Home » De Jeugdsentiment TAG

De Jeugdsentiment TAG

Untitled-14 copy

 

Het is weer tijd voor een nieuwe TAG! Ik dook het internet op en al snel kwam ik “De Jeugdsentiment” TAG tegen. Ik vind het erg leuk om aan vroeger terug te denken, dus besloot ik voor deze TAG te gaan.

Hij bestaat uit allerlei leuke vragen als wat is je favoriete televisie serie, je favoriete snoepje en wat is je favoriete fashion items. Benieuwd naar de rest van de vragen en mijn antwoorden? Hier komen ze!

 

Favoriete kinderfilm

 Als kind keek ik vroeger heel graag films. Er waren toen nog videobanden en het leuke was dat je deze ook bij de Bibliotheek kon huren. In plaats van het kiezen van een boek ging ik daarom vaak naar het hoekje waar de videobanden stonden. Er was niet veel keus en de meeste kende je al, maar toch vond ik het altijd leuk om de film nog een keer te zien. Mijn favoriet waren toen Disneyfilms als de Lion King en Sneeuwwitje en de films van Pippi Langkous.

Correctie: Mijn beste vriendin van vroeger gaf aan dat wij Crossroad met Britney Spears in de hoofdrol ook helemaal grijs gedraaid hebben. Oh, en de Spice Girls Movie was natuurlijk ook helemaal geweldig!

Favoriete televisie serie

Oh, dit is een wat lastigere vraag. Er waren voor mijn gevoel vroeger zo veel leuke televisie series. Ik moet er wel even over nadenken, maar de eerste die in mij op komt is “Lizzy Mcguire”. Dit kennen jullie vast wel. Hilary Duff speelt hierin de hoofdrol en de meeste stukjes in deze serie zijn erg herkenbaar en grappig.

 

Favoriete boek

Hier kan ik kort over zijn, want dit is het boek “Mijn eerste grote leesboek” van Richard Scarry. Dit boek vond ik helemaal geweldig door de leuke afbeeldingen die er in stonden. Het waren allemaal dieren die van alles mee maakte. Voor mijn gevoel las mijn moeder er iedere avond uit voor en deden we ondertussen een spelletje waarbij we de dieren gingen zoeken of tellen. Zo leuk!

 

Favoriete Fashion item

Ook hier schiet er gelijk iets door mijn hoofd, namelijk de witte plateau gympen die ik heel erg lang gedragen heb. De trend was er in de periode van de Spice Girls, waar ik ontzetten fan van was. En nog steeds zou ik heel graag deze schoenen willen dragen. Helaas kon ik er geen afbeelding van op het internet vinden, maar als ze terug komen laat ik ze zeker aan jullie zien!

 

Favoriete snoep/snack

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat er in de woonplaats waar ik opgegroeid ben een klein snoepwinkeltje was. Af en toe kregen mijn zusje en ik geld om daar snoepjes te kopen. Dit was niet alleen heel erg leuk maar ook heel leerzaam. De snoepkikkertjes waren namelijk een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld kauwgum. Ging je dus voor veel snoepjes of voor grote snoepjes? Toch kan ik mij herinneren dat ik vaak voor de gesuikerde banaantjes ging. Deze vond ik altijd erg lekker en ook nu eet ik ze af en toe nog heel graag.

 

TV reclame

Een reclame die ik nog steeds helemaal geweldig vind is de reclame die tegen kerst weer op de televisie verschijnt, namelijk die van Coca Cola. Je weet wel, die reclame waarin er een hele grote rode vrachtwagen in beeld komt met op de achterkant een afbeelding van de Kerstman. Zo geweldig blijft deze reclame! Je krijgt ook gelijk zin in de Kerst.

 

Favoriete nummer

Viva Forever van de Spice Girls! Ik was helemaal verliefd op dit nummer en stiekem luister ik hem nog steeds wel eens.

 

Mocht je het ook leuk vinden om deze TAG in te vullen, neem hem dan gerust over.

 

Delen:

13 Reacties

 1. 19 april 2016 / 8:11 AM

  Wat een tè leuke TAG! Heel erg leuk om te lezen! De kans is groot dat ik hem ook een keertje ga invullen 🙂

 2. 19 april 2016 / 9:48 AM

  RICHARD SCARRY!!!!! <3 Ik kan de tijd nog heel goed herinneren dat we in de bibliotheek aan het snuffelen waren en videobanden kozen hihi! Volgens mij kozen we ook 100x hetzelfde grote Disney boek 😛

  • iris
   19 april 2016 / 11:55 AM

   Jaa!! Dat grote blauwe Disney boek!! Oh, die ik wil nog een keer zien!

 3. 19 april 2016 / 10:37 AM

  Wat een super leuke TAG! *Stuitert achter de laptop*
  De LION KING (heb ik laatst nog gekeken..hahaha), de SPICE GIRLS en de SPICE GIRLS SCHOENEN (zo noemde ik het als kind)…zo herkenbaar!!

 4. 19 april 2016 / 10:43 AM

  Wat een super leuke tag om te lezen, helemaal omdat ik meerdere dingen herken. Leuk ik ga zeker deze tag overnemen!

 5. 19 april 2016 / 11:02 AM

  Wat een super leuke TAG. Lizzy Mcguire was echt mijn favoriete serie. Ik heb er zelfs dvd boxen van gehad, hihi. Ik ga deze TAG binnenkort overnemen 🙂

 6. 19 april 2016 / 12:37 PM

  Wat een super leuke Tag, zo veel herkenbare dingen. De videobanden, hele kasten vol hadden we ervan. Ga deze tag ook zeker een keertje doen!!

 7. 19 april 2016 / 2:08 PM

  Wat een leuke tag! Ik keek ook altijd naar Lizzy Mcguire én Beugelbekkie tijdens de lunch haha! X

 8. 19 april 2016 / 2:13 PM

  Ja pipi langkous vond ik ook zo leuk!!!!!!!!

 9. 19 april 2016 / 8:01 PM

  Wat een super leuke tag, mijn favoriete film was ook de The lion king en de kleine zeemeermin :). Nu nog steeds een grote Disney fan trouwens!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.