb je gekocht! En een super mooie kleur op de muur! 🙂

 8. 10 januari 2017 / 10:01 PM

  Lijkt me een fijne week & leuke foto’s!
  Liefs,
  Yara

 9. 13 januari 2017 / 9:58 PM

  Wat een leuke blog heb je! Erg mooie foto’s ook!

 10. 19 januari 2017 / 8:09 AM

  Je had de muur een een prachtige kleur geverfd!
  Jeetje super leuk en druk om alles goed te regelen voor de bruiloft.
  Leuke afsluiting van een fijne week.

  Xoxo

 11. 22 januari 2017 / 10:15 AM

  Wat een fijne weekje heb je beleeft meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.