Home » Een paar weekjes voor onze bruiloft (deel 1)

Een paar weekjes voor onze bruiloft (deel 1)

 

Oh, wat spannend! Onze bruiloft komt nu wel echt steeds dichterbij! Over twee weken is het dan echt zo ver. Dan gaan we officieel trouwen voor de gemeente. De getuigen en ouders gaan mee en vanaf dan zijn mijn vriend en ik officieel man en vrouw. Dit klinkt best wel burgerlijk als ik het zo zeg. Maar toch is het echt een meisjesdroom die uit komt! 

Afgelopen dinsdag zijn mijn vriend en ik al in ondertrouw gegaan. Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat dit in hield, maar achteraf stelde het eigenlijk bijna niets voor. Je krijgt een formulier voor je met gegevens die je moet controleren en vervolgens moest ik aangeven wat mijn achternaam ging worden. Dit laatste is nog best wel lastig. Helemaal als je je realiseert dat je voor de rest van je leven een andere achternaam hebt. Bizar, maar toch ook wel weer heel tof.

Op dinsdag 27 juni 2017 trouwen we voor de gemeente en op vrijdag 30 juni zal het bruiloft feest plaatsvinden. We hebben er voor gekozen om gratis bij de gemeente te gaan trouwen en vervolgens op vrijdag het nog eens over te doen en het feest te gaan houden. De reden hiervan is dat we de ceremonie niet wilde laten doen door iemand van de gemeente. Dit scheelt niet alleen een boel geld, maar het maakt je bruiloft ook een stuk persoonlijker als je het laat doen door iemand die jullie een beetje kent. Dit kan ik daarom iedereen aanraden.

Wat ik ook aan kan raden is te gaan kijken naar je gastenlijst. In principe zou je iedereen wel uit kunnen nodigen. Buren, collega’s, kennissen, je hele familie. Wij hebben daarom gekozen voor een intieme bruiloft. Er komen niet veel mensen en we hebben ook geen aparte groep avond gasten, maar de mensen die komen staan wel heel dicht bij ons. En voor ons is dat een ontzettend belangrijk ingrediënt voor een perfect bruiloft. We kunnen daarom niet wachten om onze bruiloft samen met onze dierbaren te vieren!

 

Delen:

4 Reacties

 1. 15 juni 2017 / 6:46 AM

  Gefeliciteerd dat jullie in ondertrouw zijn gegaan.
  Het is super spannend allemaal.

  Ik wens je veel fijne dagen tot die tijd…. Xoxo

 2. 15 juni 2017 / 6:52 AM

  Gefeliciteerd met de ondertrouw! En wat ontzettend leuk en spannend dat de bruiloft echt steeds dichterbij komt! Heel mooi dat jullie de ceremonie laten doen door een bekende en alleen maar echt dierbaren uitnodigen. Dat wordt vast een prachtige dag 🙂

 3. 15 juni 2017 / 10:46 AM

  Zo ontzettend spannend! Alvast gefeliciteerd met de ondertrouw! En slim dat jullie alleen de mensen die het dichtste bij jullie staan, gevraagd hebben. Dan ben je enkel en alleen omringd door mensen die je graag ziet. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.