Home » 1 week getrouwd! | Hoe voelt dat?

1 week getrouwd! | Hoe voelt dat?

Wauw, afgelopen vrijdag was het gewoon al 1 week geleden dat onze bruiloft plaats vond. Ik kan het nog steeds niet geloven dat het al voorbij is. Je kijkt er zo veel maanden naar uit en dan is het binnen een dag al weer voorbij. En wat voor dag! Deze dag was echt een dag om nooit te vergeten.

Aan de ene kant vind ik het best jammer dat het al geweest is. Het is namelijk heel erg leuk om een bruiloft te organiseren en er lekker mee bezig te kunnen zijn. Maar toch ben ik ook wel heel erg blij dat ik het al mee heb mogen maken. We hebben het geweldig gehad en het was nog mooier dan verwacht.

Maar hoe bevalt het getrouwde leven tot nu toe? Ik vertel het je!

Je bent getrouwd!

Als meisje droomde ik al dat ik ooit wilde gaan trouwen. Je ziet het echt als “life goal”, een droom en als iets sprookjesachtig. Je staat in het middelpunt en je mag je op deze dag echt een prinses voelen. En zo voelde het voor mij ook! Het is zo geweldig om te trouwen met de liefde van je leven in het bijzijn van je dierbaren. Ik kan het daarom iedereen aanraden!

Burgerlijk

Er zijn mensen om me heen die nu grapjes maken over dat ik nu burgerlijk ben. Eerlijk? Er is eigenlijk helemaal niet zo veel veranderd. Ik woonde al samen met mijn “man”. En ook zijn we niet gelijk op huwelijksreis gegaan. We sliepen gewoon in ons eigen huis en voor de rest is het lekker gewoon gebleven.

Wel kregen we tijdens de bruiloft veel leuke cadeaus en kregen we de afgelopen dagen ontzettend veel leuke kaarten toegestuurd. Het is zo leuk om deze in een plakboek te bewaren!

Niets meer te regelen

Tijdens de periode voor op de bruiloft vond ik het erg leuk om op Pinterest te kijken en op zoek te gaan naar leuke ideetjes. Ook de Facebook groep “The Perfect Brides” vond ik heel leuk om te volgen. (Nog steeds trouwens). Ik keek iedere dag wel een paar keer op mijn telefoon en ook als ik ’s avonds in bed lag kon ik het niet laten om af en toe even wat inspiratie te zoeken.

Ik vind het nu best wel jammer dat ik niets meer kan regelen of mijn ideetjes uit kan voeren, maar gelukkig weet ik dat mijn zusje en vriendinnen ook een keer dit avontuur mee gaan maken. Dus dan komen die ideetjes vast weer van pas.

Een nieuwe naam

Iets waar ik nog lastig aan kan wennen is mijn nieuwe naam. Ik heb de afgelopen week al een paar keer een moment gehad dat ik mijzelf moest voorstellen en dat gaat nog niet helemaal soepel. “Moet ik nu mijn oorspronkelijke achternaam gebruiken?”, “Is het al tijd om mijn nieuwe achternaam te zeggen?”, “Ik zeg wel gewoon alleen mijn voornaam”. Oh, wat is dat toch lastig. Maar toch denk ik dat ik er niet te veel over na moet gaan denken en maar gewoon de naam moet bedenken die er op dat moment in mij op komt. Ik heb nu gewoon het geluk dat ik kan kiezen.

Aandenken

Nu de bruiloft geweest is hebben we gelukkig veel leuke aandenken aan over gehouden. Er zijn heel veel foto’s gemaakt, door zowel vrienden en familie, maar ook door de fotografen. We hebben er al een paar gekregen, maar ik kan niet wachten om de rest te zien.

Verder hebben we ook veel leuke polaroid foto’s van iedereen kunnen maken. Mijn zusje en ik hebben allebei zo’n camera, dus die waren ideaal om bij de bruiloft te hebben. Dit leverde hele mooie foto’s op!

Delen:

6 Reacties

  1. 10 juli 2017 / 6:35 AM

    Wat leuk om te horen hoe je eerste week als getrouwde vrouw is bevallen! Wat onwijs leuk dat jullie al de eerste foto’s hebben ontvangen. De foto’s zijn echt schitterend geworden! Ik kan me voorstellen dat zo’n nieuwe naam nog wel wennen is, maar dat gaat vast vanzelf steeds iets meer vertrouwd voelen.

  2. 10 juli 2017 / 9:37 AM

    Wat super leuk om te lezen. De foto’s zijn echt prachtig! Ik kan me goed voorstellen dat het met die naam nog even lastig is, haha!

  3. 10 juli 2017 / 10:33 AM

    Het lijkt mij ook heel wennen om een nieuwe achternaam te gebruiken! Je hebt ook zo lang een andere naam gebruikt. Leuk artikel en mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.