Home » Mijn week ♡ braderie, jeugdsentiment & nieuwe spulletjes

Mijn week ♡ braderie, jeugdsentiment & nieuwe spulletjes

week

Maandag

Maandagochtend schrok ik wakker van de wekker. “Is het al weer maandag?” “Mhew…”  Ik had totaal geen zin om te werken. Maar nu ik besloten heb om weg te gaan, voel ik dat ik wel steeds beter in mijn vel ga zitten. Het is daarom nog eventjes vol houden.

’s Avonds kochten we een nieuwe tuinset. De kussens van onze oude tuinset heb ik een keer in de wasmachine gedaan, met als resultaat dat ze niet meer op kussens leken. En nu heb ik via internet gezocht naar nieuwe kussens, maar dit bleek een rib uit mijn lijf te zijn. Dus dan maar een nieuwe tuinset. Hihi!

 

DSC_0776 copy

 

Het liefst wil ik de schutting ook nog wat gezelliger maken. In een woonblaadje kwam ik deze foto van de tuin van Angela Groothuizen tegen. Die blauw paarse bloemen (Blauwe regen) vind ik daar echt perfect voor. Het geeft gelijk een beetje vakantie gevoel.

 

DSC_0702 copy

 

Dinsdag

Dinsdag was ik lekker vrij. Samen met een vriendin gingen we naar IKEA. Mijn vriendin wil graag haar huisje wat veranderen en daar is de IKEA natuurlijk ideaal voor. Ik kocht er zelf ook wat leuks, namelijk een vloerkleed en een schoenenrekje voor in de hal.
  DSC_1007 copy

 

Aan het einde van de middag besloot ik een kopje thee te zetten en uit mijn nieuwe boek Alice in Wonderland te lezen. Dit is zo’n geweldig boek! Hij is echt prachtig en normaal heb ik hem altijd in mijn buffetkast staan, zodat hij goed opvalt.

 

32322

 

Vlak voor het eten besloot ik nog snel even naar de supermarkt te gaan om wat boodschappen te halen. Tegenover de supermarkt is de bloemist te vinden. Hier kocht ik deze mooie paarse rozen.

 

Woensdag

Woensdag ging ik eerst naar mijn werk. Na mijn werk ging ik gelijk naar huis en trof ik een pakketje op de deurmat aan, met daarin deze leuke zonnebril. Dit kwam echt perfect uit, want mijn lievelings zonnebril was echt net kapot gegaan. Ik ga er binnenkort foto’s van maken en dan zal ik hem extra goed op mijn blog laten zien.

 

DSC_1046 copy

 

Donderdag

Tijdens de zomermaanden is er iedere donderdag braderie in mijn woonplaats. Samen met mijn zusje Laura en mijn moeder gingen we er naar toe. Helaas bleek de braderie toch wat tegen te vallen, dus gingen we maar gezellig op het terras zitten. We bestelde lekkere drankjes en een kaasplankje. Dit was echt genieten!

 

w34

 

Voordat we weer naar huis gingen, kochten we nog een paar mooie bloemen op de markt. Ik ging zelf voor deze mooie licht blauwe Hortensia’s. Vroeger vond ik dit hele ouderwetse bloemen. Maar nu ik ontdekt heb dat één bloem echt prachtig op een vaas staat, ben ik om.

 

Untitled-1 copy

 

’s Middags bladerde ik nog wat tijdschriftjes door en genoot ik van een kopje thee en mijn favoriete chocolade van Tony Chocolonely.

Dit is trouwens ook het vloerkleed dat ik bij IKEA gekocht heb.

 

DSC_0999 copy

 

Vrijdag

Vrijdag was de laatste dag van de week. Mijn collega’s en ik hadden allemaal niet zo veel zin om te werken, waardoor het ook meer een gezellige werkdag werd. Hierdoor vloog de dag ook voorbij.

’s Avonds kwamen vrienden langs. Hapjes, drankjes en veel gezelligheid zorgde ervoor dat het weekend goed begon.

 

Zaterdag

Weekend! Ik had zo veel zin om uit te slapen, dus bleef ik extra lang in bed liggen. Vervolgens maakte ik rustig mijn ontbijtje, scollde ik wat door mijn telefoon en bezocht ik een aantal blogs.

 

IMAG3321 copyIMAG3263 copy

 

Tegen half 2 sprong ik op de fiets richting het station. Samen met mijn zusje Laura gingen we naar Zwolle om te winkelen én om naar de film “De GVR” te gaan. Kennen jullie deze film? GVR staat voor de “grote vriendelijke reus” en deze film vond ik vroeger helemaal geweldig! In middels is de film veel realistischer geworden, dan de film die ik vroeger keek.

 

IMAG3310 copy

 

Zondag

Zondag had ik een hele luie dag. Ik ruimde eerst mijn kamer op en vervolgens dook ik op de bank met een grote pot thee en ging ik de oude GVR film kijken. Deze heb ik vroeger op videoband gehad en ik weet niet eens hoe vaak ik hem gekeken heb, maar had was vast heel vaak.

 

DSC_1050 copy

 

Aan het eind van de dag gingen we nog even naar mijn schoonouders en hebben we heerlijk in de zon gebarbecued.

 

Delen:

9 Reacties

 1. 1 augustus 2016 / 8:44 AM

  Wat een mooie foto’s weer, haha ik heb de film nog nooit gezien van GVR maar wel eens het boek gelezen toen ik klein was.

 2. 1 augustus 2016 / 9:39 AM

  Ik zag in Japan echt een suuuuuupermooie editie van Alice in Wonderland staan maar omdat ik een beetje bang was voor ’t gewicht bij ’t reizen heb ik ‘m laten liggen. ZO’N spijt van!

 3. 1 augustus 2016 / 3:30 PM

  GVR lijkt me wel een gave film, maar sommige zeggen dat die langdradig is

 4. 1 augustus 2016 / 5:31 PM

  Volgens mij heb ik nog nooit een GVR film of tekenfilm gekeken. Het boek heb ik wel 100 keer gelezen haha. Ik vond het geweldig. En wat zijn de paarse rozen prachtig zeg! Bloemen voor mezelf halen doe ik eigenlijk nooit, maar bloemen staan wel altijd zo vrolijk in huis!

 5. 3 augustus 2016 / 7:56 AM

  Mooie foto’s van een zeer gezellige week!
  Leuke jeugdsentiment de film!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.