Home » Hier kijk in naar uit in 2019

Hier kijk in naar uit in 2019

 

We zitten inmiddels al op de helft van de eerste maand van 2019. Jeetje, het jaar gaat nu al snel. Zowel 2017 als 2018 waren voor mij echt geweldige jaren vol met veel mooie veranderingen en leuke reisjes en hopelijk wordt 2019 ook net zo leuk als deze jaren. 

Veel reisjes zitten er dit jaar niet in, maar er staan al wel een aantal hele leuke dingen op de planning. Deze leuke dingen heb ik onder elkaar gezet, zodat ik hier alvast naar uit kan kijken. Benieuwd? Hier komen ze!

Mijn zwangerschap

Momenteel ben ik 28 weekjes zwanger en ik moet zeggen dat ik dit helemaal geweldig vind! Inmiddels voel ik het kindje al volop bewegen in mijn buik en dat is zo apart. Het idee dat er een klein mensje aan het groeien is heel bijzonder, maar ook dat je het kindje iedere dag met je meedraagt is ook heel erg leuk. Je bent gewoon niet meer alleen!

Gelukkig heb ik ook vrijwel geen zwangerschapskwaaltjes. Ik ben nog geen dag ziek geweest en ik heb geen behoefte aan een bepaald soort eten. Wel was ik in het begin erg moe, maar er zijn veel ergere dingen dan lekker wat langer in je bedje te liggen.

Ook is het babykamertje al zo goed als klaar en hebben we de meeste spulletjes in huis. Ik kan daarom de komende 3 maandjes nog lekker genieten van de zwangerschap.

 

Ons dochtertje

We weten inmiddels al dat we een meisje krijgen. We waren zo benieuwd dat we niet konden wachten om het te weten. En ik ben heel erg blij met deze keuze, omdat je nu voor mijn gevoel een nog betere band krijgt met het kindje en je alvast met veel dingen rekening kan houden. Bijvoorbeeld de naam, geboortekaartje en kleertjes. Over de naam zijn we het bijna uit en ook zijn wel al bezig om te kijken wat voor geboortekaartje we leuk vinden.

 

Het voorjaar

Iets waar ik ieder jaar ook erg naar uitkijk is de lente. De lente is mijn favoriete seizoen. Het heeft zoveel mooie eigenschappen. Langere dagen, jonge dieren, mooie bloemen. Vooral het geluid van de vogels en die mooie bloesembomen maken mij zo blij. Al die lieve, zachte kleurtjes zorgen voor een heel mooie geheel. Daarnaast hebben we tegen die tijd lang genoeg binnen gezeten en is het ook wel weer heerlijk om naar buiten te gaan en zoveel mogelijk van de natuur te genieten.

 

De tuin

Vorig jaar zijn we begonnen om onze tuin wat gezelliger te maken met veel verschillende boompjes en plantjes en dit willen we voor dit jaar voortzetten. Toen we de tuin aanlegde hebben we het vooral heel overzichtelijk gemaakt en nu gaan we steeds iets verder om het wat “voller” te laten ogen. Zo blijft het “geordend” en wordt het toch echt een gezellige tuin.

 

Vakantie

De vakantie van dit jaar wordt waarschijnlijk anders dan alle voorgaande jaren. We zijn dan namelijk met z’n drieën. Vroeger ging ik met mijn ouders ieder jaar naar Zeeland en eigenlijk lijkt het mij onwijs leuk om dit ook met mijn eigen gezinnetje te gaan doen.

 

 

 

Delen:

13 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 6:54 AM

  Wat een heerlijke en mooie momenten om naar uit te kijken! Geniet van je zwangerschap.

 2. 16 januari 2019 / 7:24 AM

  Zo leuk en bijzonder dat jullie dochtertje dit jaar komt! 🙂 Een geweldig vooruitzicht! Fijn om te horen dat je ook niet veel last hebt van kwaaltjes. Die vakantie naar Zeeland klinkt nu al zó leuk.

 3. 16 januari 2019 / 7:38 AM

  Prachtige vooruitzichten. Moeder worden is zo bijzonder, vooral als het de eerste keer is. Geniet ervan en probeer zoveel mogelijk vast te leggen.

 4. 16 januari 2019 / 7:58 AM

  Oh, wat ben je al ver met je zwangerschap en wat fantastisch dat jullie een dochtertje krijgen. Geweldig, een mini-Iris!

 5. chucky1012
  16 januari 2019 / 8:06 AM

  Geweldig en zo fijn dat jullie een dochter zullen krijgen.
  Fijne plannen voor een summerholiday…..

  Xoxo

 6. 16 januari 2019 / 10:03 AM

  Wauw, gefeliciteerd met je zwangerschap! Heerlijk dat jullie een dochtertje verwachten. 🙂

 7. 16 januari 2019 / 10:47 AM

  Wat een leuke plannen! Ik kijk ook heel erg uit naar de lente, heerlijk!

 8. 16 januari 2019 / 11:22 AM

  Wat leuk je vakantie op die manier te doen! ik ga misschien helemaal niet, want misschien gaan mijn vriend en ik een huisje kopen, nu al zin in!

 9. 16 januari 2019 / 4:18 PM

  Ik heb het denk ik helemaal gemist dat je zwanger bent, gefeliciteerd! <3

 10. 17 januari 2019 / 12:24 PM

  Wat onwijs leuk dat jullie een dochtertje verwachten! Zeeland lijkt me super leuk, ik kreeg toevallig pas ook het idee om met mijn vriend een weekje (of 2) naar Zeeland te gaan, dichtbij en echt vakantie met het strand 🙂

 11. 17 januari 2019 / 1:40 PM

  Fijn te lezen dat je amper zwangerschapskwaaltjes hebt. 🙂 En oh, wat tof dat je die Zeeland-traditie nu met je eigen gezinnetje gaat verderzetten.

 12. 21 januari 2019 / 2:46 PM

  Aaaaah gefeliciteerd! Dat wordt een spannend 2019 en leuke uiteraard voor jou 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.