Home » Wedding Wednesday | Bloemen

Wedding Wednesday | Bloemen

 

Gisteren hadden mijn vriend (/verloofde) een afspraak met de bloemist. Met een aantal leuke ideetjes en Pinterest afbeeldingen gingen we naar haar toe. We werden openhartig verwelkomt en vervolgens bladerde we door een aantal mooie boeken heen en bespraken we de mogelijkheden.

De bloemist kwam met hele leuke suggesties en ook liet ze verschillende bloemen zien die wel erg mooi bij onze boeketjes zouden passen. Om jullie een beetje een beeld te geven van onze ideetjes leek het mij leuk om wat inspiratie afbeeldingen met jullie te delen.

 

 

Ik ben zelf dol op pastel kleuren. En dan met name natuurlijk licht roze. Het heeft iets liefs, iets romantisch en het is ook een beetje dromerig. De bovenstaande afbeeldingen heb ik meegenomen en vooral de derde foto vind ik heel erg mooi, omdat er pioenrozen en gipskruid in verwerkt zit.

 

 

Helaas is het niet helemaal zeker of er rond 30 juni pioenrozen zijn. Ik had heel graag pioenrozen in mijn boeket willen hebben. En eigenlijk een beetje zoals bovenstaand boeket. Dus ‘stiekem hoop ik een beetje dat ze er toch zijn.

 

 

Naast een boeket vinden we het ook erg leuk om het trouwlocatie een beetje aan te kleden met bloemen. Zo’n bloemen gordijn vinden we allebei wel erg leuk, hoewel we waarschijnlijk wel voor iets minder bloemen/alleen rozenblaadjes gaan worden. Dit is net war betaalbaarder en wat subtieler.

 

 

Natuurlijk ontbreekt het boeket voor op de auto nog en willen we nog wat baasjes op tafel zetten. En wat dachten jullie trouwens van een bak met allemaal bloemblaadjes om rond te strooien. Super leuk voor de foto’s, toch?!

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. 19 april 2017 / 6:32 AM

  Ah zo leuk en spannend allemaal! Er gaan vast prachtige bloemen komen.

 2. 19 april 2017 / 7:22 AM

  Wat een prachtige bloemenfoto’s allemaal! Ik vind dat derde boeket bovenaan ook heel mooi. Ik ben heel benieuwd wat jullie uiteindelijk zullen kiezen 🙂

 3. 19 april 2017 / 7:55 AM

  Ohhh super leuk! Dat bloemengordijn is ook prachtig zeg! Wij hebben toevallig volgende week onze afspraak bij de bloemist. Super leuk! hihi

 4. c
  19 april 2017 / 9:00 AM

  Prachtige boeketten en inderdaad is de derde het moist!
  Leuk om al die inspiratie op te doen en te weten welke sort bloemen er wel zijn op jullie grote dag….
  Het bloemen gordijn is schitterend.

  Xoxo

 5. 19 april 2017 / 9:16 AM

  Echt prachtig! Ik heb zo een bloemen gordijn nog nooit gezien maar wat een leuk idee zeg!<3

 6. 19 april 2017 / 12:32 PM

  Spannend! Ik vind pastelkleuren eerlijk gezegd ook veel mooier dan dat typische wit met vuurrode rozen. Goed idee, zo’n bak! Het is eens wat anders dan rijst, hihi.

 7. 19 april 2017 / 2:33 PM

  Wauw geweldige inspiratie! Die 3e foto met de pastel boekjes is prachtig. En hoe leuk idee is dat laatste!

 8. 19 april 2017 / 5:07 PM

  Oh wow zo mooi. Ik wil ook trouwen hahah

 9. 20 april 2017 / 11:07 AM

  Zo mooi allemaal! Zo’n bloemen gordijn is ook echt prachtig. Zelf had ik een boeket met roze en witte rozen met daardoorheen witte parels <3

 10. 20 april 2017 / 3:04 PM

  Wat mooi allemaal! Ik ben heel benieuwd hoe het boeket er uit gaat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.