Home » 10 Random Facts About Me

10 Random Facts About Me

fooot

 

Als je even een tijdje op internet aan het rondkijken bent kom je ontzettend veel blogs tegen. Ik vind dat erg leuk! Helemaal als de blog een persoonlijk tintje heeft. Want zo leer je de persoon achter de artikelen ook beter kennen.

Aangezien ik zelf ook een blog heb, leek het mij leuk om ook een paar weetjes over mij te delen. Daarom heb ik 10 feitjes onder elkaar gezet. Hier komen ze!

♥ Dekentjes en kussentjes

Ik heb heel vaak dat ik in eens erg moe word bij het zien van zachte dekentjes en kussentjes. Het is net alsof ik mijzelf dan in beeld dat ik daar straks lekker op kan liggen. Maar ook bij het zien van een bed ben ik vaak geneigd om er op te gaan liggen en te gaan slapen. Misschien komt het omdat ik zo van slapen houd.

♥ Angst

Ik ben doodsbang voor spinnen. Zelfs voor dode spinnen. Ik krijg er zelfs nachtmerries van. Daarom kijk ik ieder avond de slaapkamer door om zeker te weten dat er geen spinnen zijn.

♥ Studie

Ik heb de Hotelschool en de opleiding Personeel & Arbeid afgerond, maar eigenlijk wil ik in beide vakgebieden niet verder. Ik vind het veel leuker om met communicatie of marketing bezig te zijn. Oepsie!

♥ Rillingen

Ik kan er niet tegen om met mijn vinger over ruw hout te gaan. (En trouwens ook niet als ik mensen dat zie doen). Ik krijg daar echt de rillingen van! Brrr…

♥ Films

Ik hou van films die ik al ken, zodat ik zeker weet dat ik ze leuk vind. En dan met name romantische komedies vind ik heel leuk! Zo ben ik helemaal weg van “The Holiday”, “Sex and the City”, “The Devil wears Prada” en “P.S. I love you”!

♥ Chocolade

Ik ben niet zo dol op koekjes en snoepjes, maar ik ben wel verslaafd aan chocola. Ik eet ieder dag chocola en het komt wel eens voor dat ik er ’s ochtends al mee begin.

♥ ’s Nachts

Ik praat in mijn slaap. Van een paar woordjes tot aan hele gesprekken. Ik heb het wel eens met de App Sleeptalk opgenomen en dat is echt heel grappig!

♥ Mietje

Ik ben geen held in het verkeer. Ik heb mijn rijbewijs nu al 6 jaar en ik merk aan mijzelf dat ik autorijden echt ontwijk. Ik weet wel dat ik het kan, maar toch vind ik het geen pretje om in een auto te zitten. Helemaal niet in het donker, bij het water of op de snelweg.

♥ Twijfelen

Ik ben een ontzettende twijfelaar. Het is zo erg dat ik soms heel lang bezig ben met het maken van keuzes, omdat ik dan alles voor mijzelf af weeg. In welke kleur vind ik het shirtje het leukste? Welke schoenen passen het beste bij mijn outfit? En neem ik kaas op brood of ga ik toch voor een schaaltje muesli?

♥ Irritatie

Ik hou er niet van om een winkelwagentje te moeten pakken. Ik hou liever alles vast of ik doe alles in mijn tas. Dit ziet er waarschijnlijk heel klungelig uit en mensen zullen vast gaan denken dat ik een winkeldief ben, maar ik heb gewoon een hekel om met zo’n grote kar door de winkel te rijden. Het voelt zo lomp, haha!

 

Delen:

12 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 7:51 AM

  Wat leuk om te lezen! Ik heb ook echt een angst voor spinnen, verschrikkelijk vind ik ze..

 2. 2 oktober 2016 / 8:07 AM

  Wat leuk om zo meer over je te weten te komen! Jammer dat je niet een opleiding hebt kunnen doen in het vakgebied dat je het leukst vindt. Maar wie weet in de toekomst 🙂

 3. 2 oktober 2016 / 8:59 AM

  Ik praat thuis niet, maar als ik op vakantie ben dan word ik een aantal nachten ineens wakker om iets te zeggen haha! En ik herken je opleiding ‘struggle’, ik vind het vakgebied communicatie ook veel leuker!

 4. 2 oktober 2016 / 9:03 AM

  Fellow chocoholic hier. Ik eet ook eeeeelke dag chocolade. Denk dat ik nu een stuk ga nemen, se 🙂

 5. 2 oktober 2016 / 9:10 AM

  Hahaha, ik ga ook liever zonder winkelkarretje de winkel door, vind zo’n kar maar irritant :’) Leuk artikel!!

 6. 2 oktober 2016 / 9:59 AM

  Leuk zo’n artikel! En zo veel herkenbare punten, zoals angst voor spinnen en het twijfelen, heb ik ook!

 7. 2 oktober 2016 / 10:27 AM

  Haha, super leuke feitjes. Lekker random, en leuk om te lezen.

 8. 2 oktober 2016 / 11:04 AM

  Haha, leuke feitjes! Ik heb een bloedhekel aan spinnen en ik heb dus ook arachnofobie. Oh en chocola? Give it to me baby!

 9. 2 oktober 2016 / 2:27 PM

  Spinnen ….brrr.. ik heb er echt een hekel aan! Zelfs denk ik ook echt dat het gewoon een vrouwending is haha.

 10. 2 oktober 2016 / 4:33 PM

  Ah ja, dekentjes en kussentjes zijn heerlijk! Snap dat je van slapen houdt, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.