Mijn geweldige zusje!

 

Vandaag is het Nationale broer en zusdag! Iets minder populair als Moederdag en Vaderdag, maar wel echt een mooie dag om je broertje(s) en/of zusje(s) in het zonnetje te zetten.Β 

En laat ik echt een geweldig zusje hebben! Mijn zusje heet Laura. Laura is ongeveer 1,5 jaar jonger dan ik en woont echt heel erg dicht bij me in de buurt. Zo dichtbij dat we lopend naar elkaar toe kunnen gaan. Ideaal! Ook onze ouders wonen heel erg dichtbij. Je zou het kunnen lopen, maar fietsen is net iets gemakkelijker.

πŸ‚πŸ‘―πŸ•Š

Misschien kennen jullie trouwens mijn zusje wel van de blog Lauralouise.nl. Dat is gelijk al iets dat zowel voor mijn zusje als voor mij een grote hobby is die we veel met elkaar delen. We delen ideeΓ«n voor onze blogs, we gaan samen de stad in om leuke nieuwe spulletjes voor onze blogs te halen en we hebben samen al veel leuke events bezocht. Dit laatste is helaas een stuk minder geworden nu we allebei een baan naast onze blog hebben, maar toch kijken we er altijd enorm naar uit als we weer een uitje gepland hebben.

Naast onze blogs lijken we qua interesses ook erg op elkaar. We houden allebei van de herfst, we sparen allebei leuk servies, we vinden het heerlijk om door mooie (kook)boeken te bladeren, we kunnen eindeloos Disneyfilms kijken, we zijn grote theeleutjes, we zijn altijd op zoek naar leuke woondecoratie en we zijn allebei dol op onze kat.

πŸβ˜•πŸˆ

Mijn zusje is daarom ook niet alleen een heel tof zusje, maar ze voelt ook als een beste vriendin voor me. We hebben al zo veel lachen, we hebben veel leuke en grappige dingen meegemaakt en we zijn er altijd voor elkaar.

Laura, je bent het beste zusje dat ik mij kan wensen!

 

 

Hebben jullie ook een broer of zus?

 

 

 

6 Reacties

 1. 30 september 2017 / 6:04 AM

  Prachtig geschreven en zulke mooie foto’s!
  Ze had ook zo een mooie jurk aan.
  Had ze je bruidsboeket gevangen?
  Ik weet dat ze je zusje is en dat jullie heel veel leuke dingen samen doen….
  Wat zal ze jou dankbaar zijn dat jij dit artikel hebt geschreven…..

  Xoxo

 2. 30 september 2017 / 9:55 AM

  Ahhhh dit artikel raakt me echt, wat ontzettend lief!!! Natuurlijk ben jij voor mij ook de allerliefste en best, leukste zus die ik maar kan wensen. πŸ’•πŸ‘­

  Hahaha en die laatste foto πŸ˜‚ ik ga stuk hier!! GEWELDIG!!

  Love jouuu!

  • Iris
   Auteur
   30 september 2017 / 3:52 PM

   Ahhh!!! Zo lief!! Dankjewel zusje! XXX
   En die foto is echt zoo leuk!!

 3. 30 september 2017 / 10:08 AM

  Wat een ontzettend lief artikel! En wat fijn dat jullie zo’n speciale band hebben met elkaar en zoveel dingen delen πŸ™‚ Ik heb zelf twee broertjes (een tweeling) die twee jaar jonger zijn dan ik.

 4. 30 september 2017 / 10:34 AM

  Aaahw lief! Ik heb zelf 4 oudere broers πŸ˜„

 5. 1 oktober 2017 / 8:14 AM

  Ah ik vind jullie altijd zo lief samen! Leuk dat jullie qua uiterlijk eigenlijk helemaal niet zo op elkaar lijken, maar qua doen en laten dus wel! Heeft Laura nu trouwens je boeket gevangen? Hoor ik de klokken al luiden? Super mooie foto’s;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.